Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin

Matot 300x400 cm

Tuotteet

  / tulokset

  Löydä täydellinen matto 300x400 cm:n kokoisena

  Suunnittele olohuoneesi uudelleen

  Etsitkö tyylikästä päivitystä suureen olohuoneeseesi? 300x400 cm:n matto voi olla ratkaisu! Nämä suurikokoiset lattiatarvikkeet eivät ainoastaan näytä tyylikkäiltä, vaan lisäävät tilaan mukavuutta ja lämpöä. Säädä sohvan tai ruokailutilan näyttämö 300x400 cm:n mallilla. Benutasta löydät valtavan valikoiman värejä, muotoja ja malleja - juuri sinun sisustustyyliisi sopivia. Selaa nyt verkossa ja katso itse.Etsitkö vielä inspiraatiota uuteen esineeseesi? Tarjoamme sinulle valtavan valikoiman 300x400 cm:n mattoja eri materiaaleista:

  • Eri materiaaleja: Olipa kyseessä villa, puuvilla, viskoosi tai synteettinen kuitu - jokaisella materiaalilla on erityisominaisuuksia. Esimerkiksi villa ja puuvilla säätelevät huoneen lämpötilaa ja sopivat erityisen hyvin allergikoille. Synteettiset kuidut taas ovat paljon kestävämpiä ja helppohoitoisempia.

  • Monia eri värejä: neutraaleista beigen sävyistä voimakkaisiin vihreisiin, punaisiin tai sinisiin väreihin. Maton väripaletti luo olohuoneeseen erityisen tunnelman. Voit luoda eloisan kontrastin 300x400 cm:n matolla tai antaa sen sulautua huonekaluihin, jotta saat rauhallisen ilmeen.

  • Erilaisia tyylejä ja kuvioita: Jännittävä kuvio antaa huoneellesi lisää syvyyttä ja eloa. Se on kutsuva ja korostaa minimalistisia sisustustyylejä. Kun taas kodikas shaggy-matto tuo kodin viihtyisyyttä, itämainen malli berber- tai nepalilaistyyliin on loistava kontrasti modernille sisustukselle tai korostaa taitavasti klassista sisustustyyliä.

  Kaunista terassi, parveke ja puutarha

  Heti kun kesä saapuu, on aika kaunistaa ulkoalueesi ja valmistautua lauhoihin kesäiltoihin. 300x400 cm:n kokoinen ulkolattiamatto auttaa sinua juuri siinä! Olipa kyseessä sitten leikkisä boho-look tai vintage-vaihtoehto: tyylikäs lattiamatto luo hyvän olon tunnelman, joka kutsuu sinut ja ystäväsi rentoutumaan ja nauttimaan. Viihtyisät grilli-illat tai juhlat ovat tuplasti hauskempia. 300x400 cm:n kokoinen matto sopii erityisen hyvin terassille tai puutarhaan, sillä se korostaa avaruutta. Lounge-nurkkaus tai ruokailutila voidaan sommitella täydellisesti yhdellä mallilla. Maton väri, tyyli ja muoto ovat kaikki sinun päätettävissäsi - beige, sininen, vihreä, harmaa ja paljon muuta!

  Etsitkö jotain pienempää? Tutustu sitten mattoihimme 250x350 cm:n matot tai 200x300 cm:n matot. Ne sopivat myös suuriin asuintiloihin, mutta ovat 300x400 kokoa pienempiä.

  300x400 cm:n matot jokaiseen budjettiin ja tyyliin

  Luuletko, että suuri 300x400 cm:n matto on kallis investointi? Näin ei tarvitse aina olla! Meiltä löydät lattiatarvikkeet jokaiseen budjettiin. Etenkin mallistomme benuta POP ovat edullisempia - jopa suurista mattokokoista, kuten 300x400 cm, löydät edullisia tarjouksia. Pidämme erittäin tärkeänä reilua hinta-laatusuhdetta. Katso itse.

  Osta 300x400 cm:n matot benuta

  Benutasta löydät monipuolisen valikoiman muotoja, kokoja ja värejä. Esimerkiksi tyylikkäät matot 300x400 cm:n kokoisina. Olipa kyseessä olohuone tai ulkoalue - benutasta löydät täydellisen kappaleen monissa eri tyyleissä. Ja mikä parasta? Pidämme erittäin tärkeänä reilua hinta-laatusuhdetta ja tarjoamme sinulle myös edullisempia mattoja koossa 300x400 cm & Co. Selaa valikoimaamme verkossa nyt ja anna upeiden suurten mattojemme inspiroida itseäsi!