Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin
 • Home>
 • turkoosi matto
 • Turkoosi matto

  74 Tuotteet

  74/74 tulokset

  Turkoosi matto: raikas ja tyylikäs lattian lisävaruste.

  Türkisen matot tuovat kotiisi miellyttävää raikkautta ja valoisuutta. Aivan kuten vihreällä matolla, sen vihreällä sisällöllä on luonnollinen, virkistävä vaikutus. Kun kyseessä on turkoosi matto tämä täydentyy sinisellä sävyllä, jolloin syntyy monipuolinen sinivihreä värisävy, joka takaa kesäisen tunnelman kotiisi kaikkina vuodenaikoina.

  Turkoosin värisävyjen ansiosta turkoosit matot rikastuttavat jokaista sisustusta monipuolisilla vivahteilla. Erityisen suosittu on petroli. Petrolimatot kuuluvat turkoosien mattojen tummempiin muunnelmiin Turkoosien mattojen tummempiin muunnelmiin. Niiden värisävy on hyvin voimakas ja rohkea ja välittää siten saman vaikutelman kuin siniset matot tiettyä eleganssia.

  Mattojen yhdisteleminen türkis huoneeseen

  Jotta türkis-värinen matto ja petrolinvärinen matto saavat aikaan optimaalisen vaikutuksen, ne on parasta yhdistää yksiväristen sisustustarvikkeiden kanssa. Erityisen harmoninen ja merellinen tunnelma syntyy, kun yhdistät valkoisen värin ja turkoosin värisen maton. Mutta myös pastellinkeltaiset ja vaaleanpunaiset sävyt ovat ihanteellisia. Myös muut kirkkaat värit voivat tehdä hyvää jälkeä turkoosien mattojen vieressä. Tärkeintä on kuitenkin käyttää korostuksia säästeliäästi! Liika turkoosi tai petrooli näyttää nopeasti kylmältä ja epämiellyttävältä.

  Oikein lavastettuna maalaistalotyylisiä mattoja muistuttava turkoosi matto on kuitenkin todellinen aarre kodissa ja tuo paljon iloa.

  Türkise matot valtavassa valikoimassa

  Voit valita poikkeuksellisen suuresta valikoimasta türkise-mattoja tai petrolinvärisiä mattoja. Koska turkoosi väri ei ole aivan selkeästi määritelty ja kuvaa vihreän ja sinisen välistä sävyä, jota usein kutsutaan sinivihreäksi tai vihersiniseksi, on olemassa laaja valikoima värivivahteita, jotka luonnollisesti heijastuvat myös benuta-mattoihin. Petrolinvärisistä ulkokäyttöön tarkoitetuista matoista syaaninvärisiin sisal-mattoihin ja pastellinvärisiin turkooseihin olohuoneen mattoihin, turkoosin maton muodon, materiaalin ja valmistusmenetelmän valinnalle ei ole juuri rajoja. Selaa valtavaa värikkäiden mattojen valikoimaamme verkossa nyt ja valitse uusi suosikkikappaleesi turkoosina tai muuna kauniina värinä.

  Tutustu monipuolisuuteen

  Selaa nyt valtavaa valikoimaa värikkäitä mattoja verkossa ja valitse uusi suosikkikappaleesi turkoosissa tai muussa kauniissa värissä. Turkoosin väriset mattomallimme ovat saatavilla seuraavissa väreissä:

  • Klassinen vintage-look

  • Romanttiset kukkakuviot

  • Söpöjä lasten malleja

  • Modernit tyylit

  • ja paljon muuta!

  Turkoosi harmaa matot jokaiseen asuintilaan


  Värikäs tyyli ilman, että se on liian voimakas? Tämän saavutat todella hyvin ja helposti turkoosinharmailla matoilla! Nämä modernit kappaleet tekevät mistä tahansa asuintilasta katseenvangitsijan ja luovat tyylikkään ja kodikkaan tunnelman. Meidän mielestämme turkoosin ja harmaan väriyhdistelmä näyttää myös kauniilta, minkä vuoksi löydät täältä paljon upeita malleja - F:stä, joka tarkoittaa kukkamattoa, G:stä, joka tarkoittaa geometrista mattoa, ja V:stä, joka tarkoittaa vintagea. Selaa nyt verkossa ja löydä uusi turkoosi ja harmaa mattosi!

  Osta Türkise-mattoja netistä

  Jos haluat ostaa mattoja netistä halvalla niin Benuta on oikea paikka sinulle. Täältä löydät lähes varmasti oikean mallin Türkise-mattoosi. Benutassa muotoilun ja lyömättömien hintojen lisäksi laatu on etusijalla. Pidämme erittäin tärkeänä, että nykyaikaiset mattomme ovat yhtä kestäviä ja kestävät yhtä kauan kuin esimerkiksi käsin kudottu persialainen matto.