Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • keltainen matto
 • Keltainen matto

  74 Tuotteet

  74/74 tulokset

  Keltainen matto, sinapinkeltainen matto, kulta & enemmän

  Keltainen matto rikastuttaa jokaista asuintilaa valoisalla säteilyllään. Koska keltainen väri edustaa yleisesti valoa ja lämpöä, keltaisilla matoilla on positiivinen vaikutus ja hyvä tunnelma lastenhuoneessa, makuuhuoneessa ja kylpyhuoneessa. Usein ruskea matto kuitenkin suositaan keltaista mattoa sen yksinkertaisuuden vuoksi, mutta varsinkin sisustuksessa rohkeus käyttää väriä palkitaan. Jos matto on keltainen, syntyy aurinkoinen tunnelma, joka tuo huoneeseen värikkäitä korostuksia ja lisää valoisuutta. Lisäksi keltaisia mattoja on saatavana eri vivahteina, joten ne tarjoavat riittävästi tilaa henkilökohtaiselle maulle. Matto voi siis olla kullan-, auringonkeltainen tai sinapinkeltainen.

  Kierrä nyt verkkokauppaamme ja lumoudu valtavasta valikoimasta värillisiä mattoja tyylikkäissä väreissä, kuten keltainen. Uusi suosikkikappaleesi voi olla vain klikkauksen päässä

  Keltaisten mattojen yhdistäminen taitavasti

  Kun keltainen matto yhdistetään taitavasti olohuoneen muihin väreihin, kokonaiskuvaan ja asumisen tunnelmaan vaikutetaan huomattavasti:Keltaiset matot näyttävät erityisen ilmeikkäiltä ja ystävällisiltä, kun ne yhdistetään antrasiitin kanssa. Ne näyttävät myös lämpimiltä, mutta jännittävämmiltä ja eksoottisemmilta punaisen tai vaaleanpunaisen sisustuksen kanssa.

  Miten yhdistää keltaiset matot

  Jos keltaista mattoa käytetään taitavasti olohuoneen muiden värien kanssa, kokonaiskuvaan ja asumisen tunnelmaan vaikutetaan merkittävästi: keltaiset matot näyttävät erityisen ilmeikkäiltä ja ystävällisiltä yhdessä antrasiitin kanssa. Niillä on myös lämmittävä, mutta jännittävämpi ja eksoottisempi vaikutus punaisen tai vaaleanpunaisen sisustuksen kanssa. Keltaiset matot näyttävät myös upeilta ja tyylikkäiltä tummien huonekalujen ja teollisen tyylin kanssa. Voit yhdistää keltaisia ja sinapinkeltaisia mattoja moniin eri sisustustyyleihin:

  • Moderni ja minimalistinen: Yhdistä keltainen matto neutraalivärisiin kalusteisiin, kuten valkoiseen, harmaaseen tai mustaan. Vaalea puu ja selkeät linjat täydentävät tätä tyyliä täydellisesti.

  • Boho ja eklektinen: Tässä voit leikitellä kuvioilla ja kuvioilla. Yhdistä keltainen matto värikkäisiin tyynyihin, kasveihin tai vintage-huonekaluihin luodaksesi rennon mutta tyylikkään tunnelman.

  • Skandinaavinen: Tälle tyylille on ominaista tyylikäs yksinkertaisuus. Tässä voit tuoda huoneeseen lämpöä ja kodikkuutta keltaisella esineellä.
   Teollinen: Keltainen matto tekee visuaalisen vaikutuksen rustiikkiseen ja teolliseen sisustukseen. Yhdistettynä metallielementteihin ja tummiin väreihin malli pääsee todella oikeuksiinsa.

  • Perinteinen ja klassinen: Perinteisessä sisustuksessa voit tuoda huoneeseen eleganssia ja lämpöä keltaisella matolla yhdistettynä tummempiin puuhuonekaluihin ja täyteläisiin väreihin, kuten laivastonsiniseen tai smaragdinvihreään.

  Keltaisia mattoja valtavassa valikoimassa

  Benutassa voit valita laajasta valikoimasta keltaisia mattoja, etsitpä sitten keltaista kylpymattoa, kirkkaankeltaista Chevron-mattoa tai keltaista ulkokäyttöön tarkoitettua mattoa. Valkoisten mattojen tapaan keltaiset matot voidaan integroida monin eri tavoin kaikenlaisiin huoneisiin ja keltaisesta vaihtoehdosta riippuen ne voidaan integroida huomaamattomasti tai näyttävästi neljään seinään. Monien suodatusvaihtoehtojemme avulla materiaalin, muodon, merkin, hinnan ja paljon muuta mukaan on helppo löytää täydellinen keltainen matto. Lyhyiden toimitusaikojen ja ilmaisen toimituksen ansiosta keltainen helmi voi pian koristella lattiaasi.