Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin

Korkealaatuiset matot yksinoikeudella suunnitelluissa malleissa

benuta Finest edustaa korkealaatuisia mattoja, jotka voit nähdä ja tuntea. Tutustu rajoitettuihin design-luomuksiimme - vertaansa vailla olevaan asumiskokemukseen, joka sopii juuri sinulle.

Mallistot

132 Tuotteet

132/132 tulokset

Exklusiiviset design-matot benuta Finest

Haluat maton, joka korostaa yksityistä sisustustyyliäsi ? Meiltä benuta Finest löydät suunnittelijoidemme uniikkeja luomuksia - minimalistisesta tyylikkäästä ekstravaganttiin tyyliin.

Taidokkaita tyylejä tuntijoille

Kotisi kantaa henkilökohtaista kädenjälkeäsi ja koostuu monista valitsemistasi koruista. Laadukas matto on olennainen avainkappale tässä kokonaisvaltaisessa taideteoksessa ja täydentää yksilöllistä tyyliäsi.

Olitpa sitten tietyn sisustustyylin innoittama tai löydät itsesi eklektisestä sisustuksesta monipuolisista Finest mallistoistamme löydät ainutlaatuisia malleja makusi mukaan. Aikamme tärkeiden taidetyylien innoittamina suunnittelijamme ovat luoneet omia moderneja luomuksiaan. Niiden joukossa:

  • Elegantit matot taiteen déco-tyyliin

  • Graafisia rakennelmia ja geometrisia muotoja Bauhausin symmetriassa

  • Liikuvia pop art -malleja ja sarjakuvavaikutteita

  • Topografisista ja orgaanisista rakenteista inspiroituneita reliefimattoja

  • Op-taiteen malleja, jotka leikittelevät perspektiivillä ja visuaalisella hahmottamisella

  • Statement-mattoja New Retro -lookissa

Korkealuokkaiset materiaalit ensiluokkaisessa laadussa

Jokainen materiaaleistamme on huolella valittu sinua varten ja lupaa ensiluokkaista laatua. Tencel ja viskoosi üvakuuttavat jännittävällä hohtavalla kiiltollaan.Hienoin villa, mukaan lukien erityisen kevyt ja pehmeä uusiseelantilainen villa, tuo lämpöä ja kodikkuutta jokaiseen huoneeseen.

Käsin tuftattu, käsin kudottu, käsin solmittu - kaikki tuotteemme on valmistettu taidokkaalla käsityötaidolla. Näin jokaisesta benuta Finest matosta tulee ainutlaatuinen ja sen ilme on erehtymättömän kaunis. Annamme joillekin matoille erikoisviimeistelyn, joka antaa niille sen tietynlaisen lisän, esimerkiksi nukkauksen, joka luo jännittäviä kontrasteja lyhyen ja korkean nukkauksen välille.

Eksklusiivisten mallien, valikoitujen materiaalien ja laadukkaan valmistuksen yhteispeli tekee Finest matoistamme arvokkaita sisustusesineitä, jotka pysyvät mukanasi pitkään ja joita on ilo katsoa kahdesti. 

Matto lisää ylellisyyttä kotiisi

benuta Finest Matot rakastavat huomiota. Anna niille tilaa loistaa, ja ne parantavat mitä tahansa huonetta jo pelkästään loistokkuudellaan ja eleganssillaan. Jos haluat, että uusi ylellinen mattosi on olohuoneen katseenvangitsija, maksimalistiset mallimme ovat oikea valinta sinulle. Värikkäät lisävarusteet viimeistelevät jännittävän ilmeen. Elegantti keveys ja rento tunnelma makuuhuoneeseen voidaan luoda hienovaraisilla matoilla rauhallisissa kermanväreissä. Tyynypeitot ja Poufs asettavat kodikkaita korostuksia. 

Valitsitpa minkä tyylin tahansa, eksklusiivisten benuta Finest mallistojemme avulla voit tuoda kotiisi ainutlaatuisen design-maton, joka täyttää korkeat vaatimuksesi ja pitää lupauksensa.