Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • sininen matto
 • Sininen matto

  248 Tuotteet

  248/248 tulokset

  Sininen matto: hienovarainen väriläiskä kotiisi.

  Sininen matto asettaa värikkäitä korostuksia kuin värikäs matto, ja luonnollisen värinsä ansiosta se vaikuttaa erityisen nuorekkaasti ja virkistävästi. Koska sen mallit ovat luonteeltaan monipuolisia, ei yleensä ole suurta merkitystä sillä, minkä sinisen sävyn valitset rikastuttamaan kotiasi – sinisellä matolla on aina positiivinen, ystävällinen vaikutus ja se sopii siksi minkä tahansa asumisidean toteuttamiseen. Merellistä tunnelmaa voi esimerkiksi levittää erinomaisesti sinisillä kylpymatoilla tai vaaleansinisellä matolla. Sininen matto on myös ihanteellinen lisävaruste työhuoneeseen: se levittää rentouttavaa tunnelmaa, joka edistää keskittymistä ja luo miellyttävän työilmapiirin.

  Nämä ja monet muut matot yksivärisinä ovat saatavilla verkkokaupastamme. Selaa nyt valtavaa valikoimaamme ja anna itsesi inspiroitua. Pidä hauskaa!

  Oikea tapa yhdistää sinisiä mattoja

  Jos matto on sininen, sen voi yhdistää erivärisiin huonekaluihin ja kodin tarvikkeisiin. Voit antaa luovuudellesi vapaat kädet ja jopa sovittaa yhteen sinisen eri sävyjä. Virkistävä kontrasti syntyy, kun asetat vastakkain tummansinisen kirkkaan valkoisen. Kuten keltainen matto, myös sininen matto sopii hyvin yhteen viileiden harmaasävyjen kanssa ja luo rennon tunnelman. Erityinen vetonaula ovat poikkeuksellisen kauniit klassiset siniset mattomme, kuten siniset persialaismatot ja myös Gabbeh-matot. Varsinkin klassisten vintage-tyylisten mattojen sininen kanssa tuntuu usein olevan ihanteellinen väri, jonka kanssa ei voi mennä vikaan.

  benuta muotoiluvinkkejä sinisille matoille


  Sininen on loistava väri, se on vähemmän neutraali kuin beige tai kerma, mutta ei samalla aseta liian värikkäitä korostuksia. Täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat jännittävän ilmeen, josta eivät voi saada tarpeekseen. Valitse suosikkisi sininen matto benuta-verkkokaupasta ja aseta näyttämö muutamalla yksinkertaisella askeleella:

  • Olohuoneeseen: Tähän huoneeseen suosittelemme viihtyisää, pehmeää sinistä mattoa, jossa on korkea nukka, kuten mallit DAVE tai WHISPER. Ne säteilevät kodikasta tunnelmaa neljään seinään ja saavat sinut ja vieraasi kävelemään ilmassa. Siniset sävyt näyttävät erityisen hyvältä harmaan tai kermanvärisen sohvan kanssa.

  • Makuuhuoneessa: Sininen syväkerroksinen matto on myös erinomainen valinta makuuhuoneeseen, jotta päivä alkaisi kodikkaasti ja pehmeästi. Voit myös käyttää pyöreitä malleja, joissa on lyhyt nukka tai juoksumatot, yöpöytämattoina. Vintagemallilla tai geometrisilla kuvioilla ne tuovat tyyliä ja eleganssia makuuhuoneeseen.

  • Eteisessä: Tee sisääntuloalueesta kutsuvampi sinisellä juoksumatolla, joka on vintagemallia tai upea yksivärinen kappale. Sinisellä värillä on ystävällinen vaikutus ja se herättää eteisen eloon. Tänne on mukava tulla kotiin.

  • Ulkoalueelle: Olipa kyseessä parveke, terassi tai puutarha - sininen ulkolattiamatto näyttää aina hyvältä ulkoalueella. Sininen väri tuo mieleen meren ja tuo ilon tunnetta kotiisi.

  Valikoima halpoja sinisiä mattoja netissä

  Suuri valikoima sinisiä mattoja on saatavilla netissä benuta. Sinulla on mahdollisuus valita monista eri värisävyistä, kuten vaaleansininen, laivastonsininen, tummansininen ja monet muut. Se, minkä sinisen sävyn valitset mattoosi, riippuu ensisijaisesti siitä, miten sitä käytetään kodissasi ja mihin muihin kodin tarvikkeisiin se yhdistetään. Lisäksi voit tietysti valita eri kokojen, materiaalien, muotojen ja valmistustyyppien välillä ja päättää, mikä sininen lattian lisävaruste miellyttää sinua eniten makusi ja sinisen maton käyttötarkoituksen mukaan. Erityisen suosittuja ovat siniset lastenmatot, jotka antavat jokaisen lapsen huoneeseen merellisen tunnelman.