Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • viskoosimatto
 • Viskoosimatto

  166 Tuotteet

  166/166 tulokset

  Viskoosimatot: Ylellinen viehätys kodissasi

  Pehmeät, kiiltävät ja samettisen pehmeät,– Viscose-matot rikastuttavat kotiasi silkkisellä kiiltolla ja tyylikkäiden sävyjen ja hienovaraisen kuvioinnin väripaletilla. Näiden erikoisten lattiatarvikkeiden muotoilu on yksinkertainen mutta erittäin vaikuttava. Jokaisessa viskoosimatossa leikkii loistava värien leikki: silkkiset kuidut heijastavat valoa ja luovat hienostuneen loiston, joka luo ainutlaatuisen pinnan riippuen kulmasta, josta sitä tarkastellaan, ja on yhtä yksilöllinen kuin vintage-matto.

  Vaikka sisalimattoja valmistetaan luonnonkuiduista, on viskoosimatto valmistettu synteettisistä luonnonkuiduista. Tästä on useita etuja, sillä toisin kuin villamattoviscose-matot sopivat eläinten karvoille allergisille ihmisille. Koska viskoosin rakenne on hyvin hienojakoinen, viskoosimatot ovat ominaisuuksiltaan samanlaisia kuin puuvillamatot, mutta niitä voidaan käsitellä vielä hienommin, mikä tarkoittaa, että näiden kiiltävien mattojen nukka voidaan käsitellä hyvin tiheästi ja ne ovat suhteellisen pienestä nukkapituudestaan huolimatta yhtä viihtyisiä ja pehmeitä kuin korkeakasvoiset matot.

  Miksi rakastamme viskoosimattoja

  • Sopii allergikoille: sisätiloissa

  • Tuo ylellisen ja modernin ilmeen kotiisi

  • Viskoosi tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä jaloissa lyhyestä nukkauksesta huolimatta

  Luksusluokan viskoosimatot

  Viskoosimaton pinta on pehmeä kuin silkki ja rikastuttaa jalolla hohdokkuudellaan erityisesti olohuoneet ja makuuhuoneet. Huolellisesti käsityönä valmistetut viskoosimatot voivat olla 100 % viskoosia. Mallista riippuen erilaiset materiaaliyhdistelmät, kuten kimalteleva viskoosi ja korkealaatuinen villa, luovat kodikasta tunnelmaa. Myös puuvilla on suosittu kuitu, jota käytetään usein yhdessä viskoosin kanssa. Tämä ainutlaatuinen materiaalivalikoima tekee matoista paitsi erityisen ylellisiä myös miellyttävän pehmeitä ja joustavia. Riippumatta siitä, mihin materiaaliin viskoosimattoja yhdistetään, ne ovat aina miellyttävän tuntuisia ja antavat tunteen kuin kävelisit sametin päällä.

  Löydä laaja valikoima tyylikkäitä viskoosimattoja ja lisää mukavuuskerrointa. Olitpa sitten mattojuoksijan tai päiväpeitteen muodossa, tulet hämmästymään siitä, miten samettinen rakenne muuttaa kotisi!