Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • vaaleanpunainen matto
 • Vaaleanpunainen matto

  128 Tuotteet

  128/128 tulokset

  Vaaleanpunainen matto benuta

  Vaaleanpunaiset matot ja vaaleanpunaiset matot ovat loistava tapa tuoda väriä ja raikkautta asuintiloihisi. Pastellinsävyllä, jossa on paljon valkoista, sanotaan usein olevan positiivinen ja optimistinen vaikutus, ja siksi sitä käytetäänkin erilaisissa asuintiloissa - olipa kyse sitten keittiön matosta tai lastenhuoneen seinän väristä.

  Antiikkipinkin väriset matot ovat vain muutaman sävyn tummempia kuin vaaleanpunaiset tai ruusunpunaiset matot, mutta luovat myös kodikasta tunnelmaa, joka antaa sisustukselle herkän, kotoisan luonteen. Selaa nyt verkossa ja anna värikkäiden mattojemme lumota itsesi.

  Vaaleanpunaisten mattojen yhdistäminen oikealla tavalla

  Vaaleanpunaiset matot ja fuksiaiset matot ovat väritykseltään voimakkaampia ja kirkkaampia kuin vaaleanpunainen matto. Jos matto on vaaleanpunainen, olohuoneeseen voidaan asettaa kauniita, ilmeikkäitä korostuksia aivan kuten sinisillä matoilla. Väri on kuitenkin yhdistettävä varovasti. Jotta kokonaiskuva välittyisi yhtenäisenä, valitse sisustustavaroiksi samaa vaaleanpunaisen sävyä tai muita sävyjä, jotka luovat pientä kontrastia. Vaaleanpunaiset matot antavat tummille kalusteille erittäin hienostuneen ilmeen, kun taas yhdessä valkoisen kanssa ne luovat ihanan raikkaan asuintunnelman. Violetti matto tarjoaa mielenkiintoisen vaihtoehdon - se näyttää vähemmän räikeältä mutta yhtä tyylikkäältä ja modernilta.

  Pidätkö maalaistalotyylistä? Vaaleanpunaisen ja harmaan sävyinen matto tuo kotiisi kodikasta sisustustyyliä ja luo upean tunnelman, jossa voi hyvin. Koska vaaleanpunainen ja harmaa ovat ihanteellinen väriyhdistelmä, ne luovat harmonisen kokonaiskuvan, joka on tyylikäs ja ajaton. Mikset kokeilisi ja löytäisi mattoa kauniissa vaaleanpunaisen ja harmaan sävyissä netistä.

  Valtava valikoima vaaleanpunaisia mattoja ja vaaleanpunaisia malleja

  Benutassa sinulla on valtava valikoima vaaleanpunaisia ja vaaleanpunaisia mattoja ja voit valita makusi mukaan, mikä vaaleanpunainen matto tai matto sinulle parhaiten sopii. Etenkin vaaleanpunaisen ja ruusun sävyissä on tietysti hyvin laaja valikoima mattoja, kuten vaaleanpunainen, kirkkaan vaaleanpunainen tai lohenpunainen. Etenkin vaaleanpunaiset lasten matot ovat benuta-mattojen verkkokaupan bestsellereitä. Vaaleanpunaiset räsymatot ovat erityisen suosittu vaihtoehto. Myöskään muodon, koon, valmistustavan ja materiaalivalinnan suhteen ei benutassa ole rajoja, joten voit valita lähes rajattomasta määrästä vaaleanpunaisia mattoja.

  • Modernit tyylit jokaiseen asuintilaan

  • Vintage- ja retrolookit jännittävää tunnelmaa olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen.
   Romanttiset painatukset

  • Abstraktit ja geometriset kuviot

  • Yksivärisiä kappaleita eri nukkakorkeuksilla.

  • Söpöjä lasten malleja pienimmille

  • Vaaleanpunaiset pyöreät matot rentoa tunnelmaa varten

  Maalaistalon tyyliä vaaleanpunaisella ja harmaalla


  Turkoosin ja harmaan lisäksi myös vaaleanpunaiset ja harmaat matot sopivat erinomaisesti viihtyisään maalaistalotyyliin. Nämä kappaleet sopivat kuitenkin mainiosti myös muihin sisustustyyleihin. Tutustu verkossa laajaan valikoimaan vaaleanpunaisia ja harmaita mattoja, joissa on eri nukkakorkeudet ja jotka on valmistettu eri materiaaleista. Haluatko sisustaa leikkihuoneen? Vaaleanpunaisen ja harmaan väriset villa- ja puuvillaversiomme näyttävät upeilta lastenhuoneessa. Täällä he voivat juosta, leikkiä ja tutkia maailmaa.