Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • matto juoksija
 • Matto juoksija

  535 Tuotteet

  535/535 tulokset

  Juoksupyörät ja mattojuoksupyörät kapeisiin asuintiloihin

  Juoksumatot ja mattojalkineet ovat todellisia katseenvangitsijoita. Kapean, pitkänomaisen muotonsa ansiosta ne ovat hyvin käytännöllisiä ja koristavat lähes jokaista paikkaa talossa. Erityisen vilkkaasti käytetyissä tiloissa, kuten eteisessä/käytävässä, juoksija luo lämpimiä siirtymiä, jotka tekevät kovilla puu- tai laattalattioilla kävelystä paljon miellyttävämpää. Lisäksi mattokiskot estävät lian kulkeutumisen muihin asuintiloihin. Eteisen matoilla, olivatpa ne sitten korkeakasvoisia mattoja tai juoksumattoja, on erityisen kutsuva ja ystävällinen vaikutus. Kauniin maton avulla voidaan toteuttaa luovia asumisideoita, jotka taatusti herättävät kaikkien huomion ja antavat vierailijoille myönteisen ensivaikutelman. Kauneus: juoksumatot ja mattokiskot luovat kodikkuuden ja lämmön tunteen heti kotiin astuessa - ne todella kutsuvat viihtymään. Benutasta löydät mieleisesi maton. Verkkokauppamme tarjoaa sinulle paitsi laajan materiaalivalikoiman, myös poikkeuksellisen suuren valikoiman eri kokoja, jotta voit löytää kaikkiin yksilöllisiin tarpeisiisi sopivan matonjuoksijan. Olipa kyseessä sitten harmaa, mustavalkoinen, beige tai trendikkäissä väreissä oleva juoksija: selaa verkossa ja löydä uusi suosikkikappaleesi!

  Tyyliä kotiisi

  Juoksijat tai mattokiskot ovat sisustuksemme salaisia sankareita. Pitkän muotonsa ansiosta ne sopivat täydellisesti kapeisiin huoneisiin. Ne luovat kutsuvan tunnelman ja lupaavat lisää viihtyisyyttä omiin neljään seinään:

  • Eteinen: Pienissä ja pitkissä eteisissä juoksijat ja mattokiskot ovat ihanteellisia. Ne tuovat lämpöä, mukavuutta ja ripauksen tyyliä sisääntulotilaan. Koska eteinen on ensimmäinen asia, jonka vieraasi näkevät, voit päivittää tämän alueen esimerkiksi modernilla juoksijalla tai sisal-matolla muutamalla helpolla toimenpiteellä. Jos haluat yksivärisen ilmeen, mustavalkoinen juoksija on ihanteellinen. Se on todellinen statement-kappale ja tarjoaa mielenkiintoisen kontrastin.

  • Keittiö: Juoksumatot ja mattojen juoksumatot ovat käytännöllisiä apureita myös keittiössä. Ne näyttävät tyylikkäiltä ja suojaavat jalkojasi kylmältä lattialta. Lisäksi keittiössä oleva juoksija voi ottaa kiinni pienen lian. Tälle alueelle kannattaa valita pestävä mattokiskuri. Benutasta löydät valtavan valikoiman pestäviä mattoja.

  • Makuuhuone: Oletko koskaan ajatellut käyttää juoksijaa sängyn mattona? Se korostaa huonetta, luo viihtyisän tunnelman ja antaa sinun (ja jalkojesi) aloittaa päivän rennosti ja mukavasti. Kaikki makuuhuoneen mattomme ja päiväpeitteemme tekevät vaikutuksen tyylillään ja laadullaan.

