Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • matto ulkokayttoon
 • Matto ulkokäyttöön

  645 Tuotteet

  645/645 tulokset

  Kaunista ulkoalue ulkotilojen matoilla

  Tasakudotut ja synteettiset matot ovat erittäin monipuolisia ja monikäyttöisiä: niiden värikkäät korostukset tuovat virkistävää vaihtelua ja niiden tasainen nukan kerros takaa kotoisan mukavuuden. Todellinen katseenvangitsija ulkoilmamattona, parvekematot ja terassimatot ovat puutarhakauden ehdoton varuste, joka herättää ruokahalun rentoihin grilli-iltoihin. Ne tuovat kauniilla tavalla olohuoneen kodikkaan tunnelman ulos esimerkiksi pastellisävyisten tai harmaiden mattojen avulla ja korostavat samalla kaikenlaisia puutarhakalusteita, olivatpa ne sitten klassisia puukalusteita tai moderneja rottinkikalusteita. Lattakudottujen mattojen käyttömahdollisuudet ulottuvat kuitenkin paljon laajemmalle kuin vain ulkotiloihin, sillä nämä likaa hylkivät matot osoittautuvat arvokkaiksi myös sisätiloissa, esimerkiksi keittiömattona tai sisal-mattona, ja ne ovat samalla muodikas katseenvangitsija.

  Sopivat matot sisä- ja ulkotiloihin

  Kestävistä materiaaleista valmistetut ulkomatot tai terassi- ja parvekematot kestävät tuulta ja säätä. Perustana ovat erittäin kestävät ja helppohoitoiset synteettiset kuidut, jotka tekevät vaikutuksen kestävyydellään ja pitkäikäisyydellään. Lisäksi ne ovat erittäin repimättömiä, säilyttävät muotonsa ja imevät kuiturakenteensa ansiosta hyvin vähän kosteutta, jonka ne luovuttavat nopeasti takaisin ulkoilmaan. Tämän vuoksi synteettiset kuidut sopivat hyvin pyöreisiin mattoihin tai kylpyhuoneen mattoon. Synteettiset kuidut soveltuvat lujuutensa ansiosta erityisen hyvin ulko- ja sisäpinnoille, jotka ovat jatkuvassa kulutuksessa. Lisäksi synteettinen matto on ehdottoman valonkestävä ja säilyttää kirkkaat värinsä myös auringonvalossa. Se on helppo puhdistaa hellävaraisesti imuroimalla tai hakkaamalla ja antaa sinulle pysyvää iloa.

  Henkeäsalpaava valikoima benutassa

  Ulkomatot ovat vaikuttavia myös muotoilultaan. Olipa kyseessä sitten vintage-matto, geometrisilla kuvioilla varustettu matto tai leikkisä boho-matto, laaja valikoima kattaa lähes kaikki asumistyylit. Myös värivalikoima on monipuolinen: luonnolliset ruskean sävyt ovat yhtä lailla edustettuina kuin värikkäät vaihtoehdot. Monipuolinen koko- ja muotovalikoima ei jätä toivomisen varaa ja täyttää jopa erityisvaatimukset. Monet parvekkeet ovat hyvin kapeita, minkä vuoksi mattojuoksija sopii erityisen hyvin parvekematoksi. Jopa suuret terassit voidaan koristella ja kaunistaa kauniilla puutarhamatolla. Ovimattoina ja puhtaiden juoksumattojen muodossa ulkotilojen matot ovat erityisen kestäviä ja säänkestäviä, joten ne sopivat poikkeuksellisen hyvin talon sisääntuloalueelle. Tyylikkäästi muotoiltu ovimatto toivottaa jokaisen vieraan tervetulleeksi ennen kuin hän astuu sisään ja estää samalla lian kulkeutumisen kotiin.

  Valikoima yhdellä silmäyksellä

  Kuten huomaat, ulko- tai parvekemattojen muotoilulle, koolle, värille ja muodolle ei ole rajoja. Siksi voit yhdistää ne täydellisesti mihin tahansa sisustustyyliin. Selaa benuta-myymäläämme ja tutustu:

  Muotoile ulkolattiamatto harmaalla, beigellä, mustavalkoisella & co

  Toivota lämpimät päivät tervetulleiksi värikkäällä lattianpäällysteellä parvekkeellesi, terassillesi tai puutarhaan ja tuo hyvää oloa ulkoalueellesi. Etsitpä sitten ulkolattiamattoa punaisena, turkoosina tai muissa kirkkaissa väreissä, löydät sopivan kappaleen netistä. Pidätkö mieluummin jostain yksinkertaisemmasta? Selaa sitten valikoimaamme upeita mustavalkoisia tai harmaita ulkoilmamattoja jännittävää kontrastia varten. Luo erityisen harmoninen ilme beigen tai vihreän värisillä ulkoilmamatoilla. Luonnolliset värit luovat rauhallisen ja tyynen tunteen ja kutsuvat sinut ja vieraasi rentoutumaan parvekkeella, terassilla tai puutarhassa.

