Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin

Sinetit ja todistukset

Laatu ja oikeudenmukaisuus benutassa

Me benuta pidämme nykyaikaista muotoilua ja laadukasta, kestävää tuotantoa erittäin tärkeänä. Se, että laatu ja oikeudenmukaisuus ovat lähellä sydäntämme, näkyy myös lukuisissa sertifioiduissa tuotteissamme. Seuraavissa kappaleissa annamme sinulle yleiskatsauksen erilaisista sineteistämme ja sertifikaateistamme. Jos sinulla on kysyttävää joko yleisesti tai tietyistä tuotteista, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Laatusinetti

 • Öko-Tex Standard 100

  Tekstiilien ekologiaa käsittelevää kansainvälistä tutkimus- ja testausjärjestöä (Öko-Tex) edustavat puolueettomat ja riippumattomat testaus- ja tutkimuslaitokset yli 60 maassa ympäri maailmaa. Öko-Tex-standardin myötä heillä on luotettava sinetti, joka perustuu tekstiilituotteiden riippumattomaan testaus- ja sertifiointijärjestelmään. Monet benuta-verkkokaupan matot, mukaan lukien jotkut lastenmatot, on testattu haitallisten aineiden osalta Öko-Texin asettamien kriteerien mukaisesti ja niillä on sinetti.

  Lisätietoja saat osoitteesta www.oeko-tex.com.

  Oikeudenmukaisuuden sinetti


  Care & Fair


  Care & Fair - Teppichhandel gegen Kinderarbeit e.V. on vuodesta 1994 lähtien auttanut Nepalissa, Pakistanissa ja Intiassa työskenteleviä matonkudojien lapsia ja heidän perheitään. Tähän kuuluu kouluopetusta, terveydenhuoltoa ja aikuiskoulutusta. Samalla Care & Fair tekee yhteistyötä yli 24 maasta tulevien vientiä ja tuontia harjoittavien jäsenten kanssa, jotka rahoittavat hankkeita veroillaan ja lahjoituksillaan. benuta on tietenkin yksi niistä.

  Lisätietoja järjestöstä osoitteessa www.care-fair.org.