Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin

Matot, jotka ovat trendikkäitä ja hauskoja käyttää

Haluatko päivittää sisustuksen? Minimalistisesta maksimalistiseen, skandi tai retro - benuta Pop löydät trendikkäitä mattoja, jotka sopivat täydellisesti yksilölliseen tyyliisi. Jotta kodissa olisi yhtä paljon persoonallisuutta kuin sinussa itsessäsi.

566 Tuotteet

566/566 tulokset

Trendipäivitys kotiisi: benuta Pop matot

Koti - meille se on inspiraation, luovuuden ja elämänilon paikka. Ja juuri sellaisen paikan voit luoda trendikkäillä mattoillamme osoitteesta benuta Pop. Piditpä sitten minimalistisesta, retrohenkisestä tai värikkäästä - mattomme benuta Pop tuovat raikkaan tuulahduksen kotiisi hetkessä.

Ehkäisevät matot, jotka ovat trendikkäitä

Kauniin ja tyylikkään kodin ei pitäisi maksaa maltaita. Siksi löydät täältä kauniita ja edullisia mattoja - juuri sitä, mitä tarvitset ainutlaatuiseen kotiin. Anna siis laajan valikoimamme inspiroida itseäsi ja kokeile säännöllisesti uusia tyylejä - sillä kuka pitää rutiinista?

Tyylejä, jotka sopivat juuri sinulle

Mottomme “Näytä minulle, miten elät, niin kerron sinulle, kuka olet” mukaan kotisi tulisi mielestämme olla yhtä yksilöllinen ja ainutlaatuinen kuin sinä itse olet. Siksi meillä benuta Pop on valtava valikoima mattotyylejä, jotka sopivat täydellisesti suosikkisisustukseesi.

Nämä matot sopivat näihin tyyleihin

  1.  Skandi-tyyli: Puhtaat linjat, hillityt värit ja kodikkaat asusteet - Skandi-chic sopii kaikille minimalisteille, jotka pitävät kotoisasta ja rennosta. Yksinkertaiset matot vaaleissa väreissä simplysopivat hyvin tähän lookiin. Mallit, joissa on korkea-matala-efekti tai orgaanisia muotoja, tuovat lisää dynamiikkaa.

  2. Boho chic: Leikkisät yksityiskohdat, lämpimät värit ja luonnonmateriaalit - boho-chic saa kaikkien vapaamielisten ja individualistien sydämet sykkimään nopeammin. Berber-tyyliset matot sopivat täydellisesti tähän ilmeeseen. Mattoja on saatavana värikkäissä malleissa sekä yksinkertaisen mustavalkoisina.

  3. Mid Century Style: Tummaa puuta, puhtaita linjoja ja suosikkiesineitä kirpputorilta - Mid Century Style -tyylillä nostalginen retrotunnelma muuttaa kotiisi. Tämä klassinen ilme sopii hyvin yhteen vintage-mattojen kanssa, jotka on valmistettu juutista tai viihtyisien korkeakasvuisten mattojen kanssa. 

  4. Colourful Living: Tässä trendissä yhdistellään värejä, kuvioita ja materiaaleja. Värikäs asuminen saa sinut hyvälle tuulelle ja antaa tilaa omalle luovuudellesi. Yhdistä tähän tyyliin epätavallisia mattoja ja värikkäitä kuvioita.

Lookit ostoksille: benuta Insta-Shop

Meistä on ihanaa nähdä benuta Pop mattojemme loistavan benuta-yhteisön neljässä seinässä. Tutustu Insta-Shopiin ja inspiroidu uusimmista lookeista. Ja yhdellä klikkauksella voit helposti shoppailla yhteisön tyylejä.

Ole inspiroitunut ja aina ajan tasalla

On Instagramissa ja uutiskirjeessämme kerromme säännöllisesti uusimmista sisustustrendeistä ja kuumimmista tarjouksista. Klikkaa tästä ja tilaa benuta uutiskirje etkä enää koskaan menetä uutisia. Löydät myös hyödyllisiä vinkkejä, muotoiluideoita ja inspiraatiota uuden suosikkiesineesi löytämiseksi benuta-blogista.