Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin

Matot 120x170 cm

Tuotteet

  / tulokset

  Keskikokoiset matot 120x170 cm: persoonallinen tyyli jokaiseen huoneeseen

  Etsitkö vielä oikeaa esinettä, joka antaisi huoneellesi lisää persoonallisuutta? Vai haluatko sisustaa kotisi uudelleen? 120x170 cm:n matto on ihanteellinen koko pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin, ja se korostaa mitä tahansa aluetta - olohuonetta, ruokailuhuonetta, makuuhuonetta tai lastenhuonetta. Tutustu laajaan valikoimaamme 120x170 cm:n malleja eri väreissä, kuoseissa ja tyyleissä ja valitse suosikkisi jostakin monista pienistä matoistamme, kuten upeista 80x150 cm matot ja paljon muuta!

  benuta Style Guide

  • Materiaali: Materiaalin valinnalla asetat korostuksia huoneeseesi. Pörröinen shaggy-matto tuo ulottuvuutta ja kodikkuutta olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, kun taas villasta tai puuvillasta valmistettu 120x170 cm:n matto säteilee luonnollisuutta ja luo rauhallisen tunnelman. Myös muut luonnonkuidut, kuten juutti tai sisali, tarjoavat maanläheisillä sävyillään hyvän olon hetkiä. Värikkäät viskoosimatot tai synteettisistä kuiduista valmistetut matot, joissa on trendikkäitä ja tyylikkäitä kuvioita, tuovat eloa huoneeseesi. Tutustu kaikkiin puuvillamattoihimme sekä moniin muihin upeisiin luonnonkuitukappaleisiin ja synteettikuitumalleihin benuta-verkkokaupassa.

  • Värit ja kuviot: Lattiatarvikkeiden väreillä ja kuoseilla tuot yksilöllisyyttäsi neljään seinään. Värikkäät 120x170 cm:n mallit sävyttävät taitavasti olohuoneen sohvaa tai makuutilaa - olematta kuitenkaan tungettelevia. Värisävyihin sovitetut tyynyt, peitot tai puffit tuovat sisustustyylillesi kuorrutuksen kakun päälle. Voit myös luoda aivan erityistä tunnelmaa mattokuvioinnilla: jos haluat esimerkiksi Skandi-tyylisen puhtaat linjat, raidallinen matto on täydellinen valinta. Rullaa 120x170 cm:n matto olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai ruokasaliin ja saat minkä tahansa huoneen loistamaan muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä!

  120x170 cm:n matot hauskanpitoon ja mukavuuteen lastenhuoneessa

  120x170 cm:n mattomme sopivat erinomaisesti lasten leikkimatoksi. Suurella valikoimallamme lastenmattoja värikkäissä variaatioissa, kuten vihreässä, sinisessä, keltaisessa tai vaaleanpunaisessa, voit luoda pienimmille leikkipaikan, jossa he voivat leikkiä ja unelmoida. Jokaisessa mallissa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, ja ne kestävät vilkasta perhe-elämää. Olipa kyseessä sitten pilvikuvio, tähtimatto tai söpö eläinaiheinen matto: aseta leikkihuoneeseen esimerkiksi 120x170 cm kokoinen matto, ja luot iloisen tunnelman muutamalla askeleella. Tämä koko sopii erinomaisesti pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin.

  120x170 cm:n ulkotilojen matot saavat ulkotilat loistamaan

  Benutasta löydät suuren valikoiman paitsi trendikkäitä sisätilojen mattoja, myös kestäviä malleja ulkotiloihin. Jos haluat kaunistaa parveketta, terassia tai puutarhaa ja sinulla on vain vähän tilaa, 120x170 cm:n ulkomatto on hyvä valinta. Malli ei ole liian suuri eikä liian pieni. Värikkäillä boho-malleilla tai hapsumatoilla voit tuoda kesätunnelmaa ulkoalueellesi. Aseta 120x170 cm:n malli yksinkertaisesti sohvamaisemasi eteen ja anna auringon paistaa vatsallesi viihtyisässä tunnelmassa. Benutasta löydät netistä suuren valikoiman 120x170 cm mattoja monissa eri väreissä ja tyyleissä - trendikkäistä kerman ja beigen sävyistä ekstravagantteihin vihreisiin tai punaisiin väreihin.

  Osta 120x170 cm:n mattoja benuta-myymälästä

  Etsitkö vielä täydellistä teosta kotiisi? Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, ruokailutila tai lastenhuone: tyylikkäällä 120x170 cm:n matolla voit asettaa upeita korostuksia ja tuoda lisää viihtyisyyttä neljään seinään. Tarjoamme valikoiman mattoja jokaiseen budjettiin. Löydät myös edullisia 120x170 cm mattoja netistä. Skandi- ja Boho-malleista geometrisiin kuvioihin ja yksivärisiin malleihin värikkäinä tai kermanvärisinä - benutasta löydät suosikkisi ja saat sen nopeasti ja kätevästi kotiovellesi toimitettuna. Hauskaa selailua ja ostoksia!