Ohita pääsisältöön
Ilmainen toimitus: tällä hetkellä noin

Brändimme juhlivat monimuotoisuutta

Suunnittele koti, jossa on persoonallisuutta

Olet monipuolinen ja me rakastamme sitä! Siksi uudet tuotemerkkimme ovat yhtä erilaisia kuin sinä olet - ja niillä on yksi yhteinen tavoite: löydät matto, joka sopii tarpeisiisi. Kerromme sinulle, miksi loimme tuotemerkkimme ja mikä tekee niistä erityisiä.

Sisältö

» Brändimme - Tämä olet sinä

» Pure - Sopusoinnussa luonnon kanssa

» Nest - Värikkääseen perhe-elämään

» Pop - Aina trendikäs

» Finest - Eksklusiivista mattotaidetta

» Lytte - Hauskaa ja leikkiä lastenhuoneessa

» Mattoja ja tarvikkeet jokaiseen elämäntyyliin

Brändimme - Tämä olet sinä

Kun perustimme benutan vuonna 2008, meillä oli missio: teemme asuintilasta kodin - jokaiseen elämäntyyliin ja elämäntyyliin. Arvostamme moninaisuutta, empaattista ja suvaitsevaa yhteistyötä sekä mielipiteitäsi.

Sinä olet inspiroinut meitä. Loimme benuta-brändit, jotta voit löytää maton, joka todella sopii sinulle - jokaisessa elämänvaiheessasi.

Jos olet muuttamassa ensimmäiseen kotiisi, benuta Pop on trendikkäitä tyylejä, joita tarvitset ilmaistaksesi itseäsi luovasti. benuta Pure seuraa sinua, kun olet löytänyt itsesi ja olet sopusoinnussa itsesi ja ympäristösi kanssa. Jos sinulla on kotona perhe tai nelijalkaisia ystäviä, benuta Nest on tukenasi helppohoitoisilla tuotteillaan. Lytte tukee lapsiasi varhaisesta iästä lähtien mielikuvituksellisilla motiiveilla ja lapsiystävällisillä malleilla. benuta Finest antaa sinulle ripauksen ylellisyyttä, kun on aika toteuttaa unelmiesi sisustus.

Meille on tärkeää, että sinun ei tarvitse etsiä pitkään rakastamaasi mattoa. Merkkimme ohjaavat sinut helpommin juuri sinulle ja elämäntyylillesi sopivien mallien pariin - vaikka muuttaisit sitä kuinka usein. Räätälöi kotisi ja näytä kuka olet.

Pop

Aina trendissä


Ilmaise itseäsi! Sinulla on monia puolia, ja me rakastamme sitä. Yksilöllinen persoonallisuutesi heijastuu myös sisustuksessasi, jotta kaikki näkevät, kuka olet ja mikä tekee sinusta erityisen. benuta Pop on todellisia sisustuksen ystäviä varten, jotka haluavat saada kotinsa loistamaan trendikkäillä matoilla ja asusteilla.

Tämä on benuta Pop:

  • Luovat tyylit - värikäs, monipuolinen ja yksilöllinen

  • Jokaiselle budjetille jotakin

  • Aina ajan tasalla

Etsitkö ideoita sisustuksen päivittämiseen? Tutustu sitten benuta Instashopiin ja anna yhteisön inspiroida sinua. Uutiskirje ei ainoastaan tarjoa eksklusiivisia alennuksia - se myös pitää sinut ajan tasalla. Voit tilata uutiskirjeen täältä.

Pure

Sopusoinnussa luonnon kanssa


Hahmotatko tietoisesti ympäristöäsi ja katsotko tulevaisuuteen? benuta Pure maailma pyörii luonnollisen elämäntavan, tietoisuuden ja avoimuuden ympärillä. Tämän tuotemerkin matoilla ja asusteilla voit luoda arvostuksen ja sisäisen tasapainon paikan.

Se on benuta Pure:

  • Juutista, sisalista, villasta & co. valmistetut luonnonmallistot

  • Ympäristöystävälliset materiaalit (esim. kierrätetyt synteettiset kuidut, värjäämätön villa)

  • Laadukkaat mallit, jotka pysyvät mukanasi pitkään

Olemme sitoutuneet oikeudenmukaisiin ja ympäristötietoisiin työ- ja tuotanto-olosuhteisiin ja olemme Care & Fair -järjestön aktiivinen jäsen. Lue lisää sineteistämme ja sertifikaateistamme täältä.

Nest

Värikästä perhe-elämää varten

benuta Nest matot ja sisustustarvikkeet eivät ainoastaan näytä hyvältä - ne ovat myös valmiita värikkääseen ja monipuoliseen elämään. Tämän tuotemerkin mallistot on helppo puhdistaa ja säilyttää. Voit siis nauttia perhe-elämästä huolettomasti ja luoda kodin, jota kaikki rakastavat.

Tämä on benuta Nest:

  • Käytännöllinen ja helppo puhdistaa

  • Moderni, viihtyisä ja tyylikäs muotoilu

  • Kestävä - isoille ja pienille, kaksi- ja nelijalkaisille ystäville.

Pesukelpoiset mallistomme ja likaa hylkivät sisä- ja ulkotilojen matot ovat erityisen helppoja puhdistaa. Jos pidät luonnollisesta ulkonäöstä, mikset kokeilisi sisalia?

Finest

Eksklusiivinen mattotaide


Kodissasi on henkilökohtainen allekirjoituksesi, ja se koostuu monista valitsemistasi koruista. Valitsemasi matto on olennainen osa tätä kokonaistaideteosta ja täydentää yksilöllistä tyyliäsi.

Tämä on benuta Finest:

  • Sisäisiä malleja, joita löydät vain meiltä

  • Ylelliset materiaalit ensiluokkaisessa laadussa

  • Käsintehtyä mattotaidetta tuntijoille

Olipa kyseessä sitten eklektinen statement-ilme tai elegantti keveys - tämän tuotemerkin matot tekevät oikeutta laadukkaille sisustuksille ja erityisille asumisvaatimuksille.

Lytte

Hauskaa & leikkiä lastenhuoneessa


Kun lapset leikkivät, he ovat yleensä lattialla. Lytte luot turvallisen ja kannustavan ympäristön, jossa lapsi voi kehittyä vapaasti. Anna hänen sukeltaa valtameren syvyyksiin, tutustua ulkoavaruuteen tai tutkia viidakkoa.

Tämä on Lytte:

  • Helppohoitoiset lasten matot ja pestävät leikkimatot

  • Mielikuvitukselliset motiivit lisäävät luovuutta leikkiessä

  • Turvallinen touhuaminen lattialla

Vinkki: Täydennä lapsesi pikku seikkailumaailma yhteensopivilla tarvikkeilla lastentuotemerkiltämme ja aseta maton alle liukumaton alusmatto, joka lisää turvallisuutta entisestään.

Sinun benuta Style Team -tiimisi

Osta nyt