Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • keittion matot
 • Keittiön matot

  498 Tuotteet

  498/498 tulokset

  Keittiön matot viihtyisää tunnelmaa varten

  Keittiötä on jo pitkään käytetty paljon muuhunkin kuin vain ruokien ja juomien valmistukseen. Se on paikka, jossa ihmiset istuvat yhdessä perheen ja ystävien kanssa, juovat kahvia ja puhuvat päivän tapahtumista. Tämä vaatii suuren annoksen kodikkuutta! Monissa keittiöissä on kuitenkin lattiapinnoitteet, jotka näyttävät hyvin viileiltä eivätkä kovin kotoisilta. Tämä johtuu yleensä käytännöllisistä syistä, sillä täällä ei vain kokata ja paistella, vaan joskus myös läikytetään tavaroita. Lisäksi keittiötiskin eteen tai ruokapöydän ääreen pudotetaan toisinaan astioita, jotka voivat jättää pysyviä naarmuja ja naarmuja. Vaikka keittiön lattian pitäisi kestää paljon, sinun ei tarvitse luopua viihtyisyydestä ja suojaavasta pinnasta ruoanlaiton aikana. Koristeelliset ja kestävät keittiömatot ja keittiöjuoksumatot ovat siksi hyvin suosittuja: ne ovat toimivia ja tuovat kotoisan tunnelman erilaisilla muodoilla, esimerkiksi pyöreänä mattona, ja kirkkailla väreillä. Aivan kuten kylpyhuonematto on mukautettu kylpyhuoneen olosuhteisiin, keittiömatto kestää keittiön kovaa rasitusta.

  Keittiömatot, jotka ovat pestäviä, ovat erityisen käytännöllisiä tässä oleskelutilassa. Pesukelpoinen matto on myös todellinen hengenpelastaja, jos ruoanlaiton aikana jokin menee pieleen. Kuten aina, löydät nämä ja monet muut pestävät matot keittiöön, parvekkeelle, lastenhuoneeseen & co. netistä benutasta. Hauskaa selailua ja shoppailua!

  benuta muotoiluvinkkejä

  • Keittiön matot eivät ole vain käytännöllisiä lisävarusteita, vaan myös persoonallisuutesi tyylikkäitä lähettiläitä. Leikittele väreillä ja kuvioilla ja muuta keittiösi hyvän olon paratiisiksi.

  • Moderni ulkonäkö: Mustan tai mustavalkoisen yksivärinen keittiöjuoksumatto tuo minimalistiseen keittiöön eloisan korostuksen. Silmiinpistävä kontrasti antaa huoneellesi erityisen vivahteen.

  • Luonnolliset tyylit: Pehmeät beigen sävyt, hennot maanläheiset vivahteet tai vaaleanharmaa - tämän värivalikoiman kappale tuo rauhallisuutta ja tyyneyttä neljälle seinällesi. Harmaat keittiömatot sopivat erityisen hyvin yhteen suositun skandi-tyylin kanssa.

  • Retro- ja vintage-mallit: Kuvioidut keittiömatot tai itämaisilla kuvioilla varustetut mallit tuovat kotiisi retrotunnelmaa. Ovatpa ne sitten jännittävä kontrasti modernille sisustukselle tai klassisen tyylin tehostava lisävaruste.

  • Värikkäät painatukset: leikittele rohkeilla väreillä, kuten punaisella, vihreällä tai keltaisella, ja tuo lisää iloa huoneeseen uudella keittiömattoillasi. Tai miten olisi mallit, joissa on suosittu "Salt & Pepper" -kirjain, tyylikkäänä lattia-asusteena?

  Sisusta keittiösi tyylillä

  Keittiömattojen laaja muoto-, väri- ja mallivalikoima tarjoaa jokaiselle sopivan mallin. Esimerkiksi mattot juoksija voidaan sijoittaa upeasti keittiön tiskipöydän eteen ja suojata herkkiä lattioita lialta tai naarmuilta. Synteettiset matot sopivat tähän tarkoitukseen erityisen hyvin, sillä ne ovat erittäin kestäviä ja ne on helppo pestä pois likaantuessaan. Juutista valmistettu sisal- tai keittiömatto on myös erittäin helppohoitoinen ja tarjoaa mukavan vaihtoehdon synteettisille kuiduille. Kun oikea koko ja muoto on löydetty, myös sopiva malli löytyy nopeasti. Pestäviä keittiömattoja on saatavilla monissa kauniissa sävyissä ja kuvioissa. Olipa se sitten vihreä, punainen tai harmaa - jokaiseen makuun ja värikäsitykseen löytyy sopiva matto. Muodikkailla motiiveilla, teemaan sopivilla kuvioilla tai vintage-vaihtoehtona keittiömatot sopivat jokaiseen sisustus- ja sisustustyyliin. Jopa pienet keittiöt voidaan sisustaa luovasti keittiön juoksumatolla. Valitse moderni keittiöjuoksija Skandi-tyylillä tai minimalistisella ilmeellä ja tuo trendikkäät kuviot kotiisi. Kuviot luovat keittiöön rauhallisen ja tyylikkään tunnelman. Voit myös yhdistellä värikkäitä keittiömattoja: Vihreät, punaiset tai siniset keittiömatot näyttävät erityisen hyvältä maalaismaisten kalusteiden vieressä ja kerman sävyjen tai tumman puun kanssa.

  Tukevat keittiömatot

  Muoto- ja värivalikoimasta huolimatta kaikilla keittiömatoilla on yksi yhteinen piirre: ne on valmistettu erittäin tukevista synteettisistä kuiduista tai sisalkuiduista. Ne sopivat hyvin asuintiloihin, jotka ovat alttiita kovalle kulutukselle, ja näin ollen myös esimerkiksi terassien ja parvekkeiden ulkokäyttöön tarkoitetuiksi matoiksi. Niiden tasainen, kudottu pintarakenne antaa lisäkestävyyttä ja takaa samalla mukavan askelluksen. Keittiömatot, jotka ovat pestäviä, kestävät pitkään, sillä ne voi yksinkertaisesti laittaa pesukoneeseen. Lue pesuohjeet huolellisesti etiketistä.


  Keittiön juoksumattojen puhdistus ja hoito


  Jotta keittiön juoksumatto säilyttää alkuperäisen viehätyksensä ja värinsä pitkään, on erittäin tärkeää hoitaa ja puhdistaa keittiömatto kunnolla. Varsinkin keittiössä voi nopeasti käydä niin, että mattoon tulee rasva- tai viinitahra. Matonhoito-oppaassamme annamme arvokasta tietoa ja vinkkejä tärkeimmistä matonhoitoon, matonpuhdistukseen ja kaikkiin tärkeisiin mattoihin ja kalusteisiin liittyviin aiheisiin: mattojen puhdistus & tahrojen poisto.

  Osta keittiömattoja ja keittiön juoksupohjia verkossa benutasta

  Oletko päässyt keittiömattojen makuun? Värikkäästä valikoimastamme, jossa on moderneja ja klassisia malleja, jokainen löytää taatusti sopivan keittiömaton tai keittiöjuoksijan. Selaa nyt verkossa ja löydä kotiisi kestävät, helppohoitoiset ja pestävät keittiömatot. Olipa kyseessä sitten moderni keittiöjuoksija, vintage-look tai trendikäs Skandi-tyyli - benutasta löydät monia eri kuvioita, värejä ja mattokokoja. Hauskaa selailua!