Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • lastenhuoneen sisustus
 • Lastenhuoneen sisustus

  42 Tuotteet

  42/42 tulokset

  Tyylikkäät lastenhuoneen koristeet laajassa valikoimassa

  Lastenhuoneet ovat värikkäitä, leikkisiä ja rohkaisevat pienimpien luovuutta! Niiden pitäisi olla hyvinvoinnin keidas ja kutsu leikkimään ja touhuamaan. benuta-verkkokaupasta löydät kaiken, mitä tarvitset lapsiystävällisen ilmapiirin luomiseen. Upeiden lastenhuoneen sisustustuotteiden lisäksi monissa eri tyyleissä löydät myös valtavan valikoiman lasten mattoja suosituissa malleissa ja väreissä.

  Upea lastenhuoneen sisustus tytöille ja pojille

  Halusitpa sitten sisustaa lastenhuoneen tytölle tai pojalle, meiltä löydät juuri sinulle sopivan sisustuksen. Lastenhuoneen sisustuksemme on suunniteltu yksityiskohtaisesti: Motiivit, kuten sateenkaaret, tähdet tai neutraalit pistemallit saavat tyttöjen ja poikien sydämet sykkimään nopeammin, ja monipuolisten tyylien ansiosta voit luoda seikkailuhuoneen, lähteä safarille pienokaisesi kanssa tai luoda leikkisän tunnelman, joka kutsuu unelmoimaan.

  • Söpöt mallit: Sateenkaarimotiivit ovat erittäin suosittuja lastenhuoneen koristeina. Söpöillä sateenkaarilla koristellut lasten peitot, leikkimatot tai jopa seinäkoristeet tuovat huoneeseen väriä ja iloa.

  • Seikkailunhaluiset kuviot: Lastenhuoneen Dino-koristeet tai raketteja ja astronautteja sisältävät kuviot kutsuvat lapset seikkailuun. Näitä upeita malleja löydät muun muassa lastenhuoneen tyynyistä.

  • Safarimallit: Safarimotiivit ovat olleet viime vuosina muotia. Löydät verkosta leijonia, kirahveja tai viidakkokuvioita, joiden avulla voit tehdä pienen lapsen huoneesta jännittävämmän esimerkiksi lastenhuoneen puffien kaltaisilla koristeilla.

  Seinäkoristeet, jotka herättävät lastenhuoneen eloon

  Käytä lastenhuoneen seinää kankaana, jolla voit ilmaista lastesi persoonallisuutta ja kiinnostuksen kohteita. Lastenhuoneen ripustus- ja seinäkoristeet sopivat tähän erityisen hyvin. Makrameesta kudotut tai söpöillä eläinaiheilla varustetut seinävaatteet ovat täydellinen lisävaruste lastenhuoneeseen. Koristeet luovat viihtyisän ja inspiroivan ilmapiirin, joka muun huoneen lisäksi kiehtoo silmää ja stimuloi luovuutta. Olipa kyseessä lastenhuoneen sisustus leijonilla, sateenkaarella, safarilla tai neutraalimmilla kuvioilla - suunnittelumahdollisuudet ovat lähes rajattomat! Selaa ajankohtaisia seinäkoristeita ja seinävaatteita verkossa.

  Girlands & bunting ketjut: suuri koristeet lastenhuoneeseen

  Olipa kyse sitten syntymäpäivistä, erityistilaisuuksista tai jokapäiväisestä yhdessäolosta - lastenhuoneeseen tuleva seppele tai kimpsuketju on loistava valinta tekemään lastenhuoneesta kutsuvamman. Värikkäiden lippujen tai pastelliväristen kuvioidensa ansiosta seppele tuo leikkisällä tavalla lisää iloa ja hauskuutta huoneeseen.

  Voit ostaa banderollien lisäksi muita söpöjä lastenhuoneen koristeita netistä Benutasta. Myös sateenkaarilla tai söpöillä eläimillä koristellut seinävaatteet ja seinävaatteet sopivat loistavasti lisäämään charmia lastenhuoneeseen. Kokeile niitä!

  Puuvillaketju

  Haluaisitko koristella pienen lapsesi lastenhuoneen bongausketjulla tai etsitkö täydellistä vekotinta juhliin? Luo sitten iloinen ja kutsuva tunnelma värikkäillä lipuilla varustetuilla bunting-ketjuillamme! Girlandot on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta ja ne loistavat värikkäillä kuvioilla. Tutustu nyt kauniiden bunting-ketjujen valikoimaan benutassa ja anna huoneelle persoonallisempi ote!

  Osta lastenhuoneen sisustusta benuta

  Benutassa voit odottaa laajaa valikoimaa rakkaudella suunniteltuja lastenhuoneen koristeita, jotka muuttavat lastenhuoneen kutsuvaksi leikki- ja oppimisympäristöksi. Tyttöjen ja poikien koristeista erilaisiin teemamaailmoihin, joissa on dinoja, leijonia tai viidakkoa ja safaria - netistä löydät kaiken, mitä lapsen sydän toivoo.

  Toimita suosikkisi nopeasti ja kätevästi kotiovellesi. Jos jokin lastenhuoneen sisustus ei miellytä, voit yksinkertaisesti palauttaa sen meille. Pidennetyn palautusoikeutemme ansiosta sinulla on siihen jopa 60 päivää aikaa,

  Suunnittele nyt lastenhuone, jota lapsesi rakastavat!