Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • litteaksi kudotut matot
 • Litteäksi kudotut matot

  1056 Tuotteet

  1056/1056 tulokset

  Litteäksi kudotut matot benuta

  Litteäkudotut matot ovat erityisen trendikkäitä ja todellisia katseenvangitsijoita monipuolisten mahdollisuuksiensa ansiosta. Ohuen muotonsa ansiosta ne ovat erittäin käytännöllisiä ja parantavat mitä tahansa huonetta talossa. Erityisesti Büroteppich- ja Küchen falchgewefte-matot korostavat lattiaa visuaalisesti voimakkaasti ja tekevät kävelystä ja asumisesta näissä Räumen miellyttävämpää. Litteäksi kudotuilla matoilla, olivatpa ne sitten juoksumattoja tai pyöreitä mattoja, on erityisen kutsuva ja ystävällinen vaikutus. Kauniilla litteäkudotulla matolla voidaan toteuttaa ainutlaatuisia asumisideoita, jotka taatusti herättävät kaikkien huomion ja tekevät vierailijoihin myönteisen ensivaikutelman.

  Laaja valikoima lattakudottuja mattoja

  Koska litteäkudottuja mattoja on saatavilla monenlaisissa malleissa ja väreissä, ne tarjoavat mahdollisuuden lisätä väriä ja tekstuuria mihin tahansa huoneeseen. Näin jokainen yksilöllinen maku voi tulla esiin. Lattakudotut matot ovat erityisen suosittuja, koska niiden yksilöllinen muoto ja ominaisuudet tekevät niistä monikäyttöisiä ja antavat niille sen tietyn jutun. Lattakudottua mattoa on saatavana myös omaperäisissä muodoissa ja väreissä: lattakudottu matto voi olla pyöreä tai jopa neliön muotoinen ja imarteleva erilaisille huonemuodoille. Tukeva ulkokudottu matto ei sovellu vain ulkokäyttöön, vaan myös lattiamatoksi sisäkäyttöön. Sen enimmäkseen litteäksi kudotulla nukka on erityisen vähän likaa tarttuva ja helppo puhdistaa  erityisesti paljon käytetyissä Räumenissa se on järkevä hankinta. Tämän lattianarvikkeen lisäksi löydät benuta-myymälästä myös tyylikkäitä lyhytnukkaisia mattoja.

  Selaa verkossa ja inspiroidu erilaisista malleista, väreistä, muodoista ja koosta. Tarjoamme trendikkäitä mattoja sekä klassisia ja ajattomia kappaleita jokaiseen asuintilaan:

  • Suositut koot: 70x140 cm:n kokoisten pienten tasokudottujen mattojen lisäksi tarjoamme myös keskikokoisia ja XXL-versioita. Näin voit luoda upean visuaalisen kohokohdan mihintahansa huoneeseen.

  • Monia värejä: A:sta antrasiittiin ja Z:stä pehmeään vaaleanpunaiseen - benutasta löydät värisävyn, joka sopii täydellisesti sinulle ja sisustustyyliisi.

  • Erilaisia muotoja: Olipa kyseessä sitten litteäksi kudottu juoksija eteiseen tai suorakulmainen malli ruokapöydän alle. Benutasta löydät jokaiseen huoneeseen sopivan muodon.

  • Upeat mallit: Modernia, klassista vai ekstravaganttia? Skandinaavisista tyyleistä boho chiciin ja yksivärisiin printteihin, tarjoamme sinulle valtavan valikoiman tasokudottuja malleja.

  Litteäkudotut matot jokaiseen asuintilaan

  Litteäkudottuja mattoja on luonnollisesti saatavilla eri materiaaleissa. Laadukkaaksi ulkoilmamatoksi valmistetut helppohoitoiset ja kestävät synteettiset kuidut sopivat erinomaisesti ulkotiloihin, kuten puutarhaan ja terassille. Kuitenkin myös luonnonmateriaalit soveltuvat erinomaisesti lattakudottujen mattojen valmistukseen. Villasta, sisalista tai viskoosista kudotut matot ovat erittäin suosittuja ajattoman ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Lattakudottu rakenne tekee niistä erityisen kestäviä. Viihtyisä puuvillamatto, esimerkiksi berberimatto, sopii pehmeän rakenteensa ansiosta erinomaisesti makuuhuoneeseen tai myös olohuoneeseen. Näin makuuhuoneen tai olohuoneen matto luo viihtyisän taustan ja kodikkaan tunnelman. Keittiön matoksi sijoitettuna suoraan keittokomeron eteen ne pitävät jalat lämpiminä ruoanlaiton aikana ja osoittautuvat välttämättömiksi, kun seisotaan pitkiä aikoja. Lattakudotut matot tekevät vaikutuksen paitsi muodikkaalla muotoilullaan myös kestävillä ominaisuuksillaan ja kyvyllään suojata keittiön lattiaa naarmuilta ja lialta.

  Osta kudottuja mattoja netistä

  Uusi litteäkudottu mattosi voi olla ruskea, beige, valkoinen tai vihreä. Riippumatta siitä, minkä värisiä mattoja haluat, onko skandinaavisia vai moderneja mattoja - benutasta löydät mieleisesi maton. Mattojen verkkokauppamme tarjoaa sinulle paitsi laajan materiaalivalikoiman myös poikkeuksellisen suuren valikoiman eri kokoja, jotta löydät maton kaikkiin yksilöllisiin tarpeisiisi.