Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin

Matot 80x150 cm

Tuotteet

  / tulokset

  Matot 80x150 cm: Pienet mallit kotiisi

  Joskus sinulla on rajoitetusti tilaa tai haluat erottaa visuaalisesti tietyn alueen huoneessa. Näissä tapauksissa 80x150 cm:n matto on loistava valinta. Se on todellinen monitoimimatto, ja kokonsa ansiosta se sopii erinomaisesti makuuhuoneisiin, lastenhuoneisiin, ruokailu- tai olohuoneisiin. Voit käyttää pörröistä 80x150 cm:n mattoa myös tilavassa kylpyhuoneessa. Se tuo aina mukavuutta, tyyliä ja paljon kodikkuutta kotiisi.Selaa verkossa ja löydä laaja valikoima värejä, tyylejä ja kuvioita!

  Miksi rakastamme 80x150 cm:n mattoja

  • Pienet matot, joiden koko on esimerkiksi 80x150 cm tai 120x170 cm:n matot sopivat täydellisesti pienempiin huoneisiin. Ne lisäävät kodikkuutta kotiisi ja ilmentävät persoonallisuuttasi.

  • Mallia on saatavana useissa eri malleissa ja materiaaleissa, joten voit helposti tyylitellä sitä ja yhdistää sen sisustustyyliisi. Olipa kyseessä sitten jännittävä kontrasti tai harmoninen muunnelma kerman tai beigen värisenä. Maton kokoa 80x150 cm voi yhdistää monella tavalla. Pidätkö siitä kodikkaana ja pehmeänä? Mikset sitten katsoisi upeaa Shaggy-mattoja.

  Lämpöä ja mukavuutta 80x150 cm:n kylpymatolla

  80x150 cm:n kylpymatto on loistava lisä kylpyhuoneeseesi. Viihtyisä korkeakasvoinen malli tarjoaa mukavuutta ja lämpöä jaloillesi, kun taas eri värejä ja kuvioita sisältävä tasakudottu matto vakuuttaa erityisesti helppohoitoisuudellaan. Kylpyhuonematto tai kylpymatto on erityisen suositeltava, jotta vältät liukastumisen märillä laatoilla ja aloitat päivän mukavammin.

  80x150 cm:n ulkolattiamatot tarjoavat viihtyisyyttä

  Kesä on aivan nurkan takana ja haluat kaunistaa parveketta, terassia tai puutarhaa? Ei hätää! Anna ulkoalueellesi viimeistelyä 80x150 cm:n ulkoilmamatolla ja herätä se henkiin! Vain muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä voit luoda ulko-olohuoneen, jolla on hyvän olon takuu. Käytä esimerkiksi leikkisää boho-mallia parvekkeesi kesäiseen tunnelmaan. 80x150 cm:n matto, jossa on geometrisia kuvioita tai Skandi-tyyliä, luo tyylikästä tunnelmaa. Se on täydellinen paikka rentoutua ja viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa.

  Osta matot 80x150 cm:n koossa benuta-myymälästä

  Etsitkö vielä täydellistä mattoa koossa 80x150 cm? Sitten olet hyvissä käsissä benutassa! Tarjoamme sinulle laajan valikoiman tyylikkäitä mattoja monissa eri väreissä, tyyleissä ja kuoseissa. Olipa se sitten beige, harmaa, musta tai punainen. Olipa kyseessä leikkisä boho-look tai trendikäs skandi-tyyli. Selaa nyt verkossa ja saat suosikkikappaleesi nopeasti ja kätevästi kotiovellesi. Jos et pidä 80x150 cm:n matosta, voit yksinkertaisesti palauttaa sen meille 60 päivän kuluessa laajennetun palautusoikeutemme mukaisesti.