Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • juuttimatto
 • Juuttimatto

  87 Tuotteet

  87/87 tulokset

  Laaja valikoima juutti matot benuta

  Juuttimatolla voit toivottaa tämän lattia-asusteen luonnollisen viehätyksen tervetulleeksi kotiisi. Juuttimatot ovat yhdistelmä tyyliä ja käytännöllisyyttä, ja ne paitsi lisäävät kotisi arvoa myös edustavat ympäristötietoista elämää. Suunnittele kotisi uudelleen ja tee kannanotto näillä kestävämmillä vaihtoehdoilla!

  Miksi rakastamme juuttihuopamattoja

  • Tukeva ja kestävä: Juuttimatot ovat erityisen kestäviä, joten ne ovat hyvä ostos, josta nautit pitkään.

  • Ympäristöystävällisiä: Luonnonjuuttikuiduista valmistetut matot ovat kestävä vaihtoehto muille materiaaleille.

  • Monipuolinen: Juuttimattoja voi yhdistellä monin tavoin, ja ne sopivat hyvin erilaisiin sisustustyyleihin - modernista minimalistiseen ja perinteiseen.

  Juuttimatto on lopulta enemmän kuin koristeellinen lattian koriste. Se on sitoutuminen kestävämpään elämäntapaan, luonnon kauneuden juhlistaminen ja kunnianosoitus käsityötaidolle. Lisää kotiisi persoonallinen kosketus ja luo kutsuva ilmapiiri sinulle ja vieraillesi.

  Tutustu nyt verkkokauppaamme ja löydä juuttimatot 200 x 300 cm, soikeat, pyöreät ja monet muut variaatiot ja koot! Etsitkö muita luonnonmateriaaleja? Ehkäpä sitten kokoelmamme sisal-mattoja saattaa löytyä jotain sinulle sopivaa. Ne ovat läheistä sukua juuttimatoille ja ovat myös loistava vaihtoehto. Lisää luonnonkuituiset matot villasta tai puuvillasta valmistettuja mattoja löytyy myös verkosta.

  Sukella juuttimattojen maailmaan

  Koe juuttimattojen puhdas kauneus - tyylin, kestävyyden ja kestävyyden täydellinen harmonia. Luonnonjuuttikuiduista kudotut matot tuovat luonnon olohuoneeseesi ja muuttavat sen viihtyisäksi oleskelutilaksi. Näiden mattojen karismaattiset tekstuurit ja mallit ovat vastustamattomia. Olipa kyseessä sitten suuri juuttimatto olohuoneeseen tai tyylikäs juutti juoksija eteiseen, anna kodillesi uusi ilme ja nauti materiaalin erilaisista ominaisuuksista:

  • Monipuolisuus: Voit ostaa juuttimattoja eri muotoisina ja kokoisina. Aina yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan räätälöitynä.

  • Kestävyys: Juuttimatot ovat vahvoja ja kestäviä - suunniteltu kestämään aikaa.

  • Kestävyys: Luonnonkuiduista valmistettu lattiatarvike on ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

  Pyöreät juuttimatot, joissa on charmia

  Kuvittele huoneeseesi pyöreän juuttimaton luonnollinen viehätysvoima. Sen muoto lisää hienostuneisuutta ja lämpöä ja luo eloisan keskipisteen kotiisi. Pyöreä juuttimatto on monipuolinen ja sopii lähes mihin tahansa huoneeseen - olipa se sitten lukunurkkauksessa, sohvapöydän alla tai vaikka lastenhuoneessa. Oletko jo päässyt makuun? Selaa sitten valikoimaamme verkossa nyt ja löydä kaunis pyöreä juuttimatto.

  Mustat juuttimatot hienostuneeseen ilmeeseen

  Materiaalin ruskean, luonnollisen viehätyksen lisäksi voit valita myös mustia juuttimattoja tuodaksesi lisää eleganssia neljään seinääsi. Näissä lattiatarvikkeissa yhdistyvät tyylikkyys ja pidättyväisyys. Käytännöllisen kykynsä piilottaa pienet liat ja tahrat ansiosta musta juuttimatto sopii erinomaisesti vilkkaisiin tiloihin, kuten eteiseen tai olohuoneeseen.

  Osta juuttimattoja verkossa osoitteessa benuta

  Juuttimatolla piristät mitä tahansa huonetta helposti. Valitse täydellinen kappale jo tänään ja klikkaa läpi laaja juuttivalikoimamme, jossa on eri kokoja, muotoja ja värejä. Jotta ostosten tekeminen olisi vielä hauskempaa, toimitamme jokaisen tilauksen kätevästi kotiovellesi. Ja jos et pidä suosikistasi, voit yksinkertaisesti lähettää sen takaisin meille ja sinulla on siihen jopa 60 päivää aikaa.

  Selaa laajaa juuttimattovalikoimaamme nyt ja anna itsesi inspiroitua!