Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • pyorea matto
 • Pyöreä matto

  316 Tuotteet

  316/316 tulokset

  Pyöreät matot Benutassa

  Kun mietit uuden maton hankkimista, moni ajattelee ensin suorakaiteen muotoista mattoa, mutta pyöreät matot ovat usein mukava vaihtoehto. Ne ovat yllättävän monipuolisia ja tuovat ainutlaatuisen muotonsa ansiosta raikkautta ja vaihtelua mihin tahansa asuintilaan. Näiden omaperäisten lisävarusteiden kuviot ja motiivit ovat yhtä yksilöllisiä kuin niiden muoto. Retro-tyyliin, klassisen tyylikkäästi tai boho-matoksi - pyöreät matot ovat todellisia monitaitureita, jotka täydentävät niin moderneja kuin klassisia sisustustyylejä. Lisäksi niiden pyöreä muotoilu muodostaa hienon kontrastin kulmikkaille reunoille ja suorille ääriviivoille, mikä luo kodikkaan ja kutsuvan kodin, jossa tunnet olosi täysin kotoisaksi.


  Tutustu valtavaan valikoimaamme pyöreitä mattoja harmaana, vihreänä, keltaisena, sinisenä, mustana, valkoisena ja monissa muissa väreissä ja löydä uusi suosikkisi. Beigenväriset pyöreät mattomme ovat myydyimpiä kappaleitamme ja todellisia monitoimimattoja! Meillä pyöreät matot valkoiset ja vihreitä pyöreitä mattoja. Jotain jokaiseen makuun.

  Pyöreä matto jokaiseen asuintilaan

  Pyöreitä mattoja on saatavana hämmästyttävän monessa eri koossa, joten ne voidaan sovittaa yksilöllisesti mihin tahansa huoneeseen. Esimerkiksi pieniä asuintiloja sisustettaessa on huolehdittava siitä, ettei niitä sotketa huonekaluilla tai lisävarusteilla, joten pienet pyöreät matot sopivat täydellisesti tällaisiin tiloihin: Ne tuovat peliin värikkäitä väriläiskiä olematta kuitenkaan häiritseviä. Olipa kyseessä olohuoneen tai kylpyhuoneen matto - pyöreä lattia-asuste on todellinen statement-kappale.


  Suuret pyöreät matot puolestaan ovat ihanteellinen ratkaisu tilaviin tai avoimiin huoneisiin. Niitä voidaan sijoittaa huoneen keskelle maun ja yksilöllisen käyttötarkoituksen mukaan, tai ne voivat myös korostaa visuaalisesti huoneen yksittäisiä alueita. Pyöreiden muotojen käytännöllisyys: Verrattuna kulmikkaisiin malleihin, kuten mattokiskoon, ne voidaan sijoittaa tilaa säästävällä tavalla, ja niillä on ihana, koko sisustusta höllentävä vaikutus. Pyöreät matot ovat myös kaunis lisävaruste ulkokäyttöön. Etenkin suurella parvekkeella tai terassilla ne pääsevät avaamaan täyden vaikutuksensa. Ulkomattoja löytyy luonnollisesti kaiken kokoisia, muotoisia ja värisiä netistä.

  Osta pyöreä matto koon mukaan

  Olipa kyseessä sitten pieni, keskikokoinen tai suuri: benutasta löydät netistä suuren valikoiman erikokoisia pyöreitä mattoja. Voit siis helposti päivittää huoneet, kuten kylpyhuoneen, olohuoneen tai makuuhuoneen, muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Klikkaa läpi suuri valikoima tyylejä ja löydä:

  • Pyöreät matot, joiden halkaisija on 100 cm: Ihanteellinen pieniin asuintiloihin korostamaan visuaalisesti tiettyä aluetta ja tekemään siitä eloisamman. Pyöreä matto, jonka halkaisija on 100 cm, näyttää myös hyvältä kylpymattona. Luonnonkuituja, kuten sisalia tai juuttia, kannattaa kuitenkin välttää ja valita sen sijaan villa- tai synteettikuitumatto.