  Löydä mattokiskoja jokaiseen asuinalueeseen

  Erikoisesti eri asuintiloihin sovitettuja eteisjuoksijoita on saatavana myös eri materiaaleista. Laadukkaaksi ulkoilmamatoksi valmistetut, helppohoitoiset ja kestävät synteettiset kuidut sopivat erinomaisesti ulkotiloihin, kuten pitkänomaiselle parvekkeelle. Kuitenkin myös luonnonmateriaalit soveltuvat erinomaisesti mattokiskojen valmistukseen. Sisal-matot juoksumatoina ovat erittäin suosittuja ajattoman, tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Tasakudotun rakenteensa ansiosta ne ovat erityisen kestäviä ja sopivat siten erityisen hyvin eteiseen tai ruokasaliin. Viihtyisä villamatto, esimerkiksi berberimatto, sopii pehmeän rakenteensa ansiosta erinomaisesti makuuhuoneeseen tai myös olohuoneeseen. Näin makuuhuoneen tai olohuoneen matto luo viihtyisän pohjan ja kodikkaan tunnelman.
  Keittiön juoksumatoiksi sijoitettuna suoraan keittiön tiskipöydän eteen ne pitävät jalat lämpiminä myös ruoanlaiton aikana ja osoittautuvat välttämättömiksi, kun seisotaan pitkiä aikoja. Tässäkin tapauksessa matonjuoksumatot tekevät vaikutuksen paitsi muodikkaalla muotoilullaan myös kestävillä ominaisuuksillaan ja kyvyllään suojata keittiön lattiaa naarmuilta ja lialta. Korkeakasvuiset matot ovat erityisen viihtyisä modernien mattokiskojen muunnelma: niiden räsymattoa on saatavana monissa kirkkaissa väreissä, joten ne sopivat jokaiseen tyyliin yksilöllisesti. Uusi mattosi voi olla ruskea, beige, valkoinen, musta tai jopa vihreä. Riippumatta siitä, minkä värisiä mattoja pidät, olivatpa ne sitten moderneja tai skandinaavisia mattoja - benutasta löydät yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöidyn juoksijan.

  Eteisen maton mallit ja muodot

  Koska keittiön matot on saatavilla monenlaisissa malleissa ja väreissä, ne tarjoavat mahdollisuuden tuoda eteiseen väriä ja rakennetta. Näin jokainen yksilöllinen maku pääsee oikeuksiinsa. Juoksumatot ovat erityisen suosittuja, koska niiden yksilöllinen muoto tuo eteiseen sen tietynlaisen lisän. Aina ei kuitenkaan tarvitse olla maton juoksija. Eteismattoa on saatavana myös muissa omaperäisissä muodoissa: matto voi olla esimerkiksi pyöreä tai jopa neliön muotoinen ja imarteleva erilaisille huonemuodoille. Etenkin jos eteinen on tilava tai suhteellisen pieni, sitä voi kaunistaa upeasti pyöreällä matolla. Tukeva eteismatto sopii paitsi ulkokäyttöön, myös lattiamatoksi sisäkäyttöön. Sen vankka, useimmiten tasakudottu nukka tarttuu likaan erityisen vähän ja on helppo puhdistaa - erityisesti eteisessä tai eteisessä tämä on suuri etu.

  Suunnittelun monipuolisuus benuta


  Entä tyylikäs juoksija beigen värisenä? Voit helposti yhdistää tämän kappaleen mihin tahansa sisustustyyliin, ja se näyttää aina tyylikkäältä. Juoksijan vaalean beige antaa sinulle paljon liikkumavaraa kodin lisävarusteiden värien suhteen - värikkäistä katseenvangitsijoista yksivärisiin ulkoasuihin. Tutustu verkkokauppaamme ja löydä suuri valikoima tyylikkäitä juoksulenkkejä monissa eri väreissä, tyyleissä, kuvioissa ja materiaaleissa:

  Osta juoksumatot ja verkossa osoitteessa benuta

  Haluatko päivittää kotiasi modernilla juoksijalla tai tuoda lisää charmia neljään seinään klassisella mallilla? Selaa sitten nyt netissä ja löydä valtava valikoima juoksijoita monissa eri väreissä, kuten harmaana, mustavalkoisena, beigenä tai iloisempina väreinä punaisena tai vihreänä. Benutasta saat suuren valikoiman kuvioita ja malleja, joista löydät juuri sinulle ja sisustustyylillesi sopivan ilmeen.


  Kaikki juoksumatot valmistetaan korkeatasoisesti ja toimitetaan nopeasti ja kätevästi kotiovellesi. Jotta ostosten tekeminen olisi mahdollisimman helppoa, tarjoamme pidennetyn 60 päivän palautusoikeuden, jos et pidä mattojuoksijastasi.