Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • matot petrol
 • Matot petrol

  32 Tuotteet

  32/32 tulokset

  Petroolimatot lisäävät kodin luonnetta

  Koti on paljon muutakin kuin neljä seinää - se on henkilökohtainen hyvinvoinnin keidas. Haluatko tuoda lisää hienostuneisuutta asuintilaasi? Luo sitten moderni tunnelma täynnä eleganssia ja voimaa petroolimatolla. Petrooli on täyteläinen sinisen sävy, jossa on vihreä vivahde, ja se tuo rauhallisuutta ja harmoniaa kotiisi ja antaa sille ainutlaatuisen luonteen.

  Rohkeista runsaista sävyistä pehmeisiin vivahteisiin, petroolimattovalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Selaa verkkokauppaamme nyt ja löydä nämä ja monet muut yksiväriset matot.

  Monipuolinen valikoima petroolimattoja jokaiseen tyyliin

  Olipa sisustustyylisi sitten moderni, klassinen, minimalistinen tai ekstravagantti - petrolinväriset matot korostavat jokaista huonetta ja sopivat täydellisesti eri sisustustyyleihin. Selaa verkossa ja löydä:

  • Pyöreät matot petrolinvärisinä: Pyöreä matto pehmentää tilaa. Voit ostaa pyöreitä mattojamme petroolinvärisinä eri kokoisina ja eri nukkakorkeuksina.

  • Vintagematot petroolissa: Jos pidät käytetyn ilmeestä, meillä on sinulle suuri valikoima vintagemattoja petroolissa. Niiden avulla voit tuoda entistä enemmän charmia neljään seinääsi.

  • Petrolin lyhytnukkaiset matot: Nämä mallit ovat helppohoitoisia ja kestäviä - täydellisiä vilkkaisiin tiloihin, kuten olohuoneeseen tai eteiseen.

  • Petrolin ulkotilojen matot: Nauti raikkaasta ilmasta kauniissa tunnelmassa. Bensiininväriset ulkokäytön mattomme on tehty ulkokäyttöön ja ne ovat säänkestäviä.

  Osta petroolivärisiä mattoja benuta

  Benutasta löydät laajan valikoiman petroolivärisiä mattoja - olipa kyseessä sitten pyöreä, juoksupyörä tai suorakaiteen muotoinen matto. Selaa valikoimaamme verkossa nyt ja anna modernien tyylien inspiroida itseäsi. Jotta ostosten tekeminen olisi tuplasti hauskempaa, tarjoamme nopean toimituksen ja laajennetun palautusoikeuden. Sinulla on siis runsaasti aikaa, jos et pidä petroolimatosta.Anna kodillesi sen ansaitsema luonne - petroolimatolla!