Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • ovaali matto
 • Ovaali matto

  31 Tuotteet

  31/31 tulokset

  Tutustu upeisiin soikeisiin mattoihin verkossa

  Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone tai ulkoalue - soikea matto antaa jokaiselle huoneelle erityisen luonteen. Ainutlaatuinen muoto sulautuu harmonisesti sisustustyyliisi ja luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Benutasta löydät laajan valikoiman soikeita mattoja monissa eri koossa, väreissä ja malleissa. Valitse malli, joka sopii täydellisesti sinulle ja henkilökohtaiseen tyyliisi.

  Soikeat matot jokaiseen huoneeseen

  Soikea matto on monella tapaa todellinen katseenvangitsija. Olipa kyseessä sitten pörröinen ovaalimatto korkeakasvuisena mallina tai lyhytkasvuisena vaihtoehtona - benutasta löydät lattia-asusteet jokaiseen tyyliin ja jokaiseen makuun. Selaa verkkokauppaamme ja anna itsesi inspiroitua:

  • Ovaalit ulkokäyttöön tarkoitetut matot: Kävele kuin pilvissä terassillasi tai parvekkeellasi tyylikkään ovaalinmuotoisen ulkomaton avulla. Mallit ovat erityisen kestäviä ja säänkestäviä.

  • Soikeat matot olohuoneeseen: Soikeat matot antavat olohuoneellesi sen tietyn lisän ja tekevät siitä eloisamman. Koska voit yhdistää mallit täydellisesti eri sisustustyyleihin, ne ovat todellisia monitoimimattoja.

  • Suuret soikeat matot: Jos haluat lisätä viihtyisyyttä suureen huoneeseen, soikea matto suurissa koossa, kuten 160 x 230 cm, on hyvä valinta. Värikäs lattian lisävaruste korostaa mitä tahansa aluetta ja tekee siitä mielenkiintoisemman.

  • Soikeat matot, joissa on korkea nukka: Haluatko, että se on pörröinen ja lämmin jaloillesi? Miten olisi soikea matto, jossa on pörröinen korkea nukka? Nämä mallit ovat erityisen pehmeitä ja viihtyisiä, joten ne sopivat erinomaisesti makuuhuoneeseen tai lasten leikkialueelle.

  Osta soikeita mattoja benuta

  Benutasta löydät laajan valikoiman soikeita mattoja. Etsitpä sitten pörröistä mattoa olohuoneeseen, kestävää ulkolattiamattoa ulkoiluun tai tyylikästä mattoa makuuhuoneeseen - ovaalimattojen laajasta valikoimastamme löytyy sopiva malli jokaiseen makuun ja jokaiseen huoneeseen. Tilaa vain suosikkisi netistä ja saat sen nopeasti kotiovellesi toimitettuna. Jos et sittenkään pidä soikeasta matostasi, sinulla on runsaasti aikaa palauttaa se meille laajennetun palautusoikeutemme ansiosta.

  Tutustu soikeiden kappaleidemme ja monien muiden mattojen valikoimaan verkossa nyt ja suunnittele kotisi toiveidesi mukaan!