  Kokoopas: Löydä oikea koko ulkotiloihin

  Varsinkin keväällä ja kesällä vietät paljon aikaa ulkona. Jos haluat makeuttaa aikaasi entisestään, parvekkeesi, terassisi tai puutarhasi voidaan koristella matolla muutamalla askeleella. Suuret ulkomatot, joiden koko on esimerkiksi 300 × 400 cm tai 200 × 300 cm, sopivat erityisen hyvin tilaville terasseille, joilla on oleskeluhuonekaluja: ne huokuvat kodikasta charmia ja korostavat ulkoalueen avaruutta. Jos sinulla on ulkona ruokailualue, voit sijoittaa ulkotekstiilin optimaalisesti pöydän alle. Pienemmille alueille parvekkeella tai kapeilla terasseilla suosittelemme ulkokäyttöön tarkoitettuja juoksulenkkejä tai pyöreää ulkolattiamattoa. Niiden avulla voit tehostaa pienimmätkin ulkoalueet ja luoda viihtyisän ja rentouttavan tunnelman. Keskikokoiset mallimme 160 x 230 cm:n tai 140 x 140 cm:n kokoisina ovat myös hyvä vaihtoehto, jos sinulla ei ole liikaa tilaa tai haluat järjestää huonekalusi eri tavalla. Selaa nyt verkossa ja löydä täydellinen ulkoilukappale - XS:stä XXL:ään!


  Täydellinen ilme: ulkoilu- ja parvekemattoja monissa malleissa

  Bohosta klassisiin ja moderneihin malleihin. Monipuoliset tyylimme eivät jätä toivomisen varaa! Haluatko kokeilla trendikästä boho chiciä? Silloin boho-lookin värikäs ulkolattiamatto on juuri sinua varten. Se tuo raikkaan tuulahduksen ulkoalueellesi ja herättää sen todella eloon. Leikkisä muotoilu ei ainoastaan sovi kesäiseen tunnelmaan, vaan se myös huokuu hyvää mieltä. Se tekee grillaamisesta ystävien ja perheen kanssa varmasti kaksi kertaa hauskempaa. Etsitkö vielä sopivaa minimalistista tai skandi-tyylistä palaa? Löydät netistä myös mustavalkoisia ulkoilmamattoja. Tämä väriyhdistelmä luo upean kontrastin, etenkin yhdistettynä värikkäisiin lisävarusteisiin, kuten tyynyihin ja huopiin tai värikkäisiin kasveihin ja ruukkuihin. Kokeile ja tee parvekkeestasi, terassistasi tai puutarhastasi todellinen katseenvangitsija!

  Värikkäät ulkomatot leikkisään ulkonäköön


  Haluatko lisätä värikkäitä korostuksia ja tehdä uudesta kappaleestasi tyylikkään keskipisteen? Tutustu sitten kirkkaiden värien, kuten sinisen, vihreän, punaisen, vaaleanpunaisen ja monien muiden värien, ulkoilmamattoihimme. Leikkisät kuviot saavat hymyn sinun ja vieraidesi kasvoille, tuovat lisää eloisuutta ulkoilmaan ja näyttävät lisäksi erittäin tyylikkäiltä. Voit rullata värikkäitä ulkolattiamattoja niin parvekkeellesi kuin terassillesi tai puutarhaankin - juoksumatoista ja pyöreistä malleista suuriin versioihin, benutasta löydät sopivan kokoisen maton jokaiseen tilaan. Selaa nyt verkossa ja valitse terassimatto tai parvekematto, joka sopii täydellisesti sinulle ja ulkoalueellesi.

  Osta ulkotilojen mattoja ja terassi- ja parvekemattoja verkossa

  Benutasta sinulla on mahdollisuus ostaa ulkokäyttöön tarkoitettuja mattoja ja parvekemattoja nopeasti, edullisesti ja kätevästi verkosta. Ulkomatot ovat olleet syystä erittäin suosittuja jo useiden vuosien ajan, ja niitä voidaan käyttää sekä parvekemattona että terassin tai puutarhan mattona. Benutassa hyödyt myös huippupalvelusta ja 60 päivän palautusoikeudesta. Pidä myös silmällä alennuskampanjoitamme, joita järjestämme säännöllisesti. Näin saat uuden laadukkaan ulkokäyttöön tarkoitetun mattosi entistä edullisemmin. Ulkomatto muuttaa minkä tahansa ulkotilan viihtyisyyden keitaaksi.

  Tämä moderni ja tyylikäs ulko- ja parvekemattomallisto tuo taatusti viimeisen silauksen mihin tahansa asuinalueeseen. Inspiroidu mattovalikoimastamme ja selaa laajaa valikoimaa!