Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin

Matot 250x350 cm

Tuotteet

  / tulokset

  Matot 250x350 cm: Täydelliset lisävarusteet suuriin huoneisiin

  Jos haluat korostaa parhaiten suuren huoneen viehätystä, käytä lattian lisävarusteena mattoa, jonka mitat ovat 250x350 cm. Valitsemastasi väristä ja muotoilusta riippuen matto korostaa sisustustyyliäsi tai luo jännittävän kontrastin - suunnittelulle ei ole rajoja! Olohuone on yleensä neljän seinäsi sydän ja usein suurin huone. Hyödynnä tilaa ja lisää omaa persoonallisuuttasi 250x350 cm:n matolla!

  Miksi rakastamme 250x350 cm:n mattoja?

  • Toiminnallisen käyttökelpoisuutensa lisäksi 250x350 cm:n matot, kuten myös muut suuret koot, esimerkiksi 300x400 cm:n matot tai keskikokoiset 160x230 cm matot ovat vaikuttavia ja korostavat huoneen charmia.

  • Olipa kyseessä sitten puuvillamatto, kestävästä synteettisestä kuidusta tai luonnonmateriaaleista, kuten juutista ja sisalista, valmistettu matto- löydät 250x350 cm:n mattojamme monissa upeissa malleissa.

  • Mattojen mallit ovat monipuolisia. Trendikkäistä kerman ja beigen sävyistä leikkisiin hapsu- ja boho-mattoihin ja klassisiin itämaisiin mattoihin - benutasta löydät valtavan valikoiman tyylejä 250x350 cm:n kokoluokassa netistä.

  • Matot 250x350 cm ekstravaganteissa väreissä ja kuvioissa ovat upeita statement-kappaleita, jotka korostavat sisustustyyliäsi.

  Osta suuria 250x350 cm mattoja tyylin mukaan

  Klassiset mallit

  Käsityön mestariteos: Nepal-matot ja muut itämaiset mallit tekevät vaikutuksen yksityiskohtaisuudellaan ja historiallisella merkityksellään. Tällaista klassista lattia-asustetta voi yhdistää monin tavoin: Nepal-matto näyttää aina upealta, olipa kyseessä sitten perinteinen sisustus tai moderni sisustus! Aseta iso Nepal-malli 250x350 cm sohvamaiseman alle olohuoneeseen tai ruokapöytään ja suunnittele tunnelma uudelleen muutamalla askeleella. Voit hankkia sen monissa eri väreissä, kuten punaisena, sinisenä, keltaisena tai vihreänä. Erityisen kudontatekniikkansa ja yksityiskohtaisten kuvioidensa ansiosta 250x350 cm:n matot ovat minkä tahansa olohuoneen kohokohta.

  Moderni ulkonäkö

  Klassisten mallien lisäksi voit ostaa 250x350 cm:n maton myös modernin näköisenä. Kaunista esimerkiksi olohuoneesi tai ruokailuhuoneesi ja tuo ilmapiiriin raikkaan tuulahduksen. Iso matto luo kutsuvan tunnelman ja yhdistää esimerkiksi sohvamaiseman tai ruokailutilan. Valitsemastasi väristä riippuen voit luoda huoneeseen erilaisia ulottuvuuksia ja kontrasteja. Etenkin avoimissa pohjaratkaisuissa 250x350 cm:n matto on hyvä vaihtoehto tilan visuaaliseen jakamiseen. Kokeile ja selaa verkkokauppaamme.

  Osta 250x350 cm:n mattoja benuta

  Haluatko suunnitella asuintilasi uudelleen tai erottaa avoimen pohjaratkaisun visuaalisesti toisistaan? Silloin 250x350 cm:n matto on loistava vaihtoehto! Tutustu valtavaan valikoimaan värejä, ulkonäköjä ja kuvioita verkossa ja valitse kappale, joka sopii täydellisesti sinulle, sisustustyyliisi ja vaatimuksiisi. Toimitamme kaikki mallit nopeasti ja kätevästi kotiovellesi. Jos et pidä 250x350 cm:n matosta, sinulla on 60 päivää aikaa palauttaa se meille laajennetun palautusoikeutemme ansiosta.