Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin

Matot, jotka kestävät ja näyttävät hyvältä

Olipa kyseessä iso tai pieni, kaksi- tai nelijalkainen: benuta Nest löydät helppohoitoisia mattoja ja kodin tarvikkeita moderneissa malleissa - kotiin, jota kaikki rakastavat.

1084 Tuotteet

1084/1084 tulokset

benuta Nest - Tyylikästä arkea

Haluat helppohoitoisen maton, joka on paitsi käytännöllinen, myös tyylikäs ja moderni myös? Silloin voit luottaa benuta Nest mallistoihin. Valitsitpa minkä maton tahansa - se on valmis värikkääseen ja monipuoliseen elämään. Mutta sinun ei tarvitse tinkiä myöskään malleista: Ajattomien vintage- ja berber-tyylien lisäksi löydät myös kaikkien aikojen suosikkeja ja uusimpia trendejä.

helppohoitoiset matot värikkääseen perhe-elämään

Puhdista helposti, pysy pitkään - se on benuta Nest motto. Olivatpa lapset tai lemmikit - mattomme ovat kestäviä ja kestävät tahran tai kaksi. Lyhytnukkaiset ja litteäkudoksiset matot ovat erityisen käytännöllisiä, sillä voit yksinkertaisesti imuroida ne normaalien kotitalousrutiinien aikana.

Sentähden benuta Nest mallistomme ovat niin käytännöllisiä ja helppohoitoisia:

  1. Monet matot ovat pesunkestäviä ja pestäviä, minkä vuoksi voit puhdistaa ne helposti.

  2. Kaikki matot on valmistettu kestävistä materiaaleista (esim. luonnonkuiduista, kuten puuvillasta, sisalista ja villasta, tai synteettisistä kuiduista, kuten polyesteristä, kierrätetyistä PET-pulloista, polypropeenista).

  3. Malleissamme ei helposti huomaa verhoja, sillä ne ovat väriltään ja kuvioinniltaan herkkiä.

  4. Jotkut mallit ovat kokoontaitettavia, joten niitä on helppo säilyttää.

  5. Monissa malleissa on lyhyt kasa (ei kompastumisvaaraa, eläimet eivät jää tassuillaan kiinni). 

Todellisia monitoimimattoja ovat Likaa hylkivät sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetut matot synteettisistä kuiduista, kuten polypropeenista tai kierrätetystä PET:stä valmistetut matot. Niitä ei haittaa lyhyt sadekuuro, ja voit käyttää niitä yksinkertaisesti sisätiloissa talvikuukausina. Ne ovat helppoja ja nopeita puhdistaa, ja siksi ne sopivat erinomaisesti vilkkaisiin tiloihin, kuten keittiöön, eteiseen tai ruokasaliin. Tässä sisal-matot ovat myös loistava vaihtoehto, jos pidät enemmän luonnollisesta ulkonäöstä. Blogissamme kerromme avuliaita hoitovinkkejä, jotta mattosi kestää pitkään.

Pesunkestävät matot suojattua leikkihupia varten

Huoletonta leikkimistä lastenhuoneessa pienten lasten kanssa ilman huolta tahroista?benuta Nest tekee’sen mahdolliseksi. Tutustu laajaan valikoimaan puuvillasta valmistettuja pestäviä mattoja modernissa mallissa, jotka voit pestä käsin tai jopa laittaa pesukoneeseen huoletta. Pesuohjeet löytyvät etiketistä.

Kovasti käytetyissä tiloissa, kuten olohuoneessa, keittiössä tai eteisessä, pienet roiskeet löytävät nopeasti tiensä matolle. Kestävät mattomme kestävät jälkiä, joita elämä jättää jälkeensä. Näin myrskyisä perhe-elämä voi nopeasti jatkua taas. 

Jos haluat vielä enemmän turvallisuutta lapsille ja lemmikeille, mattotyynymme ovat ihanteellinen lisä uuteen lattian lisävarusteeseesi. Ne ovat luistamattomia, estävät kompastumisen ja estävät maton aaltoilun tai rypistymisen. Pestävät lasten matot ja kauneimmat mallistomme erityisesti lapsille löydät osoitteesta Lytte.

Modernit kodin tarvikkeet lisää viihtyisyyttä

Kokeile’s Gemütlichkeitin kanssa! Tyylikkäät kodin tarvikkeemme ovat myös kestäviä, helppohoitoisia ja osa jopa pestäviä. Lisäksi tyynytblankets tai turkikset Lisää lämpöä kotiisi ja luo hieno, rento ilmapiiri, jossa koko perhe voi tuntea olonsa kotoisaksi. Yhdistele niitä minimalistisesti luonnollisilla väreillä, kuten kerman, beigen, ruskean ja harmaan sävyillä, tai tee eloisia kannanottoja kirkkailla väreillä ja kuvioilla.

Viihtyisä kumppani, jolla on monia lahjoja, on pouf. Käytä sitä esimerkiksi istuimena spontaaneille vierailijoille. Näin se luo rentoa tunnelmaa. Jos et tarvitse sitä istumiseen, voit myös muuttaa sen pöydäksi tai hyllyksi.