Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • skandinaaviset matot
 • Skandinaaviset matot

  482 Tuotteet

  482/482 tulokset

  Skandinaaviset matot: Vähennetyt mallit jokaiseen asuintilaan

  Skandinaaviset matot luovat kodikasta tunnelmaa ja tyylikästä tunnelmaa. Näiden suosittujen asusteiden avulla skandinaavinen asumistyyli täydentyy optimaalisesti. Pelkistetty, selkeä ja moderni - nämä ovat tunnusomaisia piirteitä trendikkäälle ilmeelle, joka on nyt löytänyt tiensä moniin koteihin. Skandinaaviset matot ovat muodissa, koska ne hurmaavat yksinkertaisella ulkonäöllään ja täyttävät jokaisen huoneen viihtyisyydellä.

  Skandinaavinen matto

  Skandinaavisen tyylin matot vakuuttavat hillityillä väreillään ja luonnollisella ilmeellään. Skandinaaviseen sisustustyyliin kuuluvat erityisesti matot, joissa on geometrisia kuvioita, eläinaiheita ja siksak-kuvioita. Yhdistä ne vaaleisiin puuhuonekaluihin ja raikkaan sävyisiin asusteisiin - skandinaavinen matto näyttää näin erityisen hyvältä. Pelkistetty ilme luo todellisen katseenvangitsijan, joka voidaan sijoittaa mihin tahansa asuintilaan.

  Scandi-matot ovat tyylikkäitä ja moderneja. Ne:

  • on helppo yhdistää mihin tahansa sisustustyyliin, ja ne luovat viihtyisän tunnelman mihin tahansa huoneesee

  • ovat ajattomia ja näyttävät tyylikkäiltä vielä vuosikymmenienkin kuluttua

  • ovat monipuolisia! Kerman, valkoisen ja beigen sävyisten klassikoiden lisäksi löydät skandinaavisia mattoja myös mustana, tummanharmaana tai tummansinisenä

  Skandinaaviset matot jokaiseen asuintilaan

  Skandinaavisia mattoja on saatavilla monissa malleissa ja väreissä. Näin ollen skandinaaviseen tyyliin valmistetut matot voidaan sijoittaa mihin tahansa asuintilaan ja integroida optimaalisesti olemassa olevaan sisustukseen. Huomaat, että skandinaavinen matto välittää kodikasta tunnelmaa ja selkeää rakennetta. Voit tietenkin valita valtavasta valikoimasta. Voit siis sijoittaa skandinaaviset villamatot olohuoneeseen tai skandinaaviset matot juoksumatot eteiseen. Ei ole väliä, missä asuintilassa - skandimattojen selkeät ja tyylikkäät mallit ovat todellinen katseenvangitsija missä tahansa kodissa. Haluaisitko ostaa skandinaavisen maton netistä? Silloin benuta-verkkokauppa on oikea paikka sinulle. Löydä skandinaavisen muotoilun matto nyt.