Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • punainen matto
 • Punainen matto

  65 Tuotteet

  65/65 tulokset

  Tutustu punaisiin mattoihin: punainen, tummanpunainen, Bordeaux & Co.

  Punainen matto on suunnitteluelementti, joka asettaa kontrastisia korostuksia mihin tahansa asuintilaan. Olipa kyseessä sitten punaisen maton juoksija tai tummanpunainen shaggy –punaiset matot lupaavat jännittävää vaihtelua ja eivät taatusti anna tylsyyden tulla. Onhan punainen rakkauden väri, ja se yhdistetään myös intohimoon, energiaan ja iloon. Asuintiloissa se yhdistetään myös itsevarmuuteen ja elinvoimaisuuteen, minkä vuoksi punainen matto sopii erityisen hyvin asuintiloihin, kuten keittiöön.

  Noh, haluatko sinäkin punaisen maton? Selaa sitten nyt netissä valtavaa valikoimaamme värillisiä mattoja ja lumoudu henkeäsalpaavasta valikoimasta.

  Miten asettaa punaiset matot näyttämölle?

  Punaiset matot yhdistyvät parhaiten mustiin tai valkoisiin sisustuselementteihin. Näin luodaan moderni tunnelma, joka kutsuu rentoutumaan ja rentoutumaan. Bordeaux'n tai viininpunaiset matot tuovat kuitenkin myös tyylikkään säväyksen kotiisi ja sopivat täydellisesti yhteen valkoisten, hopean ja harmaiden huonekalujen ja sisustustarvikkeiden kanssa. Vaaleanpunainen matto kuuluu myös punaisten mattojen väriperheeseen, mutta siinä on hyvin paljon valkoista, joten se on erityisen pehmeä. Välillä suloinen ja romanttinen, välillä moderni ja raikas: punainen matto on monipuolinen koru, johon voi rakastua. Esittele uutta punaista kappalettasi näyttävästi ja luo tyylikästä ja tyylikästä tunnelmaa mihin tahansa olohuoneeseen!

  • Olohuone: Punainen matto tuo lämpöä huoneeseen. Jos haluat lisätä kodikkuutta, valitse pehmeä ja pehmoinen syvänukkainen malli. Kävelet sen päällä kuin pilvillä ja sinulla on aina mukavan lämpimät jalat. Olohuoneessa näyttävät erityisen hyvältä punaiset mallit, joissa on vintage- ja retroilme, itämaisia koristeita tai geometrisia kuvioita.

  • Makuuhuone: Tähän huoneeseen suosittelemme yksiväristä esinettä tuomaan lisää rauhallisuutta. Se, valitsetko punaisen maton, jossa on korkea vai lyhyt nukka, on täysin sinun päätettävissäsi. Leikittele vapaasti mallin muodolla tai koolla viihtyisän tunnelman luomiseksi. Vuodematto tekee makuuhuoneesta erityisen kodikkaan.

  • Keittiö: Punaisella juoksumatolla voi korostaa muuten tavallista keittiötä ja luoda visuaalisen kohokohdan. Keittiöön sopivilla sanonnoilla varustetut mattomme ovat erityisen suosittuja ja tyylikkäitä.

  • Eteinen: Punaisen värin voi aina yhdistää hyvin valkoisiin tai mustiin kalusteisiin. Valitse eteiseen pyöreä punainen matto, jotta eteisestä tulee kutsuvampi ja ystävällisempi. Paras valinta tässä on kestävä tasakudottu malli, jonka voit imuroida nopeasti ja helposti.

  Punaisten mattojen yhdistäminen

  Punaiset matot yhdistyvät parhaiten mustien tai valkoisten sisustuselementtien kanssa. Näin luodaan moderni tunnelma, joka kutsuu rentoutumaan ja viihtymään. Mutta myös bordeaux- tai viininpunaiset matot tuovat kotiisi tyylikkään säväyksen ja sopivat täydellisesti yhteen valkoisten, hopean ja harmaiden huonekalujen ja sisustustarvikkeiden kanssa. Vaaleanpunainen matto kuuluu myös punaisten mattojen väriperheeseen, mutta se sisältää erittäin paljon valkoista ja vaikuttaa siten erityisen pehmeältä. Välillä suloinen ja romanttinen, välillä moderni ja raikas: punainen matto on monipuolinen koru, johon voi rakastua.

  Punaisia mattoja monenlaisia

  Punaisia mattoja on saatavilla myös monissa eri muodoissa, malleissa, materiaaleissa ja koossa. Hemmottele itseäsi samettisen punaisella syvänukkaisella matolla tai koristele puutarhaasi tai terassiasi punaisella ulkomatolla. Modernien ja tyylikkäiden kuvioiden ja kaikkien kuviteltavissa olevien värivivahteiden avulla voit korostaa tyylikkäiden lattiatarvikkeiden yksilöllistä luonnetta. Punaisesta on monia eri sävyjä, kuten bordeaux'n punainen, lohenpunainen tai vaalean punainen ja monia muita, vaikka kaikki punaisen sävyt eivät sovi jokaiseen sisustukseen. Siksi on tärkeää, että valitset punaisen maton huolellisesti, jotta se integroituu väriltään hyvin huoneeseen.

  Punaiset matot ovat yhtä oranssit matot huomiota herättäviä ja kaikkea muuta kuin tylsiä.

  Osta mattoja punaisena netistä

  Jos haluat ostaa punaisia mattoja netistä edullisesti, benuta on oikea paikka sinulle. Täältä löydät lähes varmasti oikean mallin punaisesta matosta. Benutassa designin ja lyömättömien hintojen lisäksi laatu on etusijalla. Pidämme erittäin tärkeänä sitä, että nykyaikaiset mattomme ovat lähes yhtä kestäviä ja kestävät yhtä kauan kuin esimerkiksi käsin kudottu persialainen matto.