Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • modernit matot>
 • lyhytnukkainen matto
 • Lyhytnukkainen matto

  1130 Tuotteet

  1130/1130 tulokset

  Tutustu lyhyen kasan mattoihin benuta

  Lyhytnukkaiset matot benutasta eivät ole vain käytännöllisiä, vaan ne voivat myös tuoda hienostuneet kuviot ja mallit erityisen kauniisti esiin suhteellisen sileän pintansa ansiosta. Toisin kuin shaggy-matto, jonka hienovaraisia kuvioita on vaikea toistaa sen pörröisen nukkarakenteen vuoksi, lyhytnukkaiset matot eivät ole tässä suhteessa juurikaan rajoittuneita. Siksi ne ovat niin suosittuja, koska niillä voidaan kuvata tyylikkäitä motiiveja ja malleja, joiden avulla sisätiloihin voidaan lisätä viimeistelyä ja korostaa yksilöllistä tyyliä. Mattomallien kestosuosikkeja ovat edelleen raidat ja ruudut sekä abstraktit geometriset kuviot, jotka sopivat erinomaisesti moderniin sisustukseen ja retrotyylisiin huonekaluihin. Näitä sisustustyylejä voi täydentää myös trendikkäällä chevron-ilmeellä varustetuilla lyhytnukkaisilla matoilla, joiden silmiinpistävät siksak-viivat koristavat mattojen lisäksi tällä kaudella myös huonekaluja, vaatteita, tapetteja ja asusteita.

  Vintage-matot ovat edelleen muodissa. Niiden hieman kulunut ilme ja klassiset koristeaiheet antavat tutun vaikutelman siitä, että ne ovat olleet käytössä jo pitkään. Ne sopivat hyvin erilaisiin sisustustyyleihin, kuten rentoon boho-tyyliin tai romanttiseen shabby chiciin, johon kuuluu vaaleiden vintage-elementtien lisäksi lähinnä hentoja kukkakuvioita ja klassisia painokuvioita. Klassikko ja monitaituri lyhytnukkaisten mattojen joukossa on sisalimatto, joka on valmistettu luonnonkuiduista ja on erittäin kestävä ja kestävä.

  Lupaa itsellesi inspiraatiota

  Uusi suosikkiesineesi saattaa odottaa vain klikkauksen päässä. Selaa valtavaa valikoimaamme moderneja mattoja ja inspiroidu. Mitä tahansa tyyliä etsitkin, benutasta löydät rakkaudella suunniteltuja mattoja, kuten:

  • Jännittäviä geokuvioita

  • kauniita katseenvangitsijoita monissa kirkkaissa väreissä

  • Hienoja luontokuvioita

  • Klassisia ja moderneja vintage-malleja

  Lyhytnukkaiset matot vs tasakudosmatot

  tasakudotut matot on termi, jota käytetään kuvaamaan mattoja, jotka koostuvat vain itse tekstiilikudosrakenteesta ja joihin ei ole lisätty ylimääräistä nukkaa. Tämä antaa näille malleille erittäin lujan rakenteen ja tekee niistä erittäin kestäviä. Lattakudotut matot on usein valmistettu synteettisistä kuiduista, ja ne näyttävät maalaismaisilta sisalia muistuttavan ulkonäkönsä ansiosta. Korkea kestävyys ja synteettisten kuitujen käsittely tekevät niistä täydellisen ulkokäyttöön tarkoitetun maton puutarhaan, parvekkeelle tai terassille. Nukkaamattomuuden vuoksi mallit sekä värimaailma ovat useimmiten yksinkertaisia.

  Lyhyt kasausmatto visuaalisena linkkinä

  Lyhytnukkaisia mattoja käytetään usein myös nimellä brücke . Ne ovat pienempiä mattomuotoja (n. enintään 1 m pituisia), joiden avulla voidaan "silloittaa" pienempiä etäisyyksiä. Niitä käytetään usein lyhyemmissä käytävissä, joihin helppohoitoiset tasakudosmatot soveltuvat tietenkin erityisen hyvin. Normaalisti pidempiä tai pidempiä formaatteja käytetään mattojen juoksutteina suuremmissa eteisissä. Makuuhuoneessa taas on parempi käyttää pieniä, korkeakasvuisia mattoja päiväpeitteinä, jotka antavat lämpöä laminaatti- tai parkettilattialle. Loppujen lopuksi lyhytnukkaiset matot ovat kuitenkin todellisia monitoimimattoja, joita voi käyttää kaikkialla.

  Lyhytnukkaisia mattoja monissa muodoissa ja väreissä

  Verkkokaupastamme löydät lyhytnukkaisen maton edullisesti ja kaikissa kuviteltavissa väreissä ja muodoissa ja mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Joskus tarvitset neliön muotoisen maton piristämään pienempiä huoneita tai laittamaan sen neliön muotoisen sohvapöydän alle. Jos etsit vielä trendikästä designia keittiöön, nautit helppohoitoisesta ja kestävästä keittiömatosta. Etenkin makuuhuoneissa, käytävillä tai vaikkapa hiljaisissa lukunurkkauksissa pyöreät matot tekevät hienon vaikutuksen ja antavat sisustukseen ripauksen kodikkuutta. Viime kädessä on kuitenkin omasta maustasi kiinni, onko mattosi neliönmuotoinen, pyöreä, hoikka, hillitty vai silmäänpistävillä kuvioilla suunniteltu.

  Värivalikoiman suhteen Benutalla ei ole rajoja! Leikittele eri värisävyillä ja luo viihtyisä tunnelma juuri sellaiseksi kuin haluat. Esimerkiksi harmaa lyhytnukkainen matto sopii erinomaisesti suosittuun skandi-tyyliin mutta myös trendikkääseen teolliseen tyyliin. Hauskaa selailua, ostoksia ja muotoilua!

  Vaaleat sävyt: lyhyet nukka matot beige, harmaa ja muut sävyt


  Jotkut myydyimmistä tuotteistamme ovat todellisia monitoimimattoja, jotka sopivat harmonisesti mihin tahansa sisustustyyliin. Puhumme beigeistä lyhytnukkaisista matoista, mutta voit myös helposti yhdistää tyylikkäästi harmaita tai valkoisia malleja. Selaa nyt verkossa ja löydä beigejä, harmaita, valkoisia ja kermanvärisiä lyhytnukkaisia mattoja, joissa on koho- ja vohvelikuvioita tai hienovaraisia viivoja ja painatuksia.

  Tyylikkäät lyhyet matot olohuoneeseen


  Lyhytnukkaisten lattiatarvikkeiden käytännöllinen puoli on se, että ne ovat helppohoitoisia: voit imuroida murut nopeasti pois, tunnistaa tahrat heti ja käsitellä ne matonpuhdistusaineella. Siksi lyhytnukkaiset matot sopivat täydellisesti olohuoneeseen. Kannattaa valita villasta tai puuvillasta valmistettu malli, ja lyhytnukkainen olohuoneen matto on lyhyestä kudonnastaan huolimatta mukava jalkojen alla. Jos haluat kodikkaamman tunnelman, suosittelemme pörröistä shaggy-mallia.