Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • violetti matto
 • Violetti matto

  17 Tuotteet

  17/17 tulokset

  Violetti matto: luo värikäs kohokohta

  Lila matto antaa mille tahansa sisustukselle selvästi tyylikkään ja samalla mystisen tunnelman. Lilaiset matot luovat aina rentoutumisen ja turvallisuuden tunteen, ja siksi ne sopivat erinomaisesti makuuhuoneen matoksi tai olohuoneen matoksi. Niiden ekstravagantti väritys koostuu punaisesta ja sinisestä väristä ja tuottaa erilaisia vivahteita sekoitussuhteesta riippuen. Näin voidaan vaikuttaa asuinympäristöön kohdennetusti: jos matto on violetti, syntyy pehmeä, romanttinen tunnelma. Samoin kuin vaaleanpunainen matto, violetti tai karhunvatukkamatto on poikkeuksellisen voimakas ja luo intohimoisen, lämpimän tunnelman. Tummasävyisenä violetti matto osoittaa lumoavaa karismaa.

  Hankitko mieltymystä violettiin? Valtavasta valikoimastamme värikkäitä mattoja erilaisissa väreissä, muodoissa ja kuoseissa löydät varmasti kauniin uuden kappaleen. Hauskaa selailua ja shoppailua!

  Miten yhdistää violetit matot oikein

  Violetin maton kanssa sinun ei tarvitse pitäytyä yhdessä sisustustyylissä. Leikittele eri värivivahteilla varustetuilla asusteilla ja anna sisustuksellesi yksilöllinen luonne yhä uudelleen! Kullan ja hopeanvärisinä hohtavilla kodin tarvikkeilla voit asettaa kirkkaita korostuksia ja korostaa violetin maton hienostuneisuutta. Käytä harmaata tai mustaa yhdessä violettien mattojen kanssa luodaksesi rauhallisen ja rentouttavan yleisilmeen. Violetit matot voidaan myös yhdistää hyvin taupeen maton kanssa harmonisen yleisilmeen luomiseksi.
  Olipa kyseessä sitten pastelli tai tumma violetti. Olipa kyseessä sitten tavallinen tai kuvioitu matto. Selaa suurta valikoimaa violetteja kappaleita verkossa ja löydä:

  • Modernit tyylit jokaiseen asuintilaan

  • Klassisia malleja olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen

  • Leikkisät palat hapsuilla

  • Geometriset kuviot ja selkeät linjat

  Oikea tapa yhdistää violetti matto

  Lilalla matolla sinun ei tarvitse sitoutua yhteen sisustustyyliin. Leikittele eri värisävyisillä asusteilla ja anna sisustuksellesi yksilöllinen luonne yhä uudelleen ja uudelleen! Kullan ja hopeanvärisinä hohtavilla kodin tarvikkeilla voit asettaa valovoimaisia korostuksia ja korostaa violetin maton hienostuneisuutta. Jos haluat luoda kokonaiskuvaan rauhallisuutta ja rentoutta, käytä harmaata tai mustaa yhdessä violettimattojen kanssa. violettimattoja voi myös yhdistää erittäin hyvin taupe-mattojen kanssa harmonisen kokonaiskuvan luomiseksi.

  Liloja mattoja valtavassa valikoimassa

  Benuta-myymälässä voit valita valtavasta valikoimasta violetteja mattoja ja löytää huoneeseesi sopivan lattiatarvikkeen. Mattojen verkkokaupassamme mikään toive ei jää täyttämättä. Tarjoamme valtavan valikoiman luonnonmukaisia, sisalista valmistettuja violetteja ulkoilmamattoja, villamaisia, pörröisiä ja kodikkaita violetteja korkeakasvuisia mattoja tai ylellisiä violetteja tai violetteja klassikkomattoja, vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme. Myydyin violettien mattojen joukossa on violetti lyhytnukkainen Frencie Baroque -matto. Lisäksi violetit vintage-mattomme ovat tällä hetkellä erityisen suosittuja, sillä ne ovat helposti ja joustavasti yhdisteltävissä ja antavat erityisen tunnelman mihin tahansa huoneeseen tai makuuhuoneeseen.

  Harmaa-violetit matot jokaiseen asuintilaan


  Harmaanvioletit matot sopivat mihin tahansa huoneeseen ja luovat värikkään aksentin olematta kuitenkaan liian voimakkaita. Tässä väriyhdistelmässä oleva lattia-asuste näyttää erityisen tyylikkäältä kodikkaassa maalaistalotyylissä. Olohuoneesta ruokasaliin ja makuuhuoneeseen: harmaan ja violetin värinen matto tekee neljästä seinästäsi viihtyisämmät ja tuo huoneeseen ajatonta tunnelmaa. Kokeile ja tyylittele lilan ja harmaan sävyinen kappale kotiisi!