Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • monivarinen matto
 • Monivärinen matto

  488 Tuotteet

  488/488 tulokset

  Värikkäät matot: tuo kotiisi lisää elämäniloa

  Värikäs matto tuo yksilöllisen lisän mihin tahansa huoneeseen ja antaa samalla eloisia väriläiskiä. Siksi värikkäät matot ovat juuri oikea kodin lisävaruste kaikille niille, jotka rakastavat värikkäitä kukkakuvioita, geometrisia kuvioita tai abstrakteja malleja. Myös vintage-matot on usein kastettu kirkkaisiin väreihin ja ne rikastuttavat sisustusta vaihtelevilla, hieman haalistuneilla väreillään.

  Värikkäiden mattojen harmoninen yhdistäminen

  Jos matto on värikäs, se voidaan yhdistää lähes mihin tahansa asumistyyliin. Ainoa asia, joka kannattaa pitää mielessä, on se, että ainakin yhden värisävyn tulisi heijastua muiden kalusteiden väreihin. Koska värikkäiden mattojen laaja valikoima tarjoaa ihanteellisen mallin jokaiseen makuun, tämä on onneksi suhteellisen helppoa. Yhdessä yksivärisen sisustuksen kanssa monivärinen matto on erityisen kaunis katseenvangitsija. Aivan kuten punainen matto ne kuitenkin imartelevat myös eksoottisempia sisustustyylejä. Haluatko lisätä hieman väriä ulkoalueeseesi? Silloin ehkäpä punainen ulkolattiamatto suosituissa malleissamme ja kokoissamme on juuri sinulle sopiva.

  Värillisiä mattoja on paljon erilaisia

  Benutasta saat värikkäitä mattoja monenlaisissa muodoissa, materiaaleissa, merkeissä ja väriyhdistelmissä. Hinta voi vaihdella suuresti riippuen valmistustavasta, koosta ja materiaalista. Värikäs parvekematto tai vintage-monivärinen matto voi antaa ulkoalueellesi erityisen säväyksen ja tehdä puutarhastasi tai parvekkeestasi erittäin viihtyisän alueen. Olipa kyseessä sitten värikäs berberimatto tai sisalista valmistettu monivärinen raidallinen matto, Benutan valikoimissa ei ole rajoja. Aivan kuten värikäs ulkolattiamatto ja ruusunpunaisena värilliset matot ovat erityisiä katseenvangitsijoita ja kiinnittävät katsojan katseen välittömästi. Erityisen huomiota herättävät matot kannattaa siksi valita tietoisesti.

  Lupaa itsesi lumoamaan valikoimamme

  Verkkokaupastamme löydät valtavan valikoiman värikkäitä mattoja suosituissa malleissa ja väriyhdistelmissä. Selaa valikoimaa nyt ja anna valikoiman inspiroida itseäsi. Riippumatta siitä, minkä värisen aksentin haluat asettaa kotiisi - meiltä löytyy sinulle sopiva malli! Punaisen tai vaaleanpunaisen väristen mattojen lisäksi löydät:

  Etsitkö yksinkertaisempaa vaihtoehtoa? Ei hätää, valitse kauniita beigejä mattoja tai yksivärisiä mattoja, kuten mustia, valkoisia tai tummansinisiä mattoja. Euroopan suurimpana mattojen jälleenmyyjänä löydät Benutasta suuren valikoiman malleja, joista löytyy jokaiselle jotakin.