Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • lasten matot
 • Lasten matot

  318 Tuotteet

  318/318 tulokset

  Söpöt lasten matot ja leikkimatot, joissa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin

  Luo pienille lapsillesi hyvän olon paratiisi söpöillä lasten matoilla ja aseta raikkaita korostuksia. Ne eivät ole vain loistavia leikkimiseen ja touhuamiseen. Ne toimivat myös lämmittävänä alustana ja suojaavat lapsiasi. Olipa kyse sitten söpöistä eläinaiheista tai ajattomista malleista, joissa on pisteitä ja tähtiä: Selaa benuta-myymälää nyt ja ihastu rakastavasti suunniteltuihin lasten mattoihimme, joita on tarjolla monissa eri väreissä ja muodoissa sinulle ja pienimmille!

  Muuten: Valikoimastamme löydät myös suuren valikoiman pestäviä lasten mattoja - helppohoitoisia ja tyylikkäitä samaan aikaan.

  Värikästä leikkihupia: lasten matot tytöille, pojille ja taaperoille

  Lasten mattojen valikoima on nyt suurempi kuin koskaan, joten omien neljän seinän sisustaminen on varmasti tuplasti hauskempaa - varsinkin kun kyseessä ovat rakkaasi. Olipa se sitten epäsymmetrinen, tähden muotoinen tai suorakulmainen, valitse matto, joka saa lapsesi silmät syttymään ja kutsuu heidät leikkimään.

  Aivan kuten tarjoamme laajan valikoiman (moderneja) mattoja, laajennamme jatkuvasti myös lasten mattojen valikoimaa. Erityisen trendikkäiden mallien, kuten söpöjen pöllömattojen, lisäksi löydät myös kauniita klassikoita lapsille. Monet malleista ovat ajattomia, ja voit myös yksinkertaisesti asetella ne teini-ikäisen huoneeseen myöhemmin.

  Anna valikoiman inspiroida sinua

  Lapset rakastavat tähtimattojamme ja söpöjä mallejamme, joissa on eläimiä, kuten pingviinejä, kirahveja, koiria ja kissoja. Inspiroidu nyt erilaisista muodoista, väreistä ja malleista ja löydä:

  • Lasten matot tytöille: Olipa kyseessä sitten tyylikkäät pisteet ja tähdet tai klassiset kuviot viivoilla tai yksivärisillä väreillä: Tyttöjen lastenmatot kulkevat mukanasi leikkiessäsi, touhutessasi ja tutkiessasi maailmaa.

  • Lasten matot pojille: Raketeista ja tähdistä yksivärisiin kuvioihin ja eläinaiheisiin: Myös pojille tarkoitetut lastenmatot kutsuvat sinut leikkimään ja touhuamaan ja tukemaan pikkuisia heidän ensimmäisissä seikkailuissaan.

  • Unisex-lastenmatot: Värivalikoimassa ei tietenkään ole rajoja. Olipa se sitten harmaa, beige tai värikkäänä muunnelmana: Tärkeintä on, että pienokaisesi viihtyvät lastenmatossa.

  • Leikkimatot isoille ja pienille: Olemme LYTTE-leikkimatot kehittäneet erityisesti, jotta perhe-elämästäsi tulisi entistä raikkaampaa ja huolettomampaa. Ne ovat monikäyttöisiä - olipa kyse sitten vauvan ryömintämatosta tai kolmevuotiaiden lasten leikkimatosta.

