Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin

Matot ja tarvikkeet sopusoinnussa luonnon kanssa

Luonnonmateriaaleista, kuten villasta ja juutista, kierrätettyihin synteettisiin kuituihin: benuta Pure löydät korkealaatuisia mattoja ja tarvikkeita, jotka on suunniteltu kestämään. Tietoisempaa sisustamista ja arvojesi mukaista kotia varten.

537 Tuotteet

537/537 tulokset

Tietoinen sisustus - tietoinen elämä: benuta Pure

Aina verkossa, jatkuvasti tavoitettavissa ja aina liikkeellä - nopeatempoisessa ajassamme kotimme on rauhan tyyssija, joka pohjustaa ja rentouttaa meitä. Sitäkin tärkeämpää on, että sisustamme tämän paikan mielenmukaisesti ja tietoisesti - benuta Pure kuratoitujen mattojen ja asusteiden avulla. Suunnittelussamme on kyse hidastamisesta, paluusta olennaiseen ja voiman ammentamisesta aidosta. Siksi käytämme korkealaatuisia materiaaleja, jotka ovat peräisin luonnollisista tai kierrätetyistä raaka-aineista. Ajattomat perusasusteemme on suunniteltu niin, että rakastat niitä pitkään - sillä tietoinen elämä tarkoittaa myös tietoista sisustamista.

Tuo luonto kotiin matolla

Käytämme luonnonkuitumatoissamme kestäviä ja uusiutuvia raaka-aineita, kuten villaa, sisalia tai juuttia. Etsitpä minkä kokoista, väristä tai muotoista mattoa tahansa - benuta Pure löydät helposti täydellisen luonnonmaton kotiisi. Lisätietoja materiaaleistamme löydät materiaalit-sivultamme.

Arvokkaat luonnonvarat: Villasta valmistetut matot

Luonnollisten ominaisuuksiensa ansiosta villakuidut ovat erinomainen pohja matoille - sekä värjätyille että luonnollisille. Värjäämättömät villamattomme ovat erityisen arvokkaita ympäristön kannalta: niitä ei ole värjätty, joten niiden tuotannossa säästetään vettä ja kemikaaleja. Olipa kyseessä sitten korkeakasvuinen, tasakudottu tai värjäämätön villa - villamattomme ovat välttämättömiä jokaisessa kodissa.

Lisää villamattojen hienoja ominaisuuksia:

  • kosteutta säätelevä

  • lämpöä eristävä

  • ääntä vaimentava

  • kestävät likaa

  • antistaattinen ja pölyä sitova

Kestävät klassikot: sisalista ja juutista valmistetut matot

Juutista ja sisalista valmistetut matot ovat peräisin luonnollisista ja uusiutuvista raaka-aineista. Ajattoman ulkonäkönsä ja kestävän rakenteensa ansiosta ne ovat täydellisiä perusmateriaaleja kaikkiin koteihin, ja ne sopivat vaivattomasti lähes mihin tahansa sisustukseen.

Kierrätysmateriaaleista valmistetut matot

benuta Pure suunnittelee tuotteita, jotka tekevät kodistasi viihtyisän paikan. Näin tehdessämme pidämme aina mielessä meidän kaikkien kodin: maapallomme. Kierrätetystä polyesteristä, joka on 100-prosenttisesti peräisin vanhoista PET-pulloista, valmistetuilla malleillamme puhallamme uutta elämää vanhaan muoviin ja estämme sen päätymisen valtameriimme. Valmistusprosessissa vähennämme myös veden, energian ja öljyn käyttöä, mikä on tärkeä askel kohti kestävämpää tulevaisuutta. Tästä syystä voitimme jopa Green Product Award 2022 -palkinnon matollamme Kiah.

Monet kierrätysmalleistamme ovat sertifioituja. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja laatusineteistämme. Voit nähdä, mitä sinettiä benuta Pure suosikkisi kantaa sen tuotetiedoista.

Meidän vastuullisuutemme, sinun suosikkisi

Suurin osa matoistamme valmistetaan käsityönä maissa, joissa mattojen valmistuksella on pitkät perinteet. Valitsemme tuotantopaikat tiukkojen kriteerien, kuten oikeudenmukaisten työolojen, mukaan ja teemme yhteistyötä vain sellaisten yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka jakavat samat arvot ja toimintaperiaatteet kuin me. Jotta voisimme aktiivisesti torjua lapsityövoiman käyttöä mattoteollisuudessa, olemme olleet Care & Fair -järjestön yhteistyökumppani jo useiden vuosien ajan. Vuodesta 2020 lähtien olemme myös rakentaneet uuden koulun Mowaiyaan, Intiaan. Löydät lisätietoja benuta-koulustamme täältä.

Vähemmän on enemmän: vastuullinen merenkulku

Pitääksemme ekologisen jalanjälkemme pienenä ja säästääksemme turhaa pakkausjätettä, toimitamme monet tuotteistamme kierrätettävissä laatikoissa ja sovitamme pakkauksen koon maton kokoon. Näin vältämme ylisuuria pakkauksia ja turhaa jätettä.

Tietoista sisustamista, nauti siitä pidempään

Huolellinen asuminen ja sisustaminen alkaa täydellisen maton etsimisestä. Meille on tärkeää tukea sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi löydät benuta-myymälästämme paljon neuvoja maton ostamiseen: oikeasta maton koosta yksittäisten materiaalien ominaisuuksiin ja niiden puhdistamiseen. Kun olet löytänyt suosikkisi ja haluat olla varma, että se todella sopii kotiisi, voit myös tilata monia mattojamme näytteiksi kotiisi.