Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin

Maksaminen & Toimitus

Tarjoamme erilaisia maksutapoja, jotka tekevät ostosten tekemisestä kanssamme kätevää ja helppoa. Valitse vain se, joka sopii sinulle parhaiten ja odota innolla uusia benuta-suosikkejasi pian!

Maksutavat

 • Maksaminen luotto- tai pankkikortilla


  Hyväksymme MasterCard, VISA ja AMEX.


  benuta.fi sivuston tilausprosessin aikana voit maksaa laskun summan luotto- tai pankkikortilla. Maksua varten tarvitset korttisi numeron, voimassaoloajan ja kortin tarkistusnumeron. Kortin tarkistusnumero on erityinen turvatoiminto, jota luottokorttiyhtiöt käyttävät varmistaakseen, että luotto- tai pankkikortti on fyysisesti läsnä tilausta tehtäessä. MasterCard- ja VISA-korttien osalta löydät kolminumeroisen tarkistusnumeron korttisi kääntöpuolelta. AMEXin osalta 4-numeroinen tarkistusnumero on kortin etupuolella.

  Maksusi käsitellään suoraan. Saatuamme maksusi onnistuneesti, käsittelemme tilauksesi ja valmistelemme ostoksesi toimitusta varten.

  Toimitus

  Varmistaaksemme, että pakettisi saapuu perille luotettavasti ja turvallisesti, teemme yhteistyötä tunnettujen logistiikkayritysten, kuten DHL:n, DPD:n, GEL:n, GLS:n tai UPS:n kanssa. Toimituskulut riippuvat toimituspaikasta. Voit selvittää niiden suuruuden ennen tilauksen tekemistä kassalla. Pakettisi koko ja paino määräävät, mikä kuljetuspalveluntarjoaja on paras tilauksesi toimittamiseen. Ilmoitamme tästä sinulle lähetysvahvistuksen yhteydessä.

  Huomautus: Jos kyseessä on erittäin suuri tai painava tuote, jota ei voi lähettää pakettina, annamme huolintayhtiön toimittaa tilauksesi "vapaasti reunakäytävälle". Tässä tapauksessa kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen toimitusajankohdasta. "Vapaa reunakivi" tarkoittaa, että tavarat vain puretaan kuorma-autosta. Kaikki muut kuljetusreitit (esim. kotiisi) ovat kuljetusliikkeen työntekijöiden harkinnassa tai niistä on sovittava etukäteen kuljetusliikkeen kanssa. Tästä voi aiheutua lisäkustannuksia.

  Meille on tärkeää, että saat tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti. Tästä syystä saatamme jakaa tilauksesi useampaan toimitukseen. Ilmoitamme sinulle luonnollisesti sähköpostitse heti, kun paketti on matkalla sinne.

  Lisätietoja kuljetuksesta ja toimituksesta löydät kohdasta Ohje ja Yhteystiedot.

  Huomaa: Kun lähetys suuntautuu saarille, voidaan soveltaa saarikohtaista kiinteää maksua, josta aiheutuu lisäkustannuksia. Voit selvittää, koskeeko tämä tilaustasi ja kuinka suuri kiinteä maksu on, ennen kuin teet tilauksen loppuun kassalla.