Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • luonnon matto
 • Luonnon matto

  821 Tuotteet

  821/821 tulokset

  Luonnonkuituiset matot ja luonnonmatot benutalla

  Luonnonkuituiset matot nauttivat suurta suosiota luonnonmateriaaliensa ansiosta. Materiaalivalikoima ulottuu villasta, puuvillasta, sisalista, juutista ja bambusta harvinaisempiin luonnonkuituihin, kuten hamppuun, banaaniin, silkkiin ja nahkaan. Vaikka synteettisiä kuituja käytetään nykyään yhä enemmän tekstiiliteollisuudessa, luonnonkuiduilla on korkea asema niiden monipuolisten ominaisuuksien ja käyttömahdollisuuksien ansiosta. Ne toimivat esimerkiksi myös monien mattotyyppien perusmateriaalina, ja ne antavat paitsi nykyaikaisille myös klassisille mattovaihtoehdoille kauniin, luonnollisen ilmeen. Luonnonkuitujen vankat ja monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat myös erilaiset valmistusmenetelmät, kuten mattojen solmimisen, kutomisen tai tufttaamisen. Sisalmatto tai juuttimatto on yleensä kudottu verrattuna villamattoon.

  Tutustu luonnonkuiduista valmistettujen mattojen laajaan valikoimaan

  Luonnonkuiduista valmistettu matto tuo jokaiseen kotiin miellyttävän ripauksen luonnollisuutta ja charmia. Koska tätä arvostetaan erityisesti olohuoneissa ja makuuhuoneissa, luonnonkuitumatot ovat täydellinen lisävaruste näihin huoneisiin. Toisaalta synteettiset kuidut, kuten polypropeeni, sopivat paremmin keittiömattoihin tai ulkokäyttöön tarkoitettuihin mattoihin, sillä ne altistuvat erityiselle rasitukselle. Luonnonkuiduilla on erinomaiset lämmönsäätelyominaisuudet. Tämän „löysän ja onton“ rakenteensa ansiosta ne pystyvät imemään vesihöyryä ja luovuttamaan sitä tarvittaessa uudelleen, mikä pätee erityisesti villa- ja puuvillamattoihin. Villamatot eivät esimerkiksi ainoastaan absorboi lämpöä, vaan luovat myös luonnollisen, terveellisen asumisilmaston säätelemällä asuintilojen kosteutta, neutraloimalla imeytyneet hajut ja vapauttamalla ne takaisin ympäristöön. Lisäksi luonnonkuiduilla on muitakin ominaisuuksia, jotka puoltavat niiden käyttöä luonnonkuitumattoina.

  P:stä, joka tarkoittaa puuvillaa, S:stä, joka tarkoittaa sialia, ja V:stä, joka tarkoittaa villaa: Benutasta löydät laajan valikoiman luonnonmattoja, jotka on valmistettu monista eri luonnonmateriaaleista. Olipa kyseessä sitten pyöreä, juoksijana tai klassinen suorakulmainen. Selaa verkossa ja valitse luonnonkuitumatto, jonka malli sopii täydellisesti sinulle ja sisustustyyliisi. Löydät sen täältä:

  • Yksiväriset mallit moderniin tunnelmaan

  • Luonnonmukaiset kappaleet, joissa on geometrisia kuvioita

  • Puuvillasta valmistetut söpöt lasten mallit

  • Kestävät luonnonmatot keittiöön, eteiseen ja ruokasaliin

  • ja paljon muuta

  Osta luonnonkuitumattoja netistä

  luonnonkuitumatto on korkealaatuinen luonnontuote, jossa yhdistyvät luonnollisuus ja ästetiikka. Uusiseelantilaisella villamatolla saat kotiisi erityisen jalon ja ensiluokkaisen tuotteen, jonka läsnäoloa arvostat taatusti. Koska villakuidut ja silkkikuidut imevät hyvin väriä, ne ovat erityisen väri- ja valonkestäviä. Valikoimastamme löydät paitsi kaikenlaisten kirkkaiden värien mattoja, myös pastellisävyisiä mattoja. Silmiinpistävästä popista klassisen tyylikkääseen tai yksinkertaiseen ja yksiväriseen, moderneja luonnonkuitumattoja on saatavana monenlaisissa malleissa, ja ne tuovat elävyyttä ja raikkautta taloosi ja kotiisi esimerkiksi olohuoneen mattoina.Luonnonkuitumatot tekevät vaikutuksen paitsi muotoilun monipuolisuudellaan, myös lukuisilla eri muodoillaan: Luonnonkuiduista valmistettu korkeakasvoinen matto viihtyisällä nukkauksellaan takaa korkean mukavuuden kaikissa huoneissa ja pitää jalat lämpiminä, mutta myös pyöreä sisal-matto ihastuttaa verrattavalla kestävyydellään.