Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • vihrea matto
 • Vihreä matto

  115 Tuotteet

  115/115 tulokset

  Vihreät matot monissa upeissa värivivahteissa

  Vihreä matto antaa kevään tulla kotiisi - mihin aikaan vuodesta tahansa!  vihreän sävyt ovat yhtä vaihtelevia kuin luonto itsessään ja luovat yksilöllisen tunnelman sävystä riippuen.vaaleanvihreät matot tuovat luonnollista raikkautta,tummanvihreät matot antavat ripauksen eleganssia ja minttuvihreät matot herkkiä värisävyjä.

  Vihreiden mattojen yhdistäminen

  Jos matto on vihreä, se sopii yhteen eriväristen huonekalujen ja kodin sisustustarvikkeiden kanssa. Vihreällä mattojuoksijalla voidaan korostaa erityisen kauniisti kontrastivaikutelmaa vaaleiden värien, kuten esimerkiksi beigen kanssa. Tämä yhdistelmä korostaa vihreiden mattojen luonnollista kosketusta erityisen yksilöllisesti. Huone saa omaperäisen säväyksen, kun keltainen väri yhdistetään vihreään mattoon - tämä tuo vihreän sävyn eloisan luonteen erityisen hyvin esiin. Parvekkeella, terassilla tai puutarhassa olevalla vihreällä ulkoilmamatolla voit tuoda ulkoalueelle luonnollista charmia.

  Trendissä: aksentteja pyöreillä matoilla vihreänä


  Aseta keväisiä korostuksia pyöreällä ja vihreällä matolla. Tuo luonto kotiisi ja luo eläväinen, raikas tunnelma, jossa voit tuntea olosi hyväksi ja rentoutua. Vihreät pyöreät matot sopivat erinomaisesti yhdisteltäväksi mihin tahansa huoneeseen - olipa kyseessä sitten lastenhuone, makuuhuone tai olohuone. Tutustu monipuolisiin malleihimme verkossa ja klikkaa läpi vihreät pyöreät matot, joissa on palmu- tai kukkakuvioita, söpöjä lasten motiiveja ja vihreän eri sävyjä. Mintunvihreästä täyteläiseen omenanvihreään ja ajattomiin oliivin sävyihin. Modernien tyylien lisäksi löydät myös vintage-mattoja vihreänä. Klassisia malleja, joissa on itämaisia motiiveja ja kukkakuvioita, voi yhdistellä monin eri tavoin: Pyöreänvihreä matto näyttää hyvältä sekä minimalistisen sisustuksen että teollisen kalustuksen kanssa.

  Vihreitä mattoja monenlaisia

  Etsitpä sitten pyöreää ruohonvihreää korkeakasvuista mattoa tai hillittyä kylpymattoa vaaleanvihreänä, vihreiden mattojen valikoima, joita voit ostaa netistä Benutasta, on hyvin laaja. Jotta voisit tehdä hyvän ja kestävän päätöksen, sinun on hyvä olla alusta alkaen selvillä siitä, mikä matto sopii parhaiten kotiisi. Tätä varten sinun kannattaa miettiä suuren lattiatarvikkeen muotoa, materiaalia, motiivia ja kokoa sekä pohtia, millainen vaikutus erikoiskokoisilla voi ja pitää olla huoneessasi. Modernin tai klassisen maton hinta voi vaihdella suuresti valmistustyypin, materiaalin, koon ja merkin mukaan. Erityisen suosittuja ovat esimerkiksi edulliset ja laadukkaat matot Whisper ja Tosca. Varsinkin vintage-alueella türkisen matot ovat erityisen suosittuja, ja ne voivat olla toinen vaihtoehto vihreälle matolle 

  Luovu inspiraatiosta valtavasta valikoimastamme jo tänään ja löydä täydellinen kappale kotiisi. Vihreän eri sävyjen lisäksi löydät netistä myös monia muita yksivärisiä mattoja muun muassa sinisenä, ruskeana ja mustavalkoisena. Hauskaa selailua!

  Hieno värivalinta: vihreät värit: mintunvihreä, omenanvihreä ja muut

  Vihreää väriä voi yhdistellä monin eri tavoin, ja se on todellinen monitaituri. Luonnolliset sävyt tuovat raikkautta ja eloisuutta kotiisi ja kutsuvat sinut ja vieraasi rentoutumaan. Esimerkiksi mintunvihreä matto näyttää upealta lastenhuoneessa. Suloinen pastelliväri antaa huoneeseen leikkisän vivahteen. Voit myös käyttää mintunväristä mattoa eteisessä luodaksesi kutsuvan sisääntuloalueen. Yhdistä se muutamiin kasveihin ja lisävarusteisiin, kuten seinäkoristeisiin tai maljakkoihin, jotta alue näyttää viihtyisämmältä. Mintunvihreiden mattojen lisäksi löydät Benutasta myös kuusenvihreitä, omenanvihreitä tai limenvihreitä vaihtoehtoja. Tummat sävyt sopivat erityisen hyvin makuuhuoneeseen, sillä ne tuovat rauhallisuutta huoneeseen.

  Selaa netissä ja löydä vihreitä mattoja erilaisissa värivivahteissa ja painatuksissa. Täältä löydät matot seuraavissa sävyissä

  • Söpöt pastellivihreät sävyt

  • Omenanvihreä

  • Mintunvihreä

  • Tumma männynvihreä

  • Klassinen jadenvihreä

  • ja monia muita!

  Osta kokolattiamattoja netistä edullisesti

  Osta vihreä matto halvalla netistä benuta jo tänään. Tarjoamme lyömättömän hinta-laatusuhteen mattojen verkkokaupassamme ja takaamme sinulle poikkeuksellisen hyvän neuvonnan. Meiltä löydät lähes varmasti juuri sinun makuusi sopivan vihreän maton mallin.