Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • ruokailutilan matot
 • Ruokailutilan matot

  1011 Tuotteet

  1011/1011 tulokset

  Mikä matto sopii ruokasaliin?

  Lämpimät jalat perhebrunssilla tai kodikas tunnelma juhlaillallisella - matto ruokasalissa tarjoaa mukavuutta ja kodikasta tunnelmaa. Mutta miten löydät täydellisen ruokasalin maton? Meidän 5 vinkkiämme näyttävät, miten:

  Löydä sopiva nukkakorkeus

  Ruokasaliin sopivat lyhytnukkaiset matot tai tasakudotut matot. Näillä malleilla ruokapöydän tuoleja voi siirtää helposti, kun nouset seisomaan tai istut alas. Korkeakasvuisissa matoissa on sen sijaan vaara, että tuolin jalat sotkeutuvat pitkään kasaan. Lisäksi litteäkudoksisten ja lyhytnukkaisten mattojen etuna on, että murut imeytyvät helposti ja pöly vetää vähemmän puoleensa - täydellistä ruokasaliin!

  Vinkki: Mattotyyny estää mattoa liukumasta edestakaisin.

  Valitse oikea materiaali

  Valitse ruokasaliin helppohoitoinen ja kulutusta kestävä matto, joka kestää muruja ja likaa. Suosittelemme synteettisistä kuiduista valmistettuja malleja tai pestäviä mattoja. Juutti- ja sisalmatot ovat myös täydellisiä lattiatarvikkeita ruokasaliin niiden kulutusta kestävän rakenteen ansiosta.

  Vinkki: NANDI-sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetussa matossamme yhdistyvät juutin ajaton ulkonäkö ja synteettikuitumattojen helppohoitoiset ominaisuudet.

  Oikea sävy

  Valitse ruokasalin matto muun sisustuksen kanssa sopusoinnussa harmonisen ilmeen luomiseksi. Jos sisustustyylisi on moderni ja minimalistinen, suosittelemme yksiväristä ruokasalin mattoa harmaana, mustana tai kermanvärisenä. Tai tutustu laajaan valikoimaamme skandinaaviseen tyyliin sopivia mattoja. Jos pidät värikkäästä, kuvioitu malli tai värikäs matto sopii sinulle.

  Löydä oma muotosi

  Pyöreä matto, neliön muotoinen malli vai klassinen suorakulmainen? Ruokailutilan muotoilu näyttää erityisen harmoniselta, jos matto ottaa muotoa ruokapöydästäsi. Suorakulmaisten mallien lisäksi pyöreät, neliön muotoiset tai soikeat matot ovat suosittuja ruokasalissa. Maton muodolle ei kuitenkaan ole rajoja. Miten olisi esimerkiksi soikea matto suorakulmaisen ruokapöydän kanssa?

  Näin löydät oikean mattokoon

  Oikea maton koko ruokasaliin riippuu ruokapöydän koosta. Valitse matto, joka on tarpeeksi suuri, jotta kaikki tuolit mahtuvat mukavasti. Oikean koon löytämiseksi on hyvin yksinkertainen temppu: siirrä kaikki tuolit poispäin pöydästä ja jätä ne siihen asentoon. Mittaa nyt alue pöydästä tuoleihin.

  Nämä mattokoot sopivat näihin ruokapöytiin:

  • Ruokailuryhmä, jossa on noin kahdeksan istuinta: Tähän sopii suuri ruokasalin matto, jonka koko on 200 x 300 cm tai 240 x 340 cm. Suurempi ruokailutilan matto 250 × 350 cm korostaa myös tilavaa ruokailutilaa.

  • Ruokailuryhmä, jossa on noin kuusi istumapaikkaa: Tähän sopivat matot, joiden mitat ovat 160 x 230 cm tai 200 x 290 cm.

  3 Vinkkejä puhdistukseen ja hoitoon

  Puhdista ja huolla mattosi säännöllisesti, jotta sen kiilto säilyy pitkään - ja se on helppoa näiden 3 vinkin avulla:

  • Imuroi matto kerran viikossa murujen poistamiseksi. Säännöllinen hakkaaminen pitää myös ruokasalin maton puhtaana.

  • Tuuleta ruokailutilaa 15 minuuttia päivässä, jotta hajut poistuvat matosta. Jos sinulla on pieni matto, voit myös ripustaa sen pihalle tai parvekkeelle kerran viikossa, jotta saat raitista ilmaa.

  • Menikö jotain pieleen, kun juhlit? Käytä matonpuhdistusainetta, jolla voit poistaa tahrat nopeasti, tehokkaasti ja hellävaraisesti.

  • Tee matollesi syväpuhdistus kolmen-viiden vuoden välein. Suosittelemme, että teet matonpesun ammattilaisella.

  Osta ruokasalin mattoja verkossa osoitteesta benuta

  Jos haluat ostaa maton ruokasaliin, benuta on oikea paikka sinulle! Olipa se sitten harmaa, värikäs tai mustavalkoinen: benuta-verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman ruokasalin mattoja eri väreissä, muodoissa ja kuvioissa upeaan hintaan. Jotta uuden suosikkiesineesi etsiminen olisi entistäkin mukavampaa, toimitamme sen veloituksetta suoraan kotiisi. Jos suosikkisi ei sovi täydellisesti, voit palauttaa sen meille maksutta laajennetun palautusoikeutemme ansiosta. Joten mitä sinä odotat?