Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • makuuhuoneen matto
 • Makuuhuoneen matto

  1379 Tuotteet

  1379/1379 tulokset

  Yöpöytämatot ja makuuhuoneen matot

  Makuuhuone on monille ihmisille paikka, jossa voi rentoutua ja rentoutua. Tarpeeksi hyvä syy tehdä olosi täällä todella mukavaksi. Kun oikea sänky on löydetty ja sijoitettu huoneeseen, makuuhuoneesta voidaan tehdä todellinen hyvinvoinnin keidas muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä ja kauniilla tekstiilitarvikkeilla. Viihtyisät sängynmatot ja pörröiset makuuhuoneen matot ovat välttämättömiä. Ne sijoitetaan yleensä suoraan sängyn eteen, ja ne luovat viihtyisän ja tunnelmallisen makuuhuoneen.

  Viihtyisä sängyn ympärysmatto

  Perinteinen sängyn kehys sijoitetaan sekä sängyn pitkille sivuille että jalkopäähän. Olipa kyseessä sitten kodikas villamatto tai pehmeistä synteettisistä kuiduista valmistettu matto, sängyn reunus viimeistelee taitavasti tunnelman, lämmittää lempeästi kylmiä jalkoja ja tekee kaikista unelmista totta. Myös korkeakasvoinen matto sopii hyvin yhteen makuuhuoneen kodikkaan konseptin kanssa. Sen pitkät pörröiset pörröt ovat pehmeitä ja tarjoavat siksi miellyttävän askeleen noustessa ylös. Makutottumusten ja yksilöllisen käyttötarkoituksen mukaan yksittäinen sängynmatto voi myös asettaa viihtyisiä korostuksia makuuhuoneeseen - mahdollisuudet tehdä makuuhuoneesta viihtyisä ovat loputtomat! Lasten mattona sängyn ympärysmattoa voidaan käyttää myös kodikkaisiin leikkeihin ja se voi jopa lämmittää pieniä lapsia nukkumaan mennessä.

  Erilaisia muotoja ja värejä benuta


  Etsitpä sitten viihtyisää, halailua lisäävää mattoa tai vihreää pyöreää mattoa: jos etsit vielä oikeaa sängynpohjamattoa, löydät sen varmasti valtavasta valikoimastamme. Selaa benuta-myymäläämme verkossa nyt ja löydä:

  • Erittäin pörröiset korkeakasvuiset matot. Ne ovat täydellisiä pikku apureita kylmiä jalkoja vastaan ja auttavat sinua aloittamaan päivän kodikkaasti ja lempeästi.

  • Lyhyet kudotut matot. Erityisen helppohoitoisia ja siksi ihanteellisia lemmikkieläinten omistajille. Tällaisen sänkymaton ansiosta nelijalkainen ystäväsi voi maata vieressäsi yöllä ilman ongelmia.

  • Värikkäät matot sinisinä, punaisina, vihreinä ja muina: luo makuuhuoneen matolla visuaalinen kohokohta. Hyvä mieli on taattu!

  Makuuhuoneiden matot

  Makuuhuoneen maton käytännöllisyys: yksilölliset mallit, muodot ja koot antavat huoneelle persoonallisen ilmeen ja korostavat mitä tahansa asumistyyliä. Vintage-matot ja boho-matot ovat erityinen katseenvangitsija, jotka vakuuttavat yksilöllisillä malleillaan ja luovat upean ilmeen. Maton juoksumatolla tai sängyn ympärysmatolla makuuhuoneen tärkein elementti - sänky - voidaan lavastaa mukavasti. Jos harmoniset, pehmeät linjat imartelevat sisustusta paremmin tai sisustukseen on käytettävissä vain pieni alue, pieni pyöreä matto on täydellinen valinta sängyn matoksi. Mutta olipa makuuhuoneen matto kodissasi missä muodossa tahansa, se luo aina hyvän olon vyöhykkeen, jonne voit vetäytyä mukavasti ja seesteisesti joka ilta lataamaan akkuja seuraavaa päivää varten.