Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • nelio matto
 • Neliö matto

  19 Tuotteet

  19/19 tulokset

  Neliön muotoiset matot

  Neliömäinen, käytännöllinen, hyvä! Pyöreästä üsuorakulmaisesta soikeaan ovaaliin- mattoja on kaikissa kuviteltavissa olevissa muodoissa. Varsinkin jos rakastat harmoniaa ja tasapainoa ja etsit ainutlaatuista katseenvangitsijaa, neliömatto on juuri oikea sinulle! Jos haluat uuden mattosi olevan neliön muotoinen, löydät sopivan mallin helposti benuta-myymälästämme.

  Mikä tekee neliönmuotoisista matoista niin erityisiä?

  Neliömalleissa kaikki sivut ovat täsmälleen samanpituisia. Siksi neliömatto on erityisen kiinnostava huoneisiin, joissa ei ole symmetriaa tai joissa on vähän tilaa. Neliömatto tuo kotiisi rauhallisuutta, järjestystä ja selkeyttä suorien linjojensa ansiosta. Vinkki: Käytä mattoalustaa, jotta matto ei liukastuisi ja muodostuisi vaaralliseksi kompastumisvaaraksi.

  Kaiken kaikkiaan suosittelemme, että valitset maton, joka sopii yhteen huoneen pohjaratkaisun kanssa. Jos huoneesi on suorakulmainen, suorakulmainen matto sopii siihen täydellisesti. Jos se on neliönmuotoinen, kuten pieni keittiö, eteinen tai parveke, neliönmuotoinen matto näyttää superharmoniselta. Sama pätee huonekaluihin: esimerkiksi neliönmuotoinen matto sopii täydellisesti neliönmuotoisen ruokapöydän kanssa.

  Edut yhdellä silmäyksellä

  • Neliön muotoiset matot luovat rauhallisuuden ja symmetrian tunnetta

  • Ne sopivat erinomaisesti pieniin huoneisiin

  • Neistä on saatavilla lukemattomia tyylejä ja kokoja

  Suuri valikoima malleja

  Olipa kyseessä sitten neliönmuotoinen ulkomatto tai pehmoinen korkeakasainen malli matot olohuoneeseesi - benuta-myymälästämme löydät juuri sinulle sopivan maton valtavan materiaali-, väri- ja kokovalikoiman ansiosta. Tässä 3 vinkkiä, jotka auttavat sinua valitsemaan uuden suosikkisi: 

  1) Koko 

  Valitse oikea koko, jotta saat kaiken irti uudesta neliönmuotoisesta matostasi. Määritä sopiva maton koko katsomalla huoneesi keskeistä huonekalua. Jos sänky, sohva tai ruokapöytä on hyvin suuri, suosittelemme neliömattoa, jonka vähimmäiskoko on 300 x 300 cm. Jos huoneessa ei ole paljon tilaa, neliömatto, jonka koko on 160 x 160 cm, riittää.

  2) Materiaalit

   ylellisesti hohtavasta viskoosista vankasta juutista luonnolliseen villaan - benuta tarjoaa neliömattoja eri materiaaleista jokaiseen elämäntyyliin ja makuun. Olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen suosittelemme kodikasta mallia. Erityisesti villasta tai synteettisistä kuiduista valmistetut neliönmuotoiset korkeakasvuiset matot antavat lämpimän ja kodikkaan tunteen. Parvekkeelle, terassille, keittiöön tai eteiseen sopivat synteettisistä kuiduista valmistetut helppohoitoiset mallit tai pesunkestävät matot.

  3) Värit & tyylit

  Valitse uusi neliömattosi muuhun sisustukseen sopivaksi harmonisen ilmeen luomiseksi. Harmaa, musta tai kermanvärinen neliömatto sopii hyvin moderniin tyyliin. Skandi-tyyliset matot ovat myös täydellinen lisä yksiväriseen ilmeeseen. Jos pidät kodistasi värikkäitä ja epätavallisia, löydät benuta-myymälästä myös suuren valikoiman värikkäitä neliömattoja, jotka sopivat täydellisesti Colourful Living -trendiin - mahdollisuudet ovat rajattomat! 

  Neliömattojen hoitaminen

  Puhdista matto huolellisesti ja säännöllisesti, jotta voit nauttia siitä pitkään. Imuroi se kerran viikossa, tuuleta ja hakkaa se säännöllisesti ja tee sille syväpuhdistus yhdestä kolmeen vuoden välein. Pese se pesukoneessa tai käsin, jos valmistaja niin määrää. Jos et voi pestä mattoasi, matonpuhdistaja auttaa.

  Osta neliömattoja netistä benuta

  Uteliaisuutesi on herännyt ja nyt haluat kokeilla jotain uutta kodissasi? Silloin benuta-verkkokauppamme on oikea paikka sinulle! Meillä on valtava valikoima neliömattoja hinnoilla, jotka inspiroivat sinua! Kun olet löytänyt suosikkisi, lähetämme sen suoraan kotiisi kätevästi ja täysin veloituksetta. Ja jos et pidä siitä, voit yksinkertaisesti lähettää sen takaisin meille. Hauskaa shoppailua ja ostoksia!