Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • modernit matot>
 • shaggy matto
 • Shaggy-matto

  387 Tuotteet

  387/387 tulokset

  Korkeakasvuiset matot ja räsymatot viihtyisyystakuulla

  Huopamatto on kaunein ja helpoin tapa antaa huoneelle kodikas tunnelma, ja se sopii myös lasten matoksi pörröisyytensä ansiosta. Korkean nukka- ja verrattain alhaisen lankatiheyden ansiosta tämä sisustusklassikko, joka tunnetaan myös nimillä shaggy-matto ja long pile carpet, saa viehättävän shaggy-ilmeensä, joka on antanut sille kulttimaineen 1970-luvulta lähtien. Siitä lähtien muotojen, tyylien ja materiaalien valikoima on jatkuvasti laajentunut, ja nykyään matto sopii todella jokaiseen makuun. Pyöreät matot tai värikkäästi kuviolliset shaggy-matot ovat erittäin suosittuja. Tavalliset nukka-alustaiset matot ovat kuitenkin edelleen yleisimpiä olohuoneissamme, koska niiden tuntu ja ulkonäkö antavat niille ripauksen ekstravaganssia. Vaikka tavallinen punainen matto on myös todellinen katseenvangitsija, hienovaraisia värejä sisältävä syvänukkainen matto, erityisesti beige matto, on usein suositeltavampi, koska se voidaan yhdistää mihin tahansa sisustuskonseptiin. Erikoista jokaisessa korkeakasvuisessa matossa on kuitenkin se, että siihen on keksitty erityisiä hienosteluja ja se, että kasa saa ainutlaatuisen rakenteen hieman kiiltävillä langoilla tai eripituisilla ja -paksuisilla langoilla. Tämän vuoksi kannattaa aina tarkastella yksityiskohtia, kuten langan rakennetta, materiaalia ja pitkän nukka- tai räsymaton nukkatekstuuria, sillä ne vaikuttavat merkittävästi maton ulkonäköön ja sen vaikutukseen huoneessa.

  Selaa verkossa ja löydä pörröisiä mattoja, joissa on korkea kasa. Shaggy-malleistamme löytyy monia suosittuja ja trendikkäitä tyylejä. Miten olisi moderni korkeakasainen kappale esimerkiksi beigen tai kermanvärisenä? Luovuudellasi ei ole rajoja, kun kyse on muotoilusta!

  Edut

  Pitkän nukkainen matto ei ole vain katseenvangitsija kodissasi, vaan se tarjoaa myös monia etuja. Se on:

  • Hyvä lämmön lähde: Maton taivaallisen pehmeä kasa pitää sinut lämpimänä talvellakin ja antaa sinulle kodikasta tunnelmaa.

  • Käytännöllinen äänieristys: Todennäköisesti erityisen miellyttävä naapureillesi, sillä korkeakasvoisella matolla on ääntä vaimentavia ominaisuuksia

  • Pehmeä alusmatto: Lapset tykkäävät leikkiä shaggyn päällä ja myös lemmikit viihtyvät sen päällä.

  Suuri valikoima shaggyja

  Olipa se pyöreä tai juoksijana, olipa se beige tai musta, olipa se suuri tai pieni: Benutasta löydät valtavan valikoiman shaggy-mattoja trendikkäissä tyyleissä verkossa. Etsitkö vielä täydellistä teosta kotiisi? Silloin viihtyisä pitkäkerroksinen matto tekee kodistasi entistäkin viihtyisämmän. Selaa valikoimaamme nyt ja valitse suosikkisi:

  • Shaggy-mattoja monessa eri koossa: Oikean kokoisella matolla voit taitavasti korostaa huonettasi ja huonekalujasi, minkä vuoksi tarjoamme sinulle pieniä sekä keskikokoisia ja suuria shaggy-malleja. Esimerkiksi 80x150 cm:n matot näyttävät hyvältä pienissä huoneissa, kun taas 300x400 cm:n matot tai 200x300 cm:n matot sopivat täydellisesti suuriin tiloihin, kuten olohuoneeseen.

  • Pitkän nukkaiset mallit upeissa väreissä: Haluaisitko hieman väriä? Valitse sitten yksi pitkävartisista matoistamme upeissa väreissä, kuten vaaleanpunaisessa, punaisessa, vihreässä tai petrolinsinisessä. Ne asettavat jännittäviä korostuksia kotiisi ja ovat tyylikkäitä katseenvangitsijoita. Yksiväriseen tai skandi-tyyliin sopivat hyvin valkoiset, beigen, mustan tai musta-valkoiset pörröiset mallit.

  • Korkean nukkaiset kappaleet moderneissa muodoissa ja tyyleissä: Pyöreästä ovaaliin ja neliöön - korkean nukkaisen maton muodolle ei ole rajoja. Klassisten suorakulmaisten mallien lisäksi löydät verkosta myös pyöreitä, soikeita tai juoksumalleja. Näillä muodoilla voit helposti elävöittää mitä tahansa huonetta ja päivittää ja tyylitellä visuaalisesti jopa pieniä huoneita.

  Viihtyisät räsymatot

  Modernit matot yleensä ja shaggy-matot erityisesti voivat lisätä ripauksen kodikkuutta moniin Räumeniin. Shag-matto, kuten englanninkielinen sana "shaggy" oikein käännetään, vaikuttaa huoneisiin monipuolisesti. Puhtaasti visuaalisesta näkökulmasta katsottuna korkea nukka lisää varmasti viihtyisyyttä, ja erityisesti lapset leikkivät mielellään lattialla, mihin viihtyisä räsymatto tietenkin sopii erinomaisesti. Lisäksi se lämmittää jalkoja erityisesti talvella. Tämä pätee tietysti erityisesti korkeakasvuisiin kylpymattoihin, jotka ovat myös liukastumattomia ja usein jopa pestäviä, tai mattokiskoihin, jotka tekevät hyvää jälkeä eteisessä tai makuuhuoneen sängyn ympärillä.

  Pehmeät flokatit

  Flokatit ovat tarkalleen ottaen erityinen kreikkalainen sisustusesine, jota on valmistettu samalla tavalla jo vuosisatojen ajan. Perinteisesti flokatit valmistetaan käsittelemättömästä (lampaan)villasta, ja niille on ominaista pörröinen pinta ja suhteellisen kiinteä rakenne. Flokatin erittäin pörröinen ja erittäin kodikas ulkonäkö ja tuntuma lisäsivät sen suosiota erityisesti 1970-luvulla. Nykyään koneellisesti valmistettuja, korkeakasvuisia mattoja kutsutaan usein flokatiksi. Itse asiassa tämä ei pidä paikkaansa, mutta sittemmin termi on vakiintunut synonyymiksi. Loppujen lopuksi erolla ei ole merkitystä monille ihmisille: Painopiste ei ole alkuperässä tai perinteisessä nimityksessä vaan pörröisessä ulkonäössä ja tuntumassa sekä valmistusprosessissa, joka takaa kestävän tuotteen. Ja juuri nämä ominaisuudet ovat meille benuta-yritykselle tärkeitä artikkeleissamme riippumatta siitä, kutsutaanko niitä flokatiksi, korkeakasvuiseksi matoksi vai räsymatoksi. Jokainen korkeakasvuinen matto soveltuu lattialämmitykseen, ja sen laatu on testattu etukäteen. Näin ollen voit huoletta valita myös laadukkaan villamaton ja muista materiaaleista valmistetut mallit valtavasta korkeakasvuisten mattojen valikoimastamme.

  Modernit korkeakasvuiset matot beigen ja kermanvärisinä


  Täydellistä suosittu scandi-tyyli beige- tai kermanvärisellä syvän nukkaisella matolla! Tämä tyylikäs kappale on todellinen monitoimimatto, sillä voit helposti yhdistää sen eri värimaailmoihin tai pitää sen sävy sävyyn täysin valkoisen ilmeen kanssa. Olohuoneessa beige räsymatto saa huoneen näyttämään paljon avoimemmalta ja ystävällisemmältä, kun taas makuuhuoneessa se luo puhtaan ja rauhoittavan tunnelman. Eteisessä beige syväkerroksinen matto näyttää upealta. Vaalean värin ja korkean nukkauksen vuoksi sinun on kuitenkin oltava varovainen, ettet astu kappaleen päälle katukengilläsi sisääntuloalueella.

  Osta korkeakasvuisia mattoja netistä benuta

  Jos olet kiinnostunut ostamaan korkeakasvuisen maton, olet oikeissa käsissä benutassa! Tarjoamme sinulle valtavan valikoiman tuotteita verkossa edulliseen hintaan. Lisäksi hyödyt 60 päivän pidennetystä palautusoikeudesta, jos et sittenkään pidä räsymatosta. Pyöreistä neliöihin: selaa nyt monia räsymattojamme ja valitse viihtyisä ja pehmeä suosikkisi, jolla on viihtyisyystakuu!