Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • valkoinen matto
 • Valkoinen matto

  274 Tuotteet

  274/274 tulokset

  Valkoinen matto luo viihtyisän ja selkeän tunnelman

  Valkoiset matot ja väri Valkoinen; yleensä ovat erittäin suosittuja kodissa. Valkoinen edustaa selkeyttä ja antaa jokaiselle kodille ajatonta charmia ja yksinkertaista eleganssia. Lisäksi valkoiset matot ovat monipuolisia monitoimimattoja: niiden vaalea nukka sopii erinomaisesti tummiin huoneisiin, sillä se avartaa niitä visuaalisesti ja antaa niille lisää syvyyttä. Mutta ne näyttävät hyvältä myös missä tahansa muussa huoneessa. Jos matto on valkoinen, se väistyy näyttävästi ja takaa luovan vapauden huoneen muulle sisustukselle. Mallista riippuen valkoinen matto lisää huoneen rakennetta. Jos se on valmistettu villasta, se antaa miellyttävää lämpöä jalkoihin. Valkoisella korkeakasvuisella matolla kävelet pilvissä ja lisäät viihtyisyyttä jokaisessa huoneessa.

  Monikäyttöiset valkoiset matot

  Valkoinen matto näyttää hyvältä kaikkien värien kanssa, korostaa jokaista asumistyyliä ja sitä voi milloin tahansa yhdistää muihin kodin tarvikkeisiin. Vain harvat mallit tarjoavat näin paljon vapautta. Värikkäät matot, olet vähemmän joustava sisustuksen värimaailman suhteen, sillä maton sisältämiä värejä tulisi mieluiten poimia sisustuksessa, jotta syntyy harmoninen kokonaiskuva. Näin ei ole valkoisen maton kohdalla. Olivatpa kyseessä sitten luonnonpuiset huonekalut, tyylikäs nahka tai värikäs keramiikka, valkoinen matto sopii yhteen kaikkien värien ja materiaalien kanssa.

  Valkoisia mattoja monenlaisia

  Benutassa sinulla on valtava valikoima valkoisia mattoja. Tarvitsitpa sitten pyöreää valkoista mattoavalkoista mattoa luonnonkuiduista tai synteettisistä kuiduista, valkoista mattoa häihisi tai tapahtumaan, valkoisen ja harmaan maton, valkoisen keittiöjuoksun tai pörröisen valkoisen räsymaton olohuoneeseen, mahdollisuuksilla ei ole rajoja. Valkoisen maton hinta riippuu koosta, valmistustyypistä, materiaaleista ja tuotemerkistä. Valkoinen matto voidaan yhdistää hienovaraisesti ja kauniisti keltaisen maton kanssa Layer Lookissa harmonisen kokonaiskuvan luomiseksi. Valkoisen vaihtoehdon lisäksi beiget matot ovat loistava vaihtoehto. Niiden väritys tuo ylellistä tunnelmaa mihin tahansa sisustukseen.

  benuta Styling-Inspo

  Oletko vielä epävarma parhaasta tavasta tuoda valkoinen matto esille vai haluatko vain kokeilla jotain uutta? Anna sitten stailausvinkkimme inspiroida sinua ja muuta mikä tahansa oleskelutila tyylikkääksi huoneeksi!

  • Olohuone: Aseta suuri valkoinen matto sohva-alueen alle tai eteen, niin huone näyttää paljon kodikkaammalta. Valitse malli, jossa on korkea eteinen, jotta jalat ovat lämpimät - myös talvella! Lyhytnukkainen kappale, jossa on koho- tai vohvelitekstiili, näyttää myös tässä kohtaa hyvältä ja antaa olohuoneellesi modernin skandinaavisen vivahteen.

  • Eteinen: Valkoinen juoksija tai pyöreä malli sopii erinomaisesti pieniin sisääntulotiloihin. Ne avaavat tilaa ja tekevät siitä kutsuvamman. Jos haluat asettaa eteiseen valkoisen maton, suosittelemme pestävää mallia tai kestävää sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettua mattoa. Näitä malleja on helpompi hoitaa.

  • Toimisto: Valkoisen maton selkeä ja vaalea väri ei häiritse. Näin voit keskittyä työhösi. Istut silti viihtyisässä ilmapiirissä, sillä lattia ei näytä paljaalta.

  Osta valkoisia mattoja netistä

  Jos haluat ostaa valkoisen maton netistä edullisesti, benuta on oikea paikka sinulle. Tarjolla on varmasti jotakin makuusi sopivaa. Etsitpä sitten valkoista korkeakasaista mattoa, lumenvalkoista mattoa kylpyhuoneeseen tai enemmän valkoista ja harmaata mattoa olohuoneeseen, benutan valikoimalla ei ole rajoja.