Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • harmaa matto
 • Harmaa matto

  369 Tuotteet

  369/369 tulokset

  Harmaa matto: kodin monipuolinen lahjakkuus

  Harmaa matto on ajaton sisustuselementti, joka sopii tyylikkäästi olohuoneisiin, ruokailutiloihin ja makuuhuoneisiin. Vaaleiden ja tummien sävyjen laajan valikoiman ansiosta kaikki huoneet voidaan koristella yksilöllisesti, olipa kyseessä sitten vaalea matto hopeanvärisenä tai tummempi matto antrasiitin värisenä. Löydät kaikki ulkokäyttöön tarkoitetut mattomme harmaana sekä monissa muissa väreissä ja koossa netistä. Mustan maton tavoin harmaalle matolle on ominaista ajaton, yksinkertainen eleganssi, joka on todellinen rikkaus jokaiseen sisustukseen ja imartelee siten niin moderneja kuin klassisia sisustustyylejä.

  Benutasta löydät tyylikkäitä mattoja beigen ja monien muiden vaaleiden sävyjen, kuten harmaan tai taupen, sävyissä. Harmaat matot korostavat mitä tahansa huonetta, olipa kyseessä sitten vaaleanharmaa kylpymatto kylpyhuoneessa, tuhkanharmaa olohuoneen matto tai jykevä harmaa ulkolattiamatto. Kokeile!

  Selaa verkossa ja tutustu benuta-verkkokauppaan:

  • Pyöreitä, neliön muotoisia ja paljon muuta: harmaita mattoja monissa eri muodoissa.

  • Suurista pieniin: harmaita mattoja monissa suosituissa kokoluokissa.

  • Upeat tyylit: Olipa kyseessä retroilme tai scandi - harmaat kappaleemme tarjoavat oikean mallin jokaiseen sisustustyyliin.

  Harmaita mattoja monenlaisia

  Harmaita mattoja on saatavilla myös monissa eri muodoissa ja malleissa. Hemmottele jalkojasi samettisella viskoosimatolla tai lämpimällä villakuidusta valmistetulla harmaalla matolla. Olipa kyseessä harmaa lyhytnukkainen tai korkeakasvuinen matto, tuftattu tai kudottu, kuvioitu tai yksivärinen, Benutasta löydät etsimäsi harmaan maton. Koska yksinkertaisimmat mallit ovat yleensä parhaita, harmaat matot ovat usein yksivärisiä, mutta myös modernit kuviot, kuten ornamentaaliset tai geometriset kuviot, koristavat joskus harmaata mattoa ja tuovat näin esiin näiden tyylikkäiden lattiatarvikkeiden yksilöllisen luonteen. Sillä ei ole väliä, onko matto pyöreä vai suorakulmainen, meillä voit valita harmaan mattosi täysin makusi mukaan. Et voi mennä vikaan vaaleanharmaan, tummanharmaan tai antrasiitin värisen maton kanssa. Tai miten olisi harmaa juoksija eteiseen tai keittiöön?

  Harmaiden mattojen yhdistäminen

  Harmaat matot sopivat erityisen hyvin yhteen pastellivärien tai valkoisten mattojen kanssa ja luovat tyylikkään ja kevyen tunnelman. Vaaleanharmaa matto vaikuttaa erityisen tyylikkäältä tummien huonekalujen kanssa. Neutraaleilla harmailla matoilla voidaan sisustaa aurinkoisia ja valoisia huoneita ja saada ne näyttämään lämpimiltä ja kodikkailta missä tahansa huoneessa. Tummanharmaat matot sopivat erinomaisesti muotoiltavaksi suosittuun teolliseen ilmeeseen. Yhdessä nahan, puun ja muiden rustiikkielementtien kanssa tummanharmaa matto purkaa kaiken viehätyksensä. Vaaleaan sisustukseen, joka on sisustettu esimerkiksi skandi-tyyliin, voit luoda mielenkiintoisen kontrastin tummanharmaalla matolla.

  Harmaita tyylejä olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja muuallekin


  Harmaa väri on monipuolinen ja erittäin helppo yhdistellä. Valitse esimerkiksi harmaa olohuoneen matto ja yhdistä siihen värikkäitä tyynyjä petrooli- tai pastelliväreissä. Myöskään makuuhuoneessa tai sisääntulotilassa ei voi mennä pieleen harmaalla lattianpäällysteellä. Scandista bohoon ja vintageen: tutustu suureen valikoimaan upeita harmaita mattoja olohuoneisiin, eteisiin ja muualle benuta-verkkokaupasta ja muuta kotisi viihtyisäksi hyvän olon paratiisiksi.

  Osta harmaita mattoja verkossa

  Jos haluat ostaa harmaita mattoja netistä edullisesti, Benuta on oikea paikka sinulle. Täältä löydät nopeasti oikean mallin harmaasta matosta. Benutassa designin ja lyömättömien hintojen lisäksi laatu on etusijalla. Panostamme korkeimpaan hinta-laatusuhteeseen ja pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista neuvontaa.