  Lasten ja nuorten huoneiden matot

  Oikean maton löytäminen lastenhuoneisiin ei ole useinkaan niin helppoa, sillä oikean mallin valinta on ratkaisevassa asemassa. On usein suuri ero, etsitkö mattoja vauvojen huoneisiin, mattoja lastenhuoneisiin vai mattoja teini-ikäisten huoneisiin. Mutta riippumatta siitä, mitä tarkalleen ottaen etsit, yksi asia on varma: mielikuvituksellisesti suunnitellut muodot, värit ja motiivit hurmaavat niin nuoret kuin vanhatkin. Söpöt kuviot ja vaaleat sävyt, kuten beigen, hennon vauvansinisen tai puuterimaisen vaaleanpunaisen maton tapauksessa, muuttavat jokaisen huoneen vauvojen kauniiksi valtakunnaksi. Jos matto on turkoosi, keltainen tai kirkkaan värinen, se on myös erinomainen valinta lastenhuoneen matoksi. Minkä tahansa väriset mallit kutsuvat sekä poikia että tyttöjä touhuamaan ja halailemaan, ja siksi ne sopivat erinomaisesti myös mukaviksi leikkimatoiksi. Lastenmatot, joissa on hauskoja eläintarhan eläimiä tai värikkäitä kirjaimia ja numeroita, sen sijaan muuttavat taatusti jokaisen lapsen huoneen unenomaiseksi leikkiparatiisiksi. Toisin kuin vauvoille ja pikkulapsille tarkoitettu lastenmatto, teini-ikäisen huoneeseen tarkoitettu matto voi toki kulkea aikuisten mallina. Täällä suositellaan esimerkiksi korkeakasvuista mattoa kirkkaissa väreissä. Erityisen siistin ilmeen teini-ikäisen huoneeseen saa myös vintage-matto, joka voi heijastaa täydellisesti teini-ikäisen yksilöllisyyttä ja trenditietoisuutta.

  Määrittele leikki- ja lukualueet pyöreällä lastenhuoneen matolla

  Pyöreä lastenhuoneen matto on loistava tapa määritellä leikki- tai lukualue lastenhuoneessa. Näin alueesta tulee viihtyisä rauhan keidas tai maaginen leikkimaailma, jossa voi touhuta. Pyöreitä lastenhuoneen mattojamme on saatavilla useissa eri tyyleissä ja väreissä: Valitse esimerkiksi sininen lastenhuoneen matto rauhoittavaa tunnelmaa varten tai aseta punainen tai vaaleanpunainen malli eloisaa tunnelmaa varten. Verkosta löydät myös pyöreitä lastenhuonemattoja, joissa on tähtiä, eläimiä tai geometrisia muotoja. Söpöt mallit kutsuvat leikkimään, unelmoimaan ja tutkimaan maailmaa samalla kun ne suojaavat lastesi polvia. Pyöreät lastenhuoneen matot sopivat erinomaisesti tiettyjen alueiden rajaamiseen tai niiden korostamiseen statement-alueena. Niiden avulla ilmaiset täydellisesti rakkaidesi yksilöllisyyttä.

  Lastenmatot & vauvojen matot testattu haitallisten aineiden varalta

  Jos haluat ostaa lastenmaton tai vauvamaton edullisesti, ei ole kovin vaikeaa löytää oikeaa mallia Benutasta. Muotoilun ja edullisten hintojen lisäksi materiaalin ja laadun on tietenkin oltava etusijalla. Meiltä löydät tyttöjen ja poikien lastenmatot, jotka on valmistettu eri materiaaleista, esimerkiksi puuvillasta, synteettisistä kuiduista tai villasta. Pidämme erittäin tärkeänä, että lastenmatot on testattu haitallisten aineiden varalta ja että ne ovat laadukkaita. Jotta tämä olisi ymmärrettävää, monet lastenmatoistamme ovat Öko Tex -sertifioituja tai niissä on muita TÜV:n tai GuT:n laatumerkkejä. Toista seikkaa ei tietenkään pidä unohtaa: Jotta turhautumista ei seuraisi leikkimisen ja touhuamisen jälkeen uudella mallilla, lasten maton on oltava helposti puhdistettava ja kestettävä paljon, aivan kuten vankan ulkomaton. Niinpä monet malleistamme on valmistettu synteettisistä kuiduista tai luonnonmateriaaleista, jotka on testattu haitallisten aineiden varalta, jotta uusi lasten- tai vauvamattosi on helppohoitoinen, kestävä ja kestävä, ja samalla tarjolla on erilaisia värejä ja kuvioita.

  Osta lasten matot benuta-verkkokaupasta


  Euroopan suurimpana mattojen jälleenmyyjänä löydät benutalta valtavan valikoiman upeita lattiatarvikkeita kaikissa hintaluokissa. Valitse vain suosikkisi verkossa ja tilaa se nopeasti ja kätevästi kotiisi. Selaa myymäläämme nyt ja löydä lasten matot söpöissä malleissa, suosituissa väreissä ja trendikkäissä kuoseissa - S:stä M:ään ja L:stä XL:ään!