Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • vintage matot
 • Vintage-matot

  300 Tuotteet

  300/300 tulokset

  Viehättäviä vintage-mattot benuta

  Ajan sykkeessä: Vintage-matot ovat olleet jo jonkin aikaa yksi sisustusalan suurimmista trendeistä ja valloittavat yhä useampia koteja - joskus pyöreinä mattoina, joskus mattokiskoina. Sillä ei ole niinkään väliä, millä kuviolla vintage-matto on suunniteltu, vaan kyse on enemmänkin ulkonäöstä yleensä. Toisaalta vintage-tyyliset esineet antavat vaikutelman, että ne ovat olleet käytössä pitkään, ja heijastavat siten pysyvyyden ja perinteiden tunnetta. Toisaalta ne ovat sanan varsinaisessa merkityksessä ajattomia, eikä ole pelättävissä, että vintage-tyyliset matot ovat vain lyhyen aikavälin trendi. Usein ne on valmistettu helppohoitoisista synteettisistä kuiduista, mikä tekee niistä samanlaisen kestäviä kuin tasakudotut matot. Vintage-malli on usein saanut inspiraationsa klassisten Oriental-mattojen malleista, mutta varsinaisesti se kuuluu modernien mattojen luokkaan.

  Patchwork-matto

  Patchwork-mattoja trimmataan usein myös "vanhoiksi" kuten vintage-mattoja. Kuviointia hallitsevat kuitenkin patchworkmaiset motiivit ja huuhtoutuneet, haalistuneet värit ovat vähemmän näkyvissä. Kaunis patchwork-matto voidaan suunnitella myös kirkkailla väreillä ja värikkäillä kuvioilla. Siitä riippuen esimerkiksi harmaa patchwork-kuvioinen matto sopii mainiosti siistiksi lasten matoksi, erityisesti hieman vanhemmille lapsille ja teini-ikäisille. Materiaalien käsittely voi olla hyvinkin erilaista: joskus tilkkutäkkimatto on kirjaimellisesti tehty useista paloista, joskus kudottu palasta tai käsin tehty kuten hyvä villamatto. Joka tapauksessa tilkkutäkkimatto voi puhaltaa elämää suuriin huoneisiin ja puristisiin sisustustyyleihin.

  Trendikkäitä käytetyn näköisiä mattoja laajassa valikoimassa

  Benutassa voit valita laajasta valikoimasta vintage-mattoja. Haalistuneet värit, monipuoliset kuviot ja mallit, erilaiset tyylit: valitse itämaisesti inspiroituneiden klassisten kuvioiden, trendikkäiden retromallien tai käytetyn näköisten mattojen välillä. Samaan aikaan tarjoamme myös laajan valikoiman moderneja tilkkutäkkimattoja jokaiseen makuun ja asuintilaan. Jos olet enemmän kiinnostunut modernista mallista, saatat pitää laadukkaasta puuvillamatosta. Suosikkeihimme kuuluvat vintage-juoksijaja ja vihreät vintage-mattomme, jotka tuovat kotiin luonnollista charmia.

  Upeat värit: vintage-mattoja harmaalla, beigellä, punaisella & co.


  Värikäs katseenvangitsija tai yksinkertainen kappale mihin tahansa sisustustyyliin: Benutasta löydät suuren valikoiman vintage-mattoja harmaana, beigenä, punaisena ja monissa muissa trendikkäissä väreissä verkossa. Beigen tai harmaan väriset mallimme voidaan yhdistää tyylikkäästi ja ne sopivat mihin tahansa värimaailmaan. Valitse värikkäitä sisustustarvikkeita, kuten tyynyjä, peittoja, kuvia tai maljakoita, jotka korostavat visuaalisesti. Esimerkiksi harmaa vintage-matto olohuoneessa, jossa on petrolinvärisiä korostuksia, näyttää upealta. Suunnittelulla ei ole rajoja - kokeile!

  Täältä löydät viehättäviä vintage-mattoja osoitteessa

  • Harmaa, kermainen, ruskea ja valkoinen teolliseen tunnelmaan

  • Vaaleanpunainen ja sininen tai turkoosi maalaistalon tyyliin

  • Musta ja tummanharmaa yksiväriseen tyyliin

  • Punainen, oranssi ja keltainen klassiseen tunnelmaan

  Trendipäivitys! Vintage-mattoja olohuoneeseen


  Vintage-mattojen tyylittely olohuoneessa on muotia! Etenkin, jos luot tyylimurroksen ja yhdistät klassisen lattia-asusteen moderneihin huonekaluihin ja abstrakteihin seinäkoristeisiin. Haluaisitko sinäkin kokeilla tätä? Silloin olemme kuratoineet sinulle verkkoon eksklusiivisen valikoiman vintage-kappaleita monissa upeissa väreissä ja koossa. Löydä vintage-matto, joka sopii täydellisesti sinulle ja sisustusmakuusi, ja muuta olohuoneesi viihtyisäksi hyvinvoinnin keitaaksi tyylillä.