Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • puuvillamatto
 • Puuvillamatto

  236 Tuotteet

  236/236 tulokset

  Puuvillamatot: Miellyttävän pehmeä jaloille

  Puuvillamatot ovat aina olleet erityisen suosittuja mattoja. Puuvilla on uusiutuva luonnonvara, joka on peräisin puuvillakasveista. Vaikka synteettisten kuitujen käyttö on lisääntynyt, puuvillakuitua arvostetaan edelleen sen ominaispiirteiden ja joustavien käyttökohteiden ansiosta. Se toimii muun muassa monien mattotyyppien perusmateriaalina ja antaa paitsi moderneille myös klassisille mattovaihtoehdoille kauniin, luonnollisen ilmeen. Puuvillakuidun ainutlaatuinen luonne mahdollistaa myös monenlaiset erilaiset tuotantomenetelmät, kuten mattojen solmimisen, kutomisen tai tufttaamisen. Tasakudotussa matossa on yleensä kudottu rakenne verrattuna puuvillamattoihin.

  Puuvillamatot luonnolliseen asuinympäristöön

  Kotoisa puuvillamatto antaa jokaiselle kodille miellyttävän luonnollisen ja lämpimän luonteen. Erityisesti makuuhuoneissa ja olohuoneissa puuvillamatot ovat täydellinen lattian lisävaruste. Keittiömattoon tai ulkoilmamattoon sen sijaan sopivat paremmin synteettiset kuidut, kuten polypropeeni. Puuvillakuidut ovat rakenteeltaan löyhiä ja siksi niillä on erinomaiset lämmönsäätelyominaisuudet. Käytännöllinen asia: villamatot ja paitsi eristävät lämpöä myös luovat luonnollisen, terveellisen asuinympäristön säätelemällä asuintilojen kosteutta, neutraloimalla imeytyneet hajut ja vapauttamalla ne takaisin ympäristöön. Puuvillakuidun muutkin ominaisuudet puoltavat sen käyttöä puuvillamattona. Se on erittäin elastinen, vahva ja vakaa, mikä tarkoittaa, että se voi palautua alkuperäiseen muotoonsa myös raskaan käytön jälkeen; esimerkiksi kulumisen aiheuttamat painekohdat voidaan muotoilla uudelleen.

  Laaja valikoima puuvillamattoja

  Puuvillamatto on laadukas luonnontuote, jossa yhdistyvät käytännöllisyys ja esteettisyys. Puuvillamatolla saat kotiisi erityisen jalon ja ensiluokkaisen maton. Koska puuvilla imee hyvin väriä, se on värinpitävä ja valonkestävä. Löydät puuvillamattoja suosituimmissa väreissä, pehmeistä pastelliväreistä kirkkaisiin väreihin benuta-sarjassa. Katseenvangitsevasta popista klassisen tyylikkääseen yksinkertaiseen ja yksinkertaiseen, modernit puuvillamatot ovat saatavana monenlaisina malleina ja tuovat esimerkiksi skandinaavisten mattojen tapaan eloisuutta ja eleganssia kotiin. Puuvillamatot tekevät kuitenkin vaikutuksen paitsi väri- ja mallivalikoimallaan, myös lukuisilla eri muodoillaan: Korkeakasvoinen puuvillamatto, jossa on kodikas nukka, takaa korkean mukavuuden kaikissa huoneissa ja pitää jalat lämpiminä, mutta myös pyöreä puuvillamatto ilahduttaa sinua vertaansa vailla olevalla muodollaan.

  • Ylelliset ja eksklusiiviset mallit benuta Finest villasta

  • Luonnollisia ja moderneja malleja benuta Pure

  • Tukevia ja kauniita kappaleita benuta Nest

  • Trendikkäät lookit edulliseen hintaan benuta Pop

  Löydä itsellesi ja tilallesi sopiva koko

  Puuvillamatto lupaa myös koon suhteen jännittävää vaihtelua. Suurten kappaleiden, kuten olohuoneisiin tai makuuhuoneisiin tarkoitettujen 250x350 cm:n mattojen lisäksi löydät verkosta myös upeita keskikokoisia mattoja, kuten tyylikkäät 160x230 cm:n matot. Ne ovat todellisia yleiskykyjä, ja niitä voi yhdistellä moniin tiloihin. Jos haluat päivittää pienemmän huoneen, kannattaa valita pienet koot. Täällä tarjoamme sinulle esimerkiksi laajan valikoiman kokoja, kuten 120x170 cm:n matot.

  Tutustu näihin ja moniin muihin luonnonkuitumattoihin netissä benutassa - sisalimatoista villasta valmistettuihin malleihin, jokainen löytää sopivan kappaleen kauniiseen kotiin.

  Osta puuvillamattoja netistä

  Jos haluat ostaa puuvillamattoja netistä, benuta on oikea paikka sinulle. Meidän verkkokaupastamme matot löydät valtavan valikoiman trendikkäitä puuvillamattoja edulliseen hintaan. Olivatpa puuvillamatot sitten harmaita, valkoisia, beigejä, vaaleanpunaisia tai turkooseja, pyöreitä tai neliönmuotoisia, puuvillamattojen valikoima on lähes rajaton.  Löydät myös laajan valikoiman tuotemerkkejä ja valmistajia, joista voit valita. Anna meidän vakuuttaa sinut puuvillamattojen valikoimastamme ja osta uusi, uniikki puuvillamattosi netistä benutasta.