Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • kodin sisustus>
 • kylpyhuoneen matot
 • Kylpyhuoneen matot

  58 Tuotteet

  58/58 tulokset

  Kylpymattoja ja kylpymattoja mukavuuden lisäämiseksi

  benuta esittelemme sinulle laajan valikoiman laadukkaita kylpymattoja jokaiseen makuun. Kylpyhuone on yksi tämän päivän tärkeimmistä huoneista: yksikään talo tai asunto ei olisi täydellinen ilman sitä. Viime vuosina sen merkitys on kasvanut entisestään, ja monet talonrakentajat panostavat nyt erityisesti suureen ja hyvin varusteltuun kylpyhuoneeseen. Huolimatta kylpyhuoneen - ja yleensä kehonhuollon, hyvinvoinnin ja rentoutumisen - suuresta merkityksestä, se on kuitenkin usein kylmän ja epämiellyttävän näköinen sileiden kaakeleiden ja saniteettikalusteiden vuoksi, joten siellä oleskelu ei useinkaan tuota toivottua rentoutumista. Ilman koko kylpyhuoneen uudelleen suunnittelua tämä vaikutus voidaan kuitenkin usein helposti torjua muutamalla kylpyhuoneen kalusteisiin liittyvällä niksillä. Tärkein elementti tässä ovat kaikki tekstiilimateriaalit, kuten pyyhkeet, verhot tai mukava kylpyhuonematto, sillä ne pehmentävät keramiikan ja kiven kylmää vaikutusta pehmeällä pinnallaan: Monet kylpyhuonematot on varustettu kumisella alustalla, ja ne ovat liukumattomia, mikä lisää turvallisuutta kylpyhuoneessa. Hyvä kylpyhuonematto imee myös kosteutta ongelmitta ja takaa siten miellyttävämmän huoneilmaston ja kuivemman lattian. Vaatimukset ovat samankaltaiset kuin hyvälle keittiömatotyypille tai kestävälle ulkokäyttöön tarkoitetulle matolle, mutta mattojen on myös oltava mukavia ja lämmittävä jalkoja kuten kodikkaan sängynmaton. Kylpyhuonematoissa yhdistyvät erilaiset ominaisuudet, ja ne ovat yleensä myös pestäviä, joten ne voidaan helposti puhdistaa pesukoneessa, jos ne likaantuvat (katso etiketti).

  Yksilöllinen sisustus kylpymatoilla

  Taataksemme oikeutta monille erilaisille tyyleille ja mauille, on kylpymattoja nykyään saatavilla eri muodoissa, malleissa ja väreissä. Olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai ruokasaliin tarkoitettujen pyöreiden mattojen lisäksi voit valita myös kylpymattojen pyöreiden. Tämä koskee tietysti myös nukkakorkeutta: käytännöllisistä asioista pitävät valitsevat helppohoitoisen, lyhytnukkaisen kylpymaton; pörröisestä pitävät ovat tyytyväisimpiä korkeakasvuisen maton tyyliseen kylpymattoon. Yhteistä kaikille vaihtoehdoille on niiden vankka rakenne ja erityinen soveltuvuus kosteisiin tiloihin, sillä kaikkia nykyaikaisia mattoja ei voi yksinkertaisesti levittää kylpyhuoneeseen. Kylpymatto eroaa muista matoista siinä, että se säilyttää alkuperäisen muotonsa ja värinsä myös silloin, kun se joutuu kosketuksiin veden kanssa, eikä se homehdu eikä eritä pahoja hajuja. Se on myös nukkaamaton, soveltuu lattialämmitykseen ja on usein liukumaton ja konepestävä (noudata ohjeita tai etikettiä). Nämä ominaisuudet saavutetaan erityisellä valmistusprosessilla ja valitsemalla kestäviä materiaaleja, kuten erityisiä synteettisiä kuituja tai puuvillaa. Nykyaikaiset kylpymatot antavat kylpyhuoneellesi miellyttävän ilmapiirin ja varmistavat, että kylpyhuoneesi keidas ei menetä viehätystään.

  Laaja valikoima kylpyhuonemattoja

  Vaikka niiden on täytettävä niin monia laatuvaatimuksia, hyviä mattoja kylpyhuoneeseen ei useinkaan ole vaikea löytää;Kylpyhuoneen matot tai Kylpyhuoneen matot kohtuulliseen hintaan; varsinkin jos haluat ostaa Kylpyhuoneen maton verkossa . Benutasta löydät laajan valikoiman Kotitarvikkeet, mukaan lukien kylpyhuonematot ja kylpymatot eri tuotemerkeiltä eri hintaluokissa. Monipuoliset suodatusvaihtoehtomme värin, materiaalin, muodon ja paljon muuta mukaan. helpottavat sinua löytämään haluamasi kylpymatto ja kuten tavallista, Benutassa hyödyt luonnollisesti edullisista hinnoista, lyhyistä toimitusajoista ja ilmaisista toimituksista - joten voit löytää nopeasti ja helposti haluamasi kylpymatto ja säästää samalla rahaa.

  Tutustu valikoimaan kylpymattoja


  Tee kylpyhuoneestasi hyvinvointiparatiisi kylpymatolla tai kylpymatolla ja inspiroidu valikoimastamme! Benutassa voit selata laajaa valikoimaa verkossa löytääksesi oikean kappaleen. Harmaa, vihreä, beige tai värikäs - valitse suosikkisi monista eri väreistä ja kuvioista. Etenkin beigen tai harmaan väriset kylpymatot ovat todellisia monitoimimattoja, jotka voidaan yhdistää mihin tahansa tyyliin. Jos etsit värikkäitä variaatioita, tutustu tyylikkäisiin kylpymatoihimme vihreässä tai kylpymatoihimme turkoosissa värissä. Etsitkö sileää, tasaista kylpyhuonemattoa vai haluatko mieluummin pörröisen mallin? Kylpymatto, jossa on korkea nukka, antaa sinulle rennomman alun päivälle. Pehmeän nukan ansiosta tuntuu kuin kävelisit pilvien päällä, ja jalkasi ovat lämpimät talvellakin. Kylpymatot, joissa on lyhyt nukka, ovat erityisen helppoja puhdistaa. Ne on helppo imuroida ja ne näyttävät tyylikkäiltä.

  Kylpyhuonematot & Kylpyhuonematot - opas

  Millainen kylpymatto sopii kylpyhuoneeseeni?

  Materiaalin osalta kylpyhuoneeseesi sopivat erityisen hyvin luonnonkuiduista valmistetut kylpymatot ja kylpyhuonematot, kuten sisal-matto. Luonnonkuiduista valmistetut kylpymatot tekevät kylpyhuoneestasi erityisen viihtyisän ja luovat kutsuvan ilmapiirin, mutta ne myös imevät itseensä paljon kosteutta, joten ne kuivuvat hitaammin. Jos haluat mieluummin synteettisistä kuiduista valmistetun kylpymaton, suosittelemme polyakryyliä, polypropeenia tai polyamidia. Synteettisistä kuiduista valmistettujen kylpymattojen etuja ovat erityisesti kestävä, repeytymiskestävä pinta, luistamattomuus ja se, että synteettisistä kuiduista valmistetut kylpymatot on erityisen helppo puhdistaa ja ne kuivuvat nopeasti. Suosittelemme vaaleiden värien käyttämistä kylpyhuonemattoon, sillä se saa huoneen näyttämään suuremmalta ja usein ystävällisemmältä kuin tumma kylpymatto. Värin suhteen kylpymattojen tai kylpymattojen tulisi suuntautua kylpyhuoneen muiden tekstiilien, kuten pyyhkeiden, väreihin, mutta niiden tulisi olla kontrastissa laattojen värin kanssa. Jos et ole varma, mikä matto sopii sinulle, suosittelemme blogikirjoitustamme "Mikä matto sopii minulle?"

  Miten kylpymattoja pestään oikein ja kuinka usein kylpymattoja tulisi pestä?

  Jotta varmistat, että kylpymattosi tai suihkumattosi säilyttää kiiltonsa ja laatunsa, on tärkeää, että hoidat ja peset kylpymattosi oikein. Kuinka puhdistaa niiden Mattopuhdistus & mattotahrojen poistaminen riippuu tietenkin käytetystä materiaalista ja tahran tyypistä, ja sinun on aina tarkistettava kylpyhuonemattojen etiketti ja noudatettava valmistajan ohjeita. Kylpyhuonemattosi pesulämpötila on 30 ja 90 asteen välillä, ja se riippuu materiaalin lisäksi useista eri tekijöistä. Esimerkiksi liukastumista estävä kylpymatto tulisi pestä alhaisessa lämpötilassa. Vain näin kylpymattosi voi säilyttää alkuperäisen viehätyksensä ja viihtyisyytensä ja antaa sinulle jatkossakin iloa. Suosittelemme imuroimaan tai pyyhkimään kylpymattoja noin kerran tai kahdesti viikossa ja pesemään ne erillään muusta pyykistä neljän viikon välein tai vaihtamaan ne, jos sinulla on useita kylpymattoja käytössäsi. Erityisen sitkeiden tahrojen kohdalla suosittelemme, että teet mattojesi ammattimaisen puhdistuksen.

  Mitä minun pitäisi etsiä ostaessani kylpymattoja & kylpymattoja?

  Erityisesti matossa tulisi olla lateksista (varo allergikkoja) tai kumista valmistettu liukumaton alapinta, jotta matto ei pääse liukastumaan laattalattialla. Kylpymattoihin ja suihkumattoihin, joissa ei ole alapuolta, on suositeltavaa ostaa liukastumista estävä matto onnettomuuksien välttämiseksi. Koska materiaalia käytetään paljon kosteissa ja usein lämpimissä tiloissa, kylpyhuoneen mattojen on oltava erityisen laadukkaita, eivätkä ne saa kulua liian nopeasti.

  Mitkä ovat kylpymattojen ja suihkumattojen edut?

  Kylpymattojen tai suihkumattojen tärkein etu on se, että ne pitävät jalat lämpiminä, eikä sinun tarvitse enää seistä kylmällä kaakelilattialla. Jo pelkästään tämä tekee kylpyhuonematosta helmen, jota et halua tulevaisuudessa tehdä ilman. Lisäksi kylpyhuoneen voi suunnitella yksilöllisesti kylpyhuonematolla. Varsinkin melko surullisen näköisissä, harmaissa kylpyhuoneissa kylpymatto tai kylpy- tai suihkumatto voi antaa kylpyhuoneelle tiettyä raikkautta ja auttaa luomaan aivan uudenlaisen tunnelman. Matot erottuvat kylpyhuoneessa ja ovat yleensä huomiota herättäviä. Ei ole väliä, onko kylpymatto kuviollinen vai yksivärinen, moderni matto piristää mitä tahansa huonetta!

  &Uml;Vakuuta itsesi kylpymaton eduista ja tutustu kylpymattojen valtavaan valikoimaan kylpymattojen verkkokaupassamme matot.

  Osta kylpymattoja ja kylpymattoja benutasta


  Hyvän olon paratiisi on vain muutaman klikkauksen päässä: Selaa verkossa laajaa valikoimaamme kylpymattoja, kylpymattoja ja kylpyhuonemattoja monissa eri kooissa, muodoissa, väreissä ja tyyleissä ja valitse suosikkisi! Harmaa kylpyhuonematto näyttää aina tyylikkäältä, ja sen voi yhdistää myös värikkäisiin koristeisiin tai laattoihin. Pehmeillä kylpymatoilla, joissa on korkea nukka, myös aamunvirkkujat aloittavat päivän mukavasti.
  No, oletko jo päässyt makuun? Sitten tarjoamme aina nopean ja kätevän toimituksen suoraan kotiisi. Pidennetyn palautusoikeutemme ansiosta sinulla on 60 päivää aikaa palauttaa kylpymatto tai kylpymatto meille, jos et pidä siitä.