Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • olohuoneen matto
 • Matot olohuoneeseen

  2349 Tuotteet

  2349/2349 tulokset

  Mukavat matot olohuoneeseen - Tyylikkäitä ja kauniita

  Oleskeluhuoneen matolla saat kotiisi tyylikkään lattiatarvikkeen, jolla on monia kykyjä: viihtyisyyden ja jalkojen mukavuuden lisäksi olohuoneen matolla on aivan oma viehätyksensä ja se imee myös hajuja. Voit ostaa sitä monissa eri malleissa, väreissä, muodoissa ja nukkakorkeuksissa.

  Kierrä nyt verkossa läpi monipuolinen valikoimamme olohuoneeseen ja löydä matto, joka sopii ihanteellisesti sinulle ja sisustustyylillesi - minimalistisesta ümaalaismaisesta ylellisen moderniin. 

  Vinkkejä uuteen olohuoneen mattoon

  Olohuone on kotisi keskus. Siellä rentoudut ja vietät aikaa rakkaidesi kanssa. Matto luo viihtyisän tunnelman, pitää jalat lämpiminä, täydentää täydellisesti sisustustyyliäsi tai tekee jännittävän kannanoton ekstravaganteilla malleilla. Haluatko ostaa olohuoneen maton? Tietomme nukkakorkeudesta, materiaalista, väristä ja kuviosta auttavat sinua tekemään oikean valinnan.

  Löydä itsellesi sopiva ilme

  Oleskeluhuoneen matolla ilmaiset persoonallisuuttasi ja luot samalla vetäytymispaikan. Olipa kyseessä olohuoneen matto harmaana, beigenä tai värikkäänä katseenvangitsijana, tuo kotiisi ainutlaatuinen lattia-asuste!

  • Helppohoitoinen ja luonnollinen: (Puu)villasta, sisalista tai juutista valmistetulla matolla voit antaa olohuoneellesi viimeistellyn silauksen. Nämä luonnonmateriaalit sopivat erityisen hyvin minimalistisiin tai rustiikkisiin sisätiloihin. Mutta ne sopivat hyvin myös muihin tyyleihin. Lisäksi luonnonkuiduista valmistetut matot ovat kestäviä ja erityisen kestäviä.

  • Pehmeä ja tyylikäs: Olipa kyseessä käytännöllinen kivilattia tai jalo parketti - pehmeä korkeakasvuinen matto jalostaa jokaista lattiaa ja antaa sinun kävellä kuin pilvillä. Pitkä nukka ei ole vain miellyttävän pehmeä jaloille, vaan se tekee myös visuaalisen vaikutuksen.

  • Moderni ja värikäs: Loitonna olohuoneeseen raikas tunnelma värikkäillä matoilla ja maantieteellisillä kuvioilla. Tee niistä huomiota herättäviä yhdistämällä ne yksivärisiin kappaleisiin tai valitse jännittävä tyylien yhdistelmä.

  • Tyylikkäitä ja tyylikkäitävaaleat matot väreissä, kuten harmaa tai beige, antavat olohuoneellesi modernin ylellisen tunnelman. Ne sopivat minkä tahansa sisustustyylin kanssa.

  • Pestävät kappaleet: Pestävät olohuoneen matot ovat tyylikkäitä lattiatarvikkeita, jotka ovat myös erityisen helppoja puhdistaa - ihanteellisia perheille tai lemmikkieläinten omistajille.

  Huolehdi olohuoneen matosta

  Jotta voit nauttia olohuoneen matosta mahdollisimman pitkään, puhdista ja huolla se säännöllisesti pölynimurilla. Imuroinnin lisäksi on myös hyödyllistä koputtaa matto aika ajoin ulos, jotta ylimääräinen pöly ja lika saadaan poistettua.

  Katso etiketissä olevia erityisiä hoito-ohjeita puhdista olohuoneen matto asianmukaisesti materiaalista riippuen. Jos yksinkertaiset kotikonstit eivät riitä, suosittelemme matonpuhdistusainetta kaikille mattomateriaaleille paitsi sametille, silkille, korduroille ja viskoosille.

  Lisävinkkejä ja niksejä siihen, miten puhdistaa matto kunnolla, saat benuta-lehdestä.

  Löydä oikea maton koko olohuoneeseesi

  Mattojen värin, muotoilun ja materiaalin lisäksi myös niiden koko vaikuttaa huoneen tunnelmaan. Sitä, sopiiko esimerkiksi 200 x 300 cm:n vai 160 x 230 cm:n kokoinen olohuoneen matto paremmin kotiisi, voi arvioida paremmin kolmen yksinkertaisen kysymyksen avulla:

  1. Minkä kokoinen huoneesi on?

  2. Missä huonekalusi ovat?

  3. Miten kalusteesi on lavastettu?

  Jos olohuoneesi on erityisen suuri, valitse suuri ja viihtyisä matto. Se yhdistää harmonisesti sohvanurkkauksesi ja muut istuimet, kuten puffin tai jakkaran. Jos haluat sisustaa pienen huoneen,olohuoneen matto kannattaa sijoittaa suoraan sohvan eteen tai asettaa etujalkojen päälle.

  Lisävinkkejä siihen, miten eri asuintilojen maton koko määritetään nopeasti ja helposti, löydät Kokooppaastamme.

  Osta olohuoneen matot netistä benuta

  Haluatko ostaa olohuoneen maton piristämään kotiasi? Silloin olet meillä turvallisissa käsissä! Tarjoamme valtavan valikoiman olohuoneen mattoja eri hintaluokissa - edullisista malleista luksuskappaleisiin.

  Kävele benuta-myymälässämme ja löydä heti saatavilla olevat matot suosituissa malleissa, väreissä ja muodoissa.Huippupalvelun lisäksi voit odottaa myös 60 päivän pidennettyä palautusoikeutta - jotta tilauksesi on aina mahdollisimman yksinkertainen ja mutkaton, jos päätät palauttaa sen.