  • Pyöreät matot, joiden halkaisija on 150 cm: Tämä keskikokoinen matto voidaan sijoittaa sängyn viereen antamaan makuuhuoneelle lisää syvyyttä. Aloitat päivän myös rennommin, sillä 160 cm pyöreä matto suojaa jalkojasi kylmältä lattialta.

  • Pyöreät matot, joiden halkaisija on 200 cm: Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone tai ruokasali - halkaisijaltaan 200 cm:n pyöreä matto voit suunnitella tilavat tilat uudelleen. Aseta lattiatarvike esimerkiksi pienen ruokapöydän alle, ja voilà - alue näyttää heti paljon kutsuvammalta ja viihtyisämmältä.

  • Pyöreä matto, jonka halkaisija on 250 cm: Tämä koko sopii erityisen hyvin tilaviin tiloihin, kuten olohuoneeseen tai ruokasaliin. Suurella, pyöreällä matolla, jonka halkaisija on 250 cm, voit esitellä huonekalusi tyylikkäästi.

  Pyöreät matot, joissa on pehmoinen tekijä

  Tekstiilitarvikkeet, erityisesti matot, ovat avain kauniiseen asuinympäristöön. Ne viimeistelevät jokaisen sisustustyylin ja huokuvat lämpöä ja kodikkuutta, joita et halua jättää pois etenkään olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Erityisesti pyöreällä korkeakasvuisella matolla voi olla myönteinen vaikutus näissä tiloissa, sillä niiden räsymatto, joka on yleensä valmistettu korkealaatuisesta villasta tai synteettisistä kuiduista, tarjoaa miellyttävän pehmeän askelluksen ja korkean mukavuustason. Olipa se sitten sininen, punainen, mustavalkoinen tai vihreä: Benutasta saat pyöreitä mattoja monissa upeissa väreissä ja tyyleissä sekä eri nukkakorkeuksilla ja -koossa. Näin jokainen löytää täydellisen lisävarusteen. Miten olisi esimerkiksi pyöreä musta matto tai pyöreä vaaleanpunainen matto söpöksi korostukseksi.

  Pyöreät villamatot, joissa on taattu kodikkuus


  Pyöreät villamattomme on valmistettu yksityiskohtaisesti, ja ne tuntuvat miellyttäviltä jaloissa. Mikset kokeilisi ja asettaisi pyöreää villamattoa makuuhuoneeseesi tai eteiseen. Tämä kappale luo kodikkaan tunnelman ja herättää huoneen henkiin. Kokeile värien kanssa, joko itse matolla tai värikkäillä sisustustarvikkeilla, se on täysin sinusta ja luovuudestasi kiinni. Tutustu pyöreisiin villamalleihimme verkossa ja valitse suosikkisi!

  Erilainen pyöreä matto

  Yksittäisten mallien värikäs muotoiluvalikoima sisältää kuitenkin paljon muutakin kuin pyöreitä korkeakasvuisia mattoja. Myös niiden lyhyet nukkavaihtoehdot ovat huomionarvoisia, sillä vankan rakenteensa ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti keittiöihin ja eteisiin tai jopa lasten matoiksi. Pyöreällä sisal-matolla on erityisen luonnollinen viehätysvoima, joka pääsee oikeuksiinsa myös muissa asuintiloissa, kuten ruokasalissa. Erittäin tyylikäs yhdistelmä: pyöreät matot ja pyöreät ruokapöydät. Pyöreä matto voidaan lavastaa kauniisti myös kylpyhuoneeseen. Värikkäät aksentit pyöreän kylpyhuonematon muodossa antavat paljaille lattialaatoille kauniin, kotoisan tunnelman. Lisäksi pyöreillä kylpymatoilla on hyvä imukyky, joten ne sopivat erityisen hyvin kosteisiin tiloihin.

  Olivatpa ne suuria tai pieniä, yksivärisiä tai muodikkaalla kuviolla koristeltuja, pyöreät matot koristavat taatusti mitä tahansa asuintilaa. Tutustu pyöreiden mattojen monipuolisuuteen Benutan kanssa!