Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • musta matto
 • Musta matto

  57 Tuotteet

  57/57 tulokset

  Musta matto: teolliseen ja yksiväriseen ulkonäköön

  Mustat matot ovat luultavasti kaikkein klassisimpia mattoja. Niiden tumma sävy on hyvin yksinkertainen ja yksinkertainen, mikä antaa niille ajattoman tyylikkään viehätyksen. Jos matto on musta, se voidaan yhdistää lähes minkä tahansa värisiin huonekaluihin ja sisustustarvikkeisiin. Mustat matot näyttävät hyvältä lähes kaikissa asuintiloissa - olipa kyseessä sitten mattokisko keittiön tiskipöydän edessä tai viihtyisä alusmatto kylpyhuoneessa. Ainoastaan pieniin huoneisiin ei mustia mattoja tulisi mieluummin sijoittaa, sillä se loisi pimeän ja epämiellyttävän ympäristön. Beigen matot sopivat siksi paremmin pieniin huoneisiin, sillä vaalea väri saa ne näyttämään suuremmilta ja avoimemmilta.

  Osta mustia mattoja verkossa

  Tutustu mustiin mattoihin verkossa benuta-verkkokaupassa ja inspiroidu laajasta malli- ja materiaalivalikoimasta. Yksivärisellä matolla voit luoda erityisen yksinkertaisen ja samalla erittäin tyylikkään asumisen tunnelman. Leikkisän ilmeen taas voi luoda yksilöllisillä mattokuvioilla: geometriset kuviot, ornamentaaliset kuviot ja kukkakoristeet ovat vain muutamia monista mahdollisuuksista. Mutta myös erilaiset materiaalit antavat mustalle matolle tietynlaisen rakenteen ja siten erottumattoman luonteen. Jos musta matto on kudottu kestävästä sisalista, se on erityisen helppohoitoinen ja kestävä. Viihtyisät villakuidut puolestaan luovat luonnollista kodikkuutta ja lämpimän tunteen jalkoihin. Jos etsit tummien ja vaaleiden sävyjen täydellistä tasapainoa, löydät varmasti kauniin kappaleen mustavalkoisten mattojemme tai beige-mustien mattojemme joukosta.

  Kombinoi mustat matot tyylikkäästi

  Benutassa voit valita laajasta valikoimasta mustia mattoja, etsitpä sitten mustaa lyhytnukkaista mattoa, mustaa chevron-mattoa tai jämäkkää mustaa ulkoilumattoa. Musta voidaan yhdistää erittäin hyvin lähes kaikkiin väreihin ja erityisesti vaaleanpunaisiin mattoihin. Lyhyiden toimitusaikojen ja ilmaisen toimituksen ansiosta musta lattiatarvike voi pian koristella kotiasi. Miten olisi esimerkiksi musta juuttimatto tai pyöreä matto mustana? Löydä suosikkisi nyt!

  benuta muotoiluvinkkejä

  Rakastamme mustia mattoja, koska niitä voi yhdistää lähes mihin tahansa sisustustyyliin ja mihin tahansa asuintilaan. Miten olisi vaikkapa kodikas, pehmeä, syvänukkainen musta matto makuuhuoneeseen? Tai geometrisella kuviolla varustettu tasakudottu malli eteiseen? Malleilla, kooilla ja muodoilla ei ole rajoja - anna luovuutesi valloilleen ja tutustu niihin verkossa kanssamme:

  • Modernit tyylit: Mustat yksiväriset matot, joissa on korkea tai lyhyt nukka, näyttävät tyylikkäiltä ja moderneilta. Voit yhdistää näitä kappaleita mihin tahansa huoneeseen ja korostaa niitä värikkäillä lisävarusteilla tai yksivärisillä koriste-elementeillä.

  • Klassinen ulkonäkö: Erityisesti mustan ja harmaan väriset vintage-kuviot tuovat mielenkiintoisen lisän esimerkiksi olohuoneeseen. Klassiset mutta modernit, ne huokuvat ajatonta eleganssia.

  • Yksiväriset mallit: Nämä matot sopivat hyvin minimalistiseen tai skandinaaviseen sisustukseen, olipa niissä sitten geometrisia kuvioita tai mustavalkoisia viivoja. Mutta voit myös yhdistää mustan maton suosittuun teolliseen tyyliin.

  • Ylelliset kappaleet: Mustat matot, joissa on korkea nukka, kuten DAVE- tai WHISPER-mallistomme matot, näyttävät erityisen ylellisiltä ja tuovat lisää kodikkuutta kotiisi. Ne sopivat erityisesti